Dr. Hauschka Therapeut | Holistische schoonheid

Een behandelconcept dat meer aanraakt dan de huid alleen.

4 Dr. Hauschka Therapeuten aan het woord.

Wil jij als schoonheidsspecialist je klanten meer meegeven dan alleen een stralende huid? Ze echt raken in hun diepste ‘zijn’? Dan is ons holistische behandelconcept met 100% natuurlijke cosmetica wat je zoekt. Een unieke ervaring én aanraking – niet alleen huid op huid, maar van hart tot hart. Janique Thomasz, Susanne Visser, Idaline Koster en Caren de Koning delen hun ervaring over de opleiding bij Dr. Hauschka en hun therapeutschap.

“Na 7 jaar met verschillende merken te hebben gewerkt wilde ik iets anders”, vertelt Janique van salon ‘By Younique’ te Haarlem. “Iets wat nog puurder is en wat mijn klanten nog meer optimale ontspanning biedt. Zo kwam ik bij Dr. Hauschka. Een prachtig merk dat staat voor de balans terugvinden, terug naar moedernatuur en terug naar je innerlijke wezen. Ik bezocht salons om verschillende Dr. Hauschka behandelingen te ervaren. Bij de eerste ervaring was ik al verkocht. Begin dit jaar startte ik de opleiding tot Dr. Hauschka therapeut. Het was fantastisch”.

“Als ik denk aan de opleiding bij Dr. Hauschka, denk ik aan ‘gelijkgestemde, inspirerende collega’s en een ‘warm bad’”, vertelt Susanne (Dr. Hauschka Therapeut van het jaar 2022) van salon Natuurlijk Susanne te Hoeven. “De innerlijke rust die ik mensen mag geven, samen met een stilte behandeling zijn heel bijzonder. Ik heb klanten gekregen die bij mij en mijn levensvisie passen, daar ben ik heel dankbaar voor”. 

“Een minivakantie, dat is hoe klanten de behandeling ervaren”, geeft Caren van salon Care & Balance te Scherpenzeel aan. “Door de opleiding bij Dr. Hauschka heb ik nu zoveel kennis opgedaan over de kracht van de aanraking, de holistische kijk op het menselijk lichaam en de producten die 100% natuurzuiver zijn. Als Dr. Hauschka therapeut kan ik nu geweldige behandelingen aanbieden die echt uniek zijn en waarmee ik mij onderscheid”.

“Elke klant die mijn salon ‘Idaline Natuurlijke Genieten’ in Nijkerkerveen na een Dr. Hauschka behandeling verlaat heeft een metamorfose ondergaan, zo lijkt het. Ze kijken anders uit hun ogen, de huid straalt, iedereen is blij en dankbaar. Het geeft me ongelooflijk veel energie”, vertelt Idaline, therapeut sinds 2003. “De producten van Dr. Hauschka ondersteunen de krachten van de huid en dat zie je! De ritmische behandelingen met lymfestimulatie geven energie, bevorderen de regeneratie van het lichaam en versterken de gezondheid”.

“Voorheen kon ik echt op zijn na een werkdag”, vertelt Janique. “Tegenwoordig ga ik met een voldaan en energiek gevoel naar huis. Hoewel ik blij was met de behandelingen die ik gaf, waren de resultaten stabiel en niet vooruitstrevend. Als ik kijk naar de resultaten die ik nu bij mijn klanten behaal met hun huid, alsook op mentaal vlak, is dit echt fantastisch om te zien”. Ben jij ook op zoek naar meer diepgang in de behandelingen die je aanbiedt in jouw salon? Volg dan de opleiding tot Dr. Hauschka Therapeut. Lees meer informatie over de opleiding


Word jij Dr. Hauschka Therapeut?

Ben jij schoonheidsspecialist en wil jij ook werken met onze 100% natuurlijke producten en een holistisch verzorgingsconcept? Volg dan nu de opleiding tot Dr. Hauschka Therapeut.

Lees ook: