Zoek nu

Geniet van een oase van rust.

Even totaal in het middelpunt staan en onverdeelde aandacht krijgen. Laat je raken tot diep in je kern door de ritmisch-ademende en vloeiende bewegingen van een Dr. Hauschka Therapeut.

Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid

Elisabeth Sigmund

Ontdek het unieke ritme van een Dr. Hauschka behandeling. Een samenspel van vasthouden en loslaten. Rust en beweging. Warmte en verkoeling. Speciaal opgeleide Dr. Hauschka Therapeuten behandelen je gezicht en lichaam met zorgzame handen, zachte penselen, geurige kompressen en weldadige, 100% natuurlijke cosmetica.

Lees ook:

Activeer je huid: ze kan het zelf in 28 dagen.

Wist je dat je huid zichzelf vernieuwt in 28 dagen? Precies het aantal dagen dat de maan reist om de aarde.

Mijn huid is zó verbeterd! Odine denkt mee, zoekt oplossingen en heeft alle aandacht voor je. Die rust draagt zij over tijdens een behandeling. En een grote plus: de behandeling is in stilte, zodat je je helemaal kunt ontspannen. Ik raad dit iedereen aan.

Iris
Over: Arc-en-Ciel

Hele fijne behandeling en tips gehad! Kwam ontspannen terug, net als mijn huid. Professioneel, hygiënisch en de specialisten zijn ook echt specialisten.

Ingelise
Over: Natuurlijk Mooi

Al jaren ben ik hier klant, en ik voel mij hier altijd erg in de watten gelegd. Ze geven 100% aandacht. En de producten zijn niet alleen zalig, maar ook nog eens duurzaam. Ik ben fan!

Anthea
Over: Natuurlijk Mooi

“Met haar deskundigheid en betrokkenheid geeft ze me aandacht en voel ik me langzaam tot mezelf komen.”

Carla
Over: Kracht van Schoonheid

Ze is vriendelijk en legt uit wat je gaat doen. De behandeling is verrukkelijk en je krijgt goede tips voor de huidverzorging.

Elise
Over: Natuurlijk Marjoleine

Een bezoek aan Lindes salon is puur genot: wat een heerlijke behandeling! Dit kan ik iedereen aanraden.

Anja
Over: Fontijn 2000

Jij geeft allemaal kleine cadeautjes in een behandeling!
Ik heb weer genoten en ga relaxt en ontspannen naar huis.
Dankjewel

Annemie
Over: Salon Stephanie van Beek

Heerlijke, lange, professioneel uitgevoerde behandeling met geweldige producten van Dr. Hauschka. Enorm verfrissend en ontspannend! Daarbij goed adviezen over huidproblemen die ik al jaren heb. Ben echt heel tevreden!

Ellen
Over: Natuurlijk Mooi

Heerlijk genieten, méér dan de moeite waard om langs te gaan. Ongelooflijke top momenten, telkens weer.

Peggy De Gendt
Over: Natuurlijk Ontspannen

Ik hield van de zalige behandeling, de heerlijke geuren, de kwaliteitsvolle producten, de prachtige omgeving… en je huid wordt er écht beter van.

Karen
Over: Sansana

hartelijk onthaal, verzorgde omgeving, professionele behandeling, makkelijk digitaal betalen, correcte prijzen, goede product keuze, heel tevreden.

Annelies Lecluse
Over: Natuurlijk Ontspannen

Een behandeling bij Natuurlijk Marjoleine is een feest. De rust die van haar uitgaat en de behandeling is heerlijk. Je komt er helemaal ontspannen vandaan. Voor iedereen aan te bevelen!

Lonneke
Over: Natuurlijk Marjoleine