Raak van top tot teen doorstroomd met nieuwe energie.

Verlang je naar een moment van rust? Een moment om jezelf weer even helemaal op te laden? Onze schoonheidsbehandelingen respecteren het natuurlijke ritme van je huid en laten haar aangeboren kracht herleven door middel van weldadige rust, zachte aanrakingen en pure plantenkracht. Het resultaat? Een hernieuwde en stralende huid, maar ook een gevoel van energieke ontspanning.

Of je nu met je gedachten in het verleden, het heden of de toekomst zit: je lichaam is altijd in het nu. Durf de snelheid uit je dag te halen en stil te staan bij het ritme van de natuur.  

 De behandeling bij een Dr. Hauschka Therapeut begint altijd met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een ultiem gevoel van ontspanning.  

 Vervolgens raakt een Dr. Hauschka Therapeut je aan met langzame en ritmisch-ademende, vloeiende bewegingen. Een aanraking verbindt je met de wereld om je heen – en ook altijd met jezelf. 

 Het belangrijkste onderdeel van iedere Dr. Hauschka behandeling is de lymfestimulatie met fijne penselen en zachte handbewegingen. De zachte uitstrijkingen en penseelstreken stimuleren het zelfherstellend vermogen van de huid, ontspannen en lossen blokkades op. Doordat het lymfesysteem door het gehele lichaam loopt, net als onze bloedbanen, masseert jouw Dr. Hauschka Therapeut niet alleen je gezicht, maar jouw complete lichaam. 

 Natuurlijk hoort bij de behandeling ook het reinigen, versterken en verzorgen van het gezicht met natuurzuivere Dr. Hauschka verzorgingsproducten en een uitvoerig huidverzorgingsadvies, afgestemd op jouw unieke huidbeeld. 

De Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund

De kwaliteit van de aanraking, lichtheid, balans en energie.

Lees ook:

Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?

Zou je graag meer tijd hebben voor jezelf? Creëer het dan! Ervaar met ons 10 stappen Beauty Programma dat een ontspannen bad, een heerlijke wandeling of gezonde maaltijd de investering in tijd dubbel en dik waard is.