Zuivere-Schoonheid

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling | 120min €140

  Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je benen, voeten, handen, armen, haren en hals laten jou ontspannen. Geurige warme compressen vormen de ideale voorbereiding op de gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met een ampullen kuur regenereren je huid. De penseelmassage vormt het hart van de behandeling, deze bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen kleuren (€ 15) of epileren (€ 10) en/of onzuiverheden verwijderen (€ 10). Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

 • Luxe Klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling | 135min €165

  Deze behandeling bestaat uit de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling (van 120 minuten) met als uitbreiding een rugmassage van 25 minuten. Verwen jezelf met een Luxe Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling, voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden. Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen kleuren (€ 15) of epileren (€ 10) en/of onzuiverheden verwijderen (€ 10). Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

 • Verstevigende Klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling | 135min €155

  Deze behandeling is speciaal bedoeld voor de rijpere huid met (beginnende) rimpeltjes en bestaat uit de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling (van 120 minuten) met een uitbreiding van 15 minuten voor verstevigende compressen op de huid van de hals en rondom de ogen. In deze behandeling worden de producten uit de Regeneratielijn van Dr. Hauschka gebruikt. Je huid zal na een Verstevigende Dr.Hauschka gezichtsbehandeling merkbaar gladder en steviger aanvoelen. Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen kleuren (€ 15) of epileren (€ 10) en/of onzuiverheden verwijderen (€ 10). Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

 • Reinigende of Ontspannende Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling | 90min €110

  De Reinigende Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling is speciaal bedoeld om de huid te zuiveren. Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka cosmetica reinigt en verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint. Deze behandeling is een kortere versie van de Klassieke Dr. Hauschka behandeling (zonder been/voet/arm/handuitstrijkingen) maar mét dieptereiniging en reinigend masker en penseelmassage / lymfestimulatie. De Ontspannende Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling is speciaal bedoeld om te ontspannen en tot rust te komen. Deze behandeling is een kortere versie van de Klassieke Dr. Hauschka behandeling, mèt been/voet/arm/handuitstrijkingen en penseelmassage /lymfestimulatie, maar zonder dieptereiniging en reinigend masker. Deze behandelingen zijn uit te breiden met wenkbrauwen kleuren (€ 15) of epileren (€ 10) en/of onzuiverheden verwijderen (€ 10). Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

 • Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling voor de onzuivere (acne) huid | 60min €75

  Deze behandeling is speciaal bedoeld voor jongeren (t/m 25 jaar), om de jonge, onzuivere, ontstekingsgevoelige huid (met actieve acne) te zuiveren. Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka cosmetica reinigt en verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint. Deze behandeling is een kortere versie van de Klassieke Dr. Hauschka behandeling (zonder been/voet/arm/handuitstrijkingen en zonder lymfestimulatie) maar mét dieptereiniging en reinigend masker. Deze behandeling is uit te breiden met wenkbrauwen kleuren (€ 15) of epileren (€ 10) en/of onzuiverheden verwijderen (€ 10). Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

Lichaamsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling | 90min €165

  De Dr. Hauschka Lichaams- en Gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op – en gebruik maken van – het natuurlijke ritme van ons lichaam. Tijdens de Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling wordt je hele lichaam gemasseerd met zachte strijkingen. De verwarmende, strijkende aanrakingen worden niet onderbroken door kneden, plukken of vaste knepen. Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

 • Dr. Hauschka Verwenbehandeling voor het lichaam met verzorgende olie | 90min €155

  De Dr. Hauschka Lichaams- en Gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op – en gebruik maken van – het natuurlijke ritme van ons lichaam. De Dr. Hauschka Verwenbehandeling voor het Lichaam met verzorgende olie omhult het hele lichaam als een warme jas. De behandeling begint met een geurig voetenbad, daarna wordt met zachte effleurerende bewegingen een verwarmde Dr. Hauschka Bodyolie aangebracht op de warme huid. Een traktatie voor de huid en de ziel. Na het intrekken van de oliepakking wordt de olie met warme geurende kompressen zachtjes weer afgenomen. Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

 • Dr. Hauschka Rugreinigingsbehandeling | 45min €55

  De Dr. Hauschka Lichaams- en Gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op – en gebruik maken van – het natuurlijke ritme van ons lichaam. Bij de Dr. Hauschka Rugreinigingsbehandeling krijgt de huid van je rug net zoveel aandacht als zij nodig heeft. Dankzij de intensieve reiniging en gerichte verzorging wordt zij heerlijk gestimuleerd en voelt ze na afloop van de behandeling heerlijk schoon en zacht aan – voor een rug die gezien mag worden. De Dr. Hauschka Rugreinigingsbehandeling is alleen te boeken in combinatie een andere behandeling, bijvoorbeeld met de Klassieke Dr. Hauschka Gezichts- of Lichaamsbehandeling. De Dr.Hauschka Rugreinigingsbehandeling is uit te breiden met onzuiverheden verwijderen (€ 10 per 10 minuten). Voor een behandeling in het weekend of op feestdagen wordt € 20 extra berekend.

Zuivere-Schoonheid

Waarom Zuivere-Schoonheid?
Ik was als jonge moeder al enthousiast over biologische voeding en huidverzorging. o.a. Dr.Hauschka is een gerenommeerd merk op dit gebied, en maakt al sinds 1967 cosmetica op basis van planten uit hun eigen biologisch-dynamische tuinen in Duitsland. Zelf ben ik al heel erg lang fan van het merk.

Dr. Hauschka
Nadat ik het diploma schoonheidsspecialiste op zak had ben ik meteen de inscholing voor Dr. Hauschka therapeuten gaan volgen, ik voelde me daar als een vis in het water! Ieder jaar volg ik verschillende trainingen, workshops en cursussen bij Dr. Hauschka om helemaal bij te blijven. We werken dan met een trainer en een aantal collega’s, waarbij we behandelingen geven èn ontvangen. Het is heerlijk en leerzaam om dan zelf ook alle verschillende behandelingen weer eens te mogen ervaren!

Salon Zuivere-Schoonheid
Het is heerlijk om mijn klanten (vrouwen èn mannen) een gezichts- of lichaamsbehandeling te kunnen geven in de salon en te zien hoe hun huid daarvan opknapt. Ook vind ik het bijzonder om de eigen schoonheid van iedere vrouw naar voren te mogen halen door een behandeling en/of met een natuurlijke make-up.

Duurzaamheid
Zuivere-Schoonheid werkt zo duurzaam mogelijk: inkopen worden lopend, met de fiets of met de tram gedaan, bestellingen gaan met de fiets naar PostNL, de was van de salon (en ons eigen huishouden) wordt aan de lijn gedroogd, de stroom komt deels van zonnepanelen en het afval wordt gescheiden. De kompresdoeken die in de behandelingen worden gebruikt zijn van biologische / ekologische katoen, er wordt een biologisch wasmiddel gebruikt. Verpakkings- en opvulmateriaal wordt zoveel mogelijk hergebruikt uit materiaal wat ik ontvang via de inkoop. Artikelen die over tht zijn worden niet weggegooid maar persoonlijk gebruikt.

Bereikbaarheid van de salon
De salon ligt aan het Vuurland 29 in Den Haag, op minder dan 1 km van de A4, afslag Wateringen. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte voor de deur. De salon is met het openbaar vervoer goed te bereiken vanuit (de stations van) Den Haag, Delft, Rijswijk met tram 16 en 17 en 37, vanuit het Westland met bus 30. Je fiets kan veilig op het terras naast de voordeur worden gestald.
De behandelingen worden op afspraak gegeven, desgewenst óók op zaterdag en zondag, van 10 tot 17 uur.

Behandelingen met aandacht voor de mens
De salon is ruim, licht en rustig ingericht, vanuit de comfortabele verwarmde behandelstoel is er uitzicht op de ‘Eilanden’ van het Wateringse Veld in Den Haag.
Er komt volop frisse buitenlucht naar binnen en er staan luchtzuiverende planten in de salon.
Alle behandelingen worden met aandacht en volgens de filosofie van Dr.Hauschka uitgevoerd. Hierbij is vooral de kwaliteit van de aanraking, naast het gebruik van de bijzondere producten, van belang.
Een Dr.Hauschka therapeut zal haar cliënten altijd integer en met zorg tegemoet treden.

Workshops
Er worden regelmatig workshops gezichtsverzorging en – make-up georganiseerd voor groepjes van 2 tot 8 vrouwen. Deze worden gegeven in de serre onder de salon, met natuurlijk licht.
Het is ook mogelijk om privé-workshops te boeken (voor 2-8 vrouwen), zowel in de salon als op een locatie naar keuze.

 

Harriet Jenner

Wie ben ik?
Mijn naam is Harriet Jenner (66), ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en Dr.Hauschka Therapeut. Ik werk met heel veel plezier in de salon en de webshop van Zuivere-Schoonheid.

Gezin
Mijn drie zoons Kees, Jos en Daan zijn inmiddels volwassen. In 2020 ben ik oma geworden van twee kleinzoons, Joep en Floris ?

 

Reviews

Hi Harriet, just a quick note to say thank you for the treatment yesterday. My skin feels nice and I had a deep sleep.

Sarah T.

Mooie salon, heerlijke behandelingen, goede productkennis. Super snelle bezorging van mijn bestellingen en altijd weer een feestje om uit te pakken met leuke extraatjes.

Joyce de R.

Vijf sterren, en die geef ik zonder aarzeling, merk ik. Harriet is een vakvrouw die zich in haar klanten verdiept en je zodoende uitstekend kan adviseren en behandelen. En ze is daarnaast zorgzaam en aardig; ik hou van hoe ze in leven en werk staat. Door haar ben ik een enthousiaste gebruikster van Dr. Hauschka producten geworden: zij helpt mij altijd mijn weg te vinden en te kiezen wat goed voor mij is. Daarbij voel ik altijd een prettige ruimte om zelf te beslissen. En de behandelingen in haar salon zijn een weldaad en een belevenis; ik voel me steeds herboren na afloop. Helemaal goed! Gun jezelf Zuivere-Schoonheid :)

Maria E.

Dag Harriet, behandeling was heerlijk. Voel me weer helemaal opgefrist. Bedankt!

Gemma M.

Ik heb echt genoten van je behandeling. Super!

Ingrid G.

Bedankt, Harriet! Zit nog na te genieten van de behandeling, was heerlijk!

Marja van der W