By Younique

Kennemerplein 13, 2011 MH Haarlem
Routebeschrijving

+31613999099
info@by-younique.nl
www.by-younique.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

By Younique

De salon By Younique staat voor een oase van rust, groen en puurheid. De gezichtsbehandelingen zijn gericht op ultieme ontspanning en zijn bedoelt om je even weg te halen uit het drukke bestaan. Ik ontvang u graag en laat u kennis maken met de natuurlijke producten van Dr. Hauschka waar ik mijn behandelingen mee uitvoer. Ik laat u tot rustkomen, het is een plek waar u tijd voor uzelf kan hebben.

Mijn eerste ervaringen met het vak begonnen in 2012, waar ik begon op aan de Nederlandse Beauty School in Rotterdam. Hier heb ik mijn diploma’s grimeur, visagiste, nagelstyliste en kapster behaald. Hierna ben ik naar de Haarlemse Akademie in Uitgeest gegaan om mijn branchediploma voor schoonheidsspecialiste te halen. Naast deze opleidingen heb ik ook certificaten gehaald voor het geven van hot stone- en penseelmassages.

Na het behalen van mijn branchediploma ben ik mij gaan specialiseren in het behandelen van acné, huidverbeterende massages en de Shiatsu massage. Zoals u ziet ben ik een allround schoonheidsspecialiste. Ik heb hiervoor gekozen zodat ik u een totaalpakket kan bieden en u er een lekkere verwendag voor uzelf van kan maken. Naast de gezichtsbehandelingen en massages. kunt u ook bij mij te recht voor uw wimperlift en voor de perfecte wenkbrauwen.

In juni 2014 startte ik dus mijn eigen salon aan huis. Een jaar later opende ik in augustus 2015 een tweede vestiging in het verzorgingstehuis de Bodaan te Bentveld. Hier verzorgde ik gezichtsbehandelingen en deed ik manicure bij de bewoners. Dit heb ik met veel liefde gedaan tot november 2017.

In 2017 verhuisde ik mijn thuissalon dat zich bevond aan spoor 1 van station Haarlem, naar een mooi herenhuis aan spoor 8 op het Kennemerplein 20. Mijn salon werd groter en mijn klantenkring groeide. Met veel plezier heb ik op deze locatie mijn passie als schoonheidsspecialiste voortgezet. Dit totdat ik in 2020 besefte dat ik al gelange tijd een andere droom opzijzette. 2020 heeft mij doen laten werken aan mijn andere droom en dat betekende dat ik 2021 startte met de patisserie opleiding. Het was een lang gekoesterde droom en het was een hele ervaring om te mogen werken als patissier in een bakkerij. Echter merkte ik al snel dat het bij een droom bleef en dat ik mijn werkzaamheden in de salon miste. Ik miste mijn (trouwe) klanten, onze gesprekken en onze stiltes. Ik miste de behandelingen en de resultaten die wij samen behaalde. En daarom is de salon heropend in september 2021. Helemaal fris en fruitig, vol energie, nieuwe locatie, nieuwe inspiratie.

Nog altijd is de salon te vinden aan het station van Haarlem, op het Kennemerplein, maar dit keer op mijn geluksgetal: nummer 13. Het is gelegen op de grote zolder van een mooi oud statig herenhuis. Door de vele grote dakramen en houtenbalken is het een karakteristieke ruimte vol met zacht daglicht.

Heeft u nog vragen of wilt u een keer een kijkje nemen in de salon? Bel, mail of bericht mij gerust via whatsapp of Social Media.

Liefs, Janique Thomasz
Eigenares van By Younique

Janique Thomasz

Ik zou mij zelf het liefst beschrijven als een wild veldboeket. Het symboliseert mijn passie en mijn leven. Een boeket met verschillende bloemen die uit verschillende plekken komen, verschillende dingen hebben meegemaakt, maar staan voor hun eigen kracht, bloei en kwaliteiten. Samen vullen ze elkaar aan tot een mooi, lief, zorgend, sociaal, kleurrijk en creatief pakket. Ze geven je een stralend en vrolijk gevoel en geven je enthousiasme, met daarbij doorzettingsvermogen om er samen iets moois van te maken.

En dat is precies wat ik wil zijn voor mijn klant. Een oase van rust, een plek waar je thuis komt. Een plek waar je jezelf kan zijn en mag uiten. Een plek waar je naar uitkijkt om weer heen te mogen gaan. Mijn klanten zie ik niet als mijn klanten, het zijn haast vrienden/familie. De salon is een persoonlijke plek, waar de één niet boven de ander staat, maar waar we gelijk zijn aan elkaar en daardoor voelt het ongedwongen, toegankelijk en geborgen.

Reviews

Je komt binnen in een oase van rust. Janique doet er alles aan om je welkom te laten voelen. Janique is heel goed in wat ze doet en legt het ook heel goed uit. De ervaring is zeker uniek in positieve zin. Ik kan het iedereen aanraden.

Miriam

Janique is professioneel en doet het heel goed. Haar salon is zeer sfeervol. Echt een aanrader, als je lekker wil ontspannen. Ook heeft ze een nieuwe techniek met penselen, echt genieten

Brigitte

Onlangs van de nieuwe dr. Hauschka-behandeling mogen genieten. Na anderhalf uur met een stralende huid én super uitgerust heb ik de salon verlaten. Heel relaxt om in de stoel bij Janique te vertoeven.

Karin

Mini vakantie. Aanrader!

Janet

Vakkundig, deskundig, niet kletsen maar doen! Super behandeling met kordate handen die je bijna laten vliegen.

Debby

Fijne behandeling, kundig en vriendelijk uitgevoerd door Janique. Bedankt!

Jenneke

Ervaren, zorgzaam, grondig, vakkundig, professioneel...Het is allemaal van toepassing. Ik kom iedere keer weer blij bij Janique vandaan, ongeacht de behandeling die ik had uitgekozen. Of het nu een nuttige of noodzakelijke behandeling was of een van haar pure verwennerijen. Ik plan meteen na afloop een nieuwe!

Karin

Heel fijn en m’n huid is al na enkele behandeling beter.

Anoniem

Ik heb zo erg genoten van mijn behandeling. Janique heeft er echt voor gezorgd dat mijn oneffenheden verzorgd werden en mijn huid ziet er weer stralend uit. Ook ik zij enorm goed in het mooi vormgeven van de wenkbrauwen. Conclusie: Top!!!

Frederique

Een behandeling bij Janique is een feestje. De salon is sfeervol en Janique is in alle opzichten een prettig persoon die buitengewoon vakkundig is!

Elsemieke

Altijd ga ik met een goed gevoel de deur uit. Janique weet precies wat ik graag wil en voldoet elke keer aan mijn verwachtingen. Het fijne is dat Janique de salon alleen draait, wat het voor mij een stukje persoonlijker maakt. En ook nog een mooie salon op een super locatie!

Debbie

Hele fijne plek. Bij Janique ben je altijd in goede handen, heerlijke behandeling met eerlijke producten.

Janey