Studio36 Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid

Slot 85, 7608ND Almelo
Routebeschrijving

0621268586
info@studio-36.nl
www.studio-36.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Studio36 Praktijk voor Natuurzuivere Schoonheid

Je binnen- en buitenkant, de één gaat niet zonder de ander. Ze horen bij elkaar, als yin en yang. Als je je van binnen niet fijn voelt, dan zul je dat aan de buitenkant ook zien. Ben je innerlijk in balans, dan zul je dat naar buiten toe ook uitstralen. Je huid is de spiegel van je ziel, wordt wel gezegd. Daarom is het belangrijk om goed voor je binnen- én buitenkant te zorgen. Bij Studio36 wordt er zowel voor je innerlijk als uiterlijk gezorgd. Er wordt aandacht geschonken aan huidverzorging, ontspanning én voeding!

Herken je dit?
– vermoeidheid, altijd maar doorgaan, stress, druk in je hoofd, onrustig gevoel
doffe, vermoeide, trekkerige, droge huid, wallen en rimpels, roodheid in het gezicht
– onzuivere huid, ontstekingen, puistjes

Ben je toe aan ontspanning en rust? Ga je altijd maar door, en wil je graag meer rust in je hoofd? Voel je je vermoeid, heb je stress, ben je altijd aan het zorgen voor anderen? En wil je heel graag een moment van ‘even niets hoeven’, even aandacht voor jóu, het gevoel van een korte mini-vakantie? Tijdens een Dr. Hauschka behandeling is het echt ’tijd voor jóu’, na de intake zal er dan ook niet of nauwelijks gepraat worden. De behandeling is een stiltebehandeling, het is heerlijk rustig, zodat je ook echt uit je hoofd kunt komen. Doordat er niet gepraat wordt, beleef je de zachte aanrakingen en de subtiele, natuurlijke geuren veel intenser. De holistische behandeling zorgt ervoor dat je kunt loslaten, en geeft je diepe ontspanning en innerlijke balans, je komt weer bij jezelf. ​En of je nu kiest voor een Gezichtsbehandeling of voor de Lichaamsbehandeling, beide geven je innerlijke én uiterlijke schoonheid.

Voedingsadvies op Maat
“Je bent wat je eet”, is een hele bekende uitspraak. En het is ook echt zo. Als je huid uit balans is, dan is het ook van belang om aandacht te schenken aan je voedingspatroon. De voedingsadviezen in mijn praktijk zijn gebaseerd op de Vijf-Elementen-Voedingsleer, een holistische voedingsleer die al duizenden jaren oud is. Als je spijsvertering niet goed werkt, dan kan het zijn dat je klachten krijgt, waaronder huidklachten. Als je ervoor zorgt dat je spijsvertering sterker wordt, dan zul je zien dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten. Je voelt je blijer en stabieler, meer in evenwicht. En dit zie je ook terug in je huid, in je uiterlijke schoonheid. Ik wil je graag helpen bij het versterken van je spijsvertering, ter ondersteuning van een mooie huid en meer vitaliteit.

Wil je jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid ook laten stralen? Genieten van een heerlijke, ontspannen Dr. Hauschka gezichts- of lichaamsbehandeling, je huid thuis goed verzorgen met natuurzuivere producten en ook door middel van voeding je huid ondersteunen? Spreekt dit totaalconcept voor innerlijke én uiterlijke schoonheid jou aan? Maak dan een afspraak voor een intake met kennismakingsbehandeling, zodat je kunt ervaren wat dit concept voor jouw schoonheid kan betekenen.

Graag tot ziens!

Ans van der Fels-Kottink

Al 15 jaar ben ik enthousiast werkzaam als Dr.Hauschka Therapeut en schoonheidsspecialiste. Het is mijn passie om bij te dragen aan jouw innerlijke én uiterlijke schoonheid, zodat je in balans en ‘lichter’ de deur weer uitgaat.

“Dr.Hauschka werkt niet alleen aan de buitenkant, maar tevens aan de binnenkant. Vooral tijdens de behandelingen, die ik geef in mijn praktijk, is dat goed zichtbaar. De huid heeft na afloop niet alleen een mooie gloed, maar je ziet het ook aan de ogen van mijn klanten, die stralen dan veel meer. Hierin komt het holistische tot uiting.”
De biologische producten van dr.Hauschka Cosmetica zijn gecertificeerd en bevatten géén chemische, synthetische toevoegingen of geur- en kleurstoffen, én de producten zijn dierproefvrij.

Ontzettend trots ben ik nog steeds op de titel “dr.Hauschka Therapeut van het Jaar 2013”! Dit voelt echt als een enorme waardering en geeft me extra stimulans om door te gaan met mijn passie.

Naast huidverzorging is voeding een passie van mij. Wat kan voeding voor mijn huid betekenen en met welke voeding voel ik mij energieker en fitter? Omdat ik ervan overtuigd ben dat behalve de uiterlijke verzorging ook de innerlijke verzorging van groot belang is, wilde ik meer kennis opdoen over voeding. Maar dan wel op een holistische wijze, zodat er dus naar het totaalplaatje van voeding wordt gekeken, en niet alleen naar calorieën. Daarom heb ik in 2019 de opleiding “Chinfood, vijf-elementen-voedingsleer” gevolgd en afgerond met een positief examenresultaat. Er valt nog heel veel winst voor je huid en jezelf te behalen met de juiste voeding!
Sinds ik mijn eigen eetgewoontes heb aangepast aan de principes van vijf-elementen-voedingsleer, merk ik dat ik overdag veel meer energie heb. Bovendien heeft het een positieve invloed op mijn huid, en voel ik me mentaal in evenwicht. Van deze kennis maak ik dankbaar gebruik bij mijn stappenplan voor jóuw innerlijke en uiterlijke schoonheid!

Ben je benieuwd wat mijn praktijk voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan doen.

“Het is mijn missie om jouw uiterlijke én innerlijke schoonheid te laten stralen.”

Hartelijke groeten, en graag tot ziens,
Ans van der Fels-Kottink