Beste Dr. Hauschka Therapeut,

De nieuwe Dr. Hauschka Therapeuten website ‘House of Dr. Hauschka’ is live. Met deze nieuwe website willen we de Dr. Hauschka behandelingen nog meer tot leven brengen. Op de site presenteren we elke Dr. Hauschka Therapeut op een persoonlijke manier én maken we het mogelijk voor de consument, jullie klanten, om direct online een behandeling te boeken. Daarnaast komt er ook een blog op de site met inspirerende artikelen, waaronder artikelen geschreven door Dr. Hauschka Therapeuten.

Aanmaken profiel

Via deze link ga je naar de nieuwe website van Dr. Hauschka om je te registreren (onthoud je gegevens goed of schrijf deze op) én een online formulier met vragen over jou en jouw praktijk in te vullen. Bij het formulier zit een uitgebreide uitleg van hoe je dit moet doen – lees deze eerst goed door! Ook hebben wij een voorbeeldvideo gemaakt (zie deze hieronder).

Inloggen en profiel wijzigen

Vergeet niet bij het aanmaken van je profiel jouw gegevens regelmatig op te slaan. Ook kun je op een later moment weer terugkeren naar jouw profiel en er verder aan werken. Ook kun je als je profiel eenmaal gepubliceerd is, deze updaten. In beide gevallen log je in op deze inlog-pagina om weer op jouw persoonlijke profiel te komen. Ben je jouw inloggegevens kwijt? Ga dan naar deze pagina en klik op ‘Wachtwoord vergeten?’.

Hoe kan ik mijn profiel bekijken?

Eenmaal ingelogd, zie je bovenaan in het scherm een zwarte balk. Klik daar op de knop ‘Salon bekijken’. Je krijgt dan te zien hoe jouw profiel pagina er op de website uit ziet.

Online reserveringstool

Een belangrijk onderdeel van de website is het integreren van een online reserveringstool. Heb jij al een reserveringstool? Laat ons dan in het formulier bij tabblad 2 weten welke tool je hebt, zodat we kunnen kijken of en hoe deze te integreren is op de website. In vele gevallen delen deze reserveringstool een integratie code of URL met je. Heb jij nog geen reserveringstool, maar wil je hier wel mee gaan werken? Dan raden wij het aan met de tool Salonized te werken. Werk je al met Salonized? Lees dan onderaan de pagina de instructies, hoe deze is te integreren op jouw persoonlijke profiel pagina. Wil jij niet werken met een online reserveringstool? Dan kun je handmatig de duur, prijzen en omschrijvingen van jouw behandelingen invoeren.

De voordelen van Salonized.

Via de reserveringstool van Salonized kunnen klanten via onze nieuwe Therapeuten website een reservering maken bij jouw salon/praktijk. In de tool kun je jouw behandelingen toevoegen, eenvoudig je agenda beheren en de behandelingen online reserveerbaar maken. Maar er is nog veel meer mogelijk in de tool: denk aan het toevoegen van producten en beheren van de inventaris, het uitdraaien van rapportages, verzamelen van feedback en beheren van je klantenbestand. Ook is het mogelijk op de Therapeuten website van Dr. Hauschka, de Dr. Hauschka behandelingen en overige behandelingen – zoals bijvoorbeeld ‘wenkbrauwen epileren’ – te tonen en behandelingen van andere merken uit te sluiten, waarbij je op jouw persoonlijke website wel weer alle behandelingen kunt tonen. Je hebt de keuze om klanten (gedeeltelijk) vooraf te laten betalen, mailings uit te sturen en nog veel meer. Heb je hulp nodig bij het opzetten van een account, bekijk dan het zeer uitgebreide support forum – of neem contact met ons op.

Hoe integreer ik mijn Salonized reserveringstool op de website van Dr. Hauschka?

Ga in Salonized naar Instellingen > Promotie > Custom Widget. Vink enkel de Dr. Hauschka behandelingen en overige behandelingen zoals ‘Wenkbrauwen epileren’ aan – let op: vink geen behandelingen van andere merken aan. Klik vervolgens onder het kopje ‘genereer code’ op de ‘genereer code’ button (lees een uitgebreide uitleg hier). Kopiër de code. Ingelogd op jouw persoonlijke profiel pagina, onder tab 2 ‘Behandelingen & Producten’ > ‘2D-II Script booking tool’ plak je vervolgens de code in het invoer veld.

Wanneer komt mijn profiel online?

Na het indienen van jouw informatie, zullen wij jouw gegevens controleren en binnen 10 werkdagen een terugkoppeling geven of deze live plaatsen.

Wanneer wordt mijn profiel niet goedgekeurd?

Jouw profiel wordt niet goedgekeurd, indien er nog informatie ontbreekt of indien je andere merken dan Dr. Hauschka via houseofdrhauschka.nl – of via de online reserveringstool die je hierop integreert – promoot. Ook zullen uiteindelijk alleen profielen van officieel gecertificeerde Dr. Hauschka Therapeuten met een getekende samenwerkingsovereenkomst worden gepubliceerd op de website. Jouw profiel kan daarmee ook met terugwerkende kracht (tijdelijk) van de website worden gehaald.

Salon?

Tot slot, willen we graag kort aangeven, dat we op de website hebben gekozen voor het woord ‘Salon’ in plaats van ‘Praktijk’. We weten dat Dr. Hauschka altijd de voorkeur had om de salons, praktijken te noemen. De reden dat we voor deze term hebben gekozen voor de nieuwe website is omdat uit onderzoek is gebleken, dat wij met het woord salon beter en sneller aansluiten bij de zoektermen van de consument. Zo zorgen we ervoor dat de website en daarmee jouw praktijk of salon zo efficiënt mogelijk wordt gevonden.

Input en feedback

De website is nog vol in ontwikkeling. We waarderen jouw input en feedback dan ook enorm. Schroom niet om deze met ons te delen. We kijken ernaar uit om samen met jou Dr. Hauschka en de Dr. Hauschka Therapeuten verder tot bloei te laten komen.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via trainingen@drhauschka.nl.