Idaline… Natuurlijk Genieten

Nieuwe Kerkstraat 49, 3864 EB Nijkerkerveen
Routebeschrijving

06-15566566
idalinekoster@gmail.com
www.idaline.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke behandeling | 120min €105,00

  -voetenbad -been- en voetmassage -haren uitstrijken -ontspanning van de hals en nekspieren -armen losmaken met een werking op de rugspieren -massage armen, handen -wisselbaden gezicht en decolleté -voorreinigen en reiniging -versterken huidfuncties -gezichtsdampbad -epileren wenkbrauwen naar wens -verwijderen onzuiverheden -gezichtsmasker -lymfestimulatie mbv penselen -speciale huidconditioner -crèmemasker -decolletémassage -warme nek-/schoudercompres -dagverzorging complete spieruitrekking

 • Luxe Klassieke behandeling | 135min €135,00

  De luxe klassieke behandeling is de klassieke behandeling met een ritmische rugmassage.

 • Dr. Hauschka éven tijd voor jezelf'behandeling | 50min €60,00

  -haren uitstrijken, ontspanning van de hals en nekspieren -wisselbaden gezicht en decolleté -voorreinigen en reiniging -versterken huidfuncties -lymfestimulatie mbv penselen -gezichtspakking/masker -decolletémassage -warme nek-/schoudercompres -dagverzorging -complete spieruitrekking

 • Dr. Hauschka ontspanningsbehandeling | 60min €65,00

  -voetenbad -been- en voetmassage -haren uitstrijken -ontspanning van de hals en nekspieren -wisselbaden gezicht en decolleté -voorreinigen en reiniging -versterken huidfuncties -lymfestimulatie mbv penselen -crèmemasker -decolletémassage -warme nek-/schoudercompres -dagverzorging -complete spieruitrekking

 • Dr. Hauschka reinigingsbehandeling | 75min €79,00

  -voetenbad -haren uitstrijken -ontspanning van de hals en nekspieren -wisselbaden gezicht en decolleté -voorreinigen en reiniging -versterken huidfuncties -gezichtsdampbad -verwijderen onzuiverheden -gezichtsmasker -lymfestimulatie mbv penselen -warme nek-/schoudercompres -dagverzorging -complete spieruitrekking

 • Dr. Hauschka revitaliseringsbehandeling | 90min €95,00

  -voetenbad -haren uitstrijken -ontspanning van de hals en nekspieren -wisselbaden gezicht en decolleté -voorreinigen en reiniging -versterken huidfuncties -gezichtsdampbad -gezichtsmasker -lymfestimulatie mbv penselen -crèmemasker -decolletémassage -warme nek-/schoudercompres -dagverzorging -complete spieruitrekking

 • Dr. Hauschka speciaal voor de onzuivere huid/acne | 60min €55,00

  -haren uitstrijken -ontspanning van de hals en nekspieren -wisselbaden gezicht en decolleté -voorreinigen en reiniging -versterken huidfuncties -gezichtsdampbad -verwijderen onzuiverheden -gezichtsmasker -decolleté-massage -dagverzorging

Lichaamsbehandelingen

 • Dr. Hauschka revitaliserende lichaamsbehandeling | 75min €79,00

  De Dr.Hauschka Revitaliserende Lichaamsbehandeling versterkt de gezondheid, spreekt de krachten van het zelfregulerend vermogen aan en schenkt een gevoel van welbehagen. Deze heerlijke massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd, wordt gekenmerkt door een zachte harmonieuze aanraking en door ritmische vloeiende bewegingen. Door deze massage gaan lichaam en geest samenwerken om een algehele verbetering te brengen en heling in gang te zetten.

Idaline… Natuurlijk Genieten

 

Mijn passie is om mijn klanten een fijn en positief gevoel te geven, terwijl ik tegelijkertijd de huid verbeter en verjong. Met mijn ervaring en kennis ben ik in staat om de juiste behandelingen aan te bieden die passen bij uw huidtype en -conditie.

Ik werk alleen met producten van Dr.Hauschka. De grondstoffen zijn biologisch-dynamisch geteeld. Verder zijn de producten vrij van chemisch-synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en worden ze niet op dieren getest. Dr.Hauschka gaat uit van de gedachte dat de huid krachten bezit om zichzelf te verzorgen en te herstellen. De producten van Dr.Hauschka ondersteunen deze krachten.

Neem gerust een kijkje op mijn website en ontdek de verschillende behandelingen die ik aanbied of neem contact op om een afspraak te maken. Ik kijk er naar uit om u te mogen verwelkomen in mijn praktijk en u te helpen uw huid mooi te maken en te laten stralen.

Warme groet,

Idaline

 

 

Idaline Koster

Sinds 25 september 2003 ben ik Dr. Hauschka Therapeut. Ik ben hier nog altijd ontzettend blij mee. In september 2015 ben ik door Dr. Hauschka gekozen tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Iets om heel trots op te zijn.
Wat vind ik het heerlijk om mijn cliënten te laten ervaren hoe fijn een Dr. Hauschka behandeling is. Ieder mens heeft  behoefte aan een positieve aanraking en positieve energie. Je ervaart de ritmes van rust en beweging, warmte en koude, licht en donker. De voeten, benen, armen en handen worden allemaal meegenomen.

Ook de plek waar ik de behandelingen geef is heerlijk rustgevend. In onze tuin heb ik mijn salon laten bouwen in 2010. Als je uit het raam kijkt van de salon kijk je tegen de bamboe aan wat een serene sfeer creëert.

Reviews

Lieve Idaline, Vandaag lag ik voor het eerst bij jou in de stoel. Wat een heerlijke behandeling heb je mij gegeven. Van mijn voeten tot mijn kruintje op mijn hoofd…het was GENIETEN! Dankjewel voor deze geweldige ervaring, ik kom zeker weer!

Marieke

Lieve Idaline, je praktijknaam mag ook "Hemels" heten.. Met een lijf wat altijd pijnlijk is kan jij me daar even "vakantie" van geven , wat een enorm groot cadeau is dat! Dankjewel mooist en ontzettend lief mens!

Yvonne van Veen

Ik heb doorheen de jaren al verschillende behandelingen gehad bij verschillende praktijken, maar alles valt in het niet bij de ervaring die ik bij Idaline had. Ik was hier voor het eerst en heb de ontspanningsbehandeling gehad. Een heerlijke en - de naam zegt het natuurlijk al - ontspannende ervaring: het verwarmende voetenbad aan het begin met een kopje thee, de rustgevende muziek op de achtergrond, de waanzinnig comfortabele stoel, gewikkeld in dekens, en dan Idaline... Niet alleen is ze gewoon heel goed in wat ze doet, daarnaast is ze ontzettend lief en enthousiast. Idaline, je bent een prachtig mens! Dankjewel!

Senna

Lieve Idaline, ik kan het niet nalaten te reageren op mijn klassieke behandeling bij jou een tijdje terug."Thuiskomen" was voor mij een reis naar binnen naar welbevinden, tijdloos terwijl ik 2 uur lang bij je was. Je handen sluiten perfect aan het moment van zijn en het liggen op je massagestoel/bank was ook een genot.Je ogen twinkelen en je optimisme is aanstekelijk. Wat ben je een prachtig mens, ga zo door! Let it "shine"......is ook een mooi kerstgedachte.

Connie

Fantastische gezichtsbehandeling gehad. Het was heerlijk ontspannend. Bijzonder was de lymfestimulatie; ik voelde de tinteling tot in mijn tenen. Bedankt lieve Idaline. Ik voel me een stuk vitaler!

Cora

Hallo Idaline, IK las net op bio journaal dat jij dr Hauschka therapeut van het jaar bent geworden!!!!!!! Bij deze van harte gefeliciteerd en ik weet dat jij dat als geen ander verdiend. Het is natuurlijk geweldig dat je nu ook door dr Hauschka bent gekozen maar ik weet zeker dat al jou klanten jou ieder jaar zouden kiezen want jij bent echt iemand die met hart en ziel zijn vak verstaat en steeds maar weer iedereen enorm verwend. Nogmaals gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe plannen Veel liefs van Ton

Ton Willemen