Studio wijZ

Gijsbrecht van Amstelstraat 268, 1215 CR Hilversum
Routebeschrijving

06-48950576
info@studiowijz.nl
https://studiowijz.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Ontspanningsbehandeling | 75min €85,00

  Gezichtsbehandeling om te ontspannen en de huid te verzorgen: *Voetenbad/ voetmassage *Ontspanning nek, hoofd en armen *Reinigen/ versterken *Lymfestimulatie *Huidconditioner *Masker behorend bij het huidbeeld *Decolletémassage *Complete uitrekking lichaam *Dagverzorging

 • Dr. Hauschka Reinigingsbehandeling | 75min €85,00

  Gezichtsbehandeling om de huid te zuiveren en te verfijnen: *Voetenbad *Uitstrekken van de nekspieren, haren uitstrijken *Reinigen/ versterken *Gezichtsdampbad *Manueel reinigen *Dieptereiniging/ gezichtsmasker *Lymfestimulatie *Huidconditioner *Complete uitrekking lichaam *Dagverzorging

 • Dr. Hauschka Revitaliseringsbehandeling | 90min €90,00

  Gezichtsbehandeling voor de bleke, slappe, vermoeide huid: *Voetenbad *Ontspanning nek, hoofd en armen *Reinigen/ versterken *Gezichtsdampbad *Dieptereiniging *Lymfestimulatie *Huidconditioner *Masker behorend bij het huidbeeld *Decolletémassage *Indampen van het masker *Complete uitrekking van het lichaam *Dagverzorging

 • Dr. Hauschka Klassieke behandeling | 120min €115,00

  Ritmische ontspanning tijdens de hele Dr. Hauschka behandeling: *Voetenbad, been- en voetmassage *Ontspanning nek, hoofd + arm- en handmassage *Wisselbaden voor het gezicht *Dieptereiniging/ versteviging *Gezichtsdampbad *Gezichtsmasker *Lymfestimulatie d.m.v. penselen *Speciale huidconditioner *Intensief masker *Manuele decolletémassage *Complete uitrekking van het lichaam *Dagverzorging

 • Dr. Hauschka Klassieke behandeling Deluxe | 150min €147,00

  Ritmische ontspanning tijdens de hele Dr. Hauschka behandeling (als bovenstaande Klassieke behandeling). Aanvullend met een ritmische ontspannende rugmassage, met een Dr. Hauschka bodyolie.

Lichaamsbehandelingen

 • Revitaliserende Lichaamsbehandeling | 90min €90,00

  Ervaar de kunst van de aanraking in haar puurste vorm. Een ritmisch uitgevoerde massage van de voeten tot aan de haarpuntjes harmoniseert en stimuleert de lymfestroom. De Revitaliserende Lichaamsbehandeling raakt meer dan alleen je huid. Een behandeling die werkt. Weldadig, rustgevend, harmoniserend. Welkom in je evenwicht. De stappen voor jouw ultieme ontspanning: Zachte massage van gezicht, rug, benen, voeten, armen, handen, buik en decolleté

Studio wijZ

Over Studio wijZ

Studio wijZ is een praktijk voor beauty, body & mind. U heeft keuze uit een aanbod van behandelingen op gebied van natuurlijke huidverbetering, lichaamsverzorging en ontspanningsmassages, waarbij ontspanning van lichaam en geest centraal staan.

Zeker in hectische tijden hebben mensen behoefte aan ontspanning, om zich te ontladen, nieuwe energie op te doen en er weer tegenaan te kunnen.

De combinatie van verzorging van lichaam en geest, in een omgeving die dit ondersteunt, met aandacht voor kwaliteit, details en persoonlijke aandacht, maakt dit tot een volledig aanbod van Studio wijZ.

Advies kan worden gegeven op gebied van huidverzorging en op gebied van levensstijl, om naast een lichamelijk ook een geestelijk evenwicht te creëren.

Om de volledige aandacht te kunnen schenken tijdens uw bezoek aan de praktijk, zijn de behandelingen op afspraak. Ook voor persoonlijk advies op gebied van huidverzorging, zal er vrijblijvend en ruim de tijd worden uitgetrokken voor een goed passend advies.

U bent van harte welkom bij Studio wijZ!

 

 

 

Uw specialist: Esmeralda Sitompul.

STIVAS & CIDESCO internationaal gediplomeerd.

Esmeralda Sitompul

Ik wil mij graag voorstellen aan jou, de lezer:

Mijn naam is Esmeralda Sitompul en ik heb sinds 2009 een holistische praktijk/ winkel in Hilversum op de Gijsbrecht van Amstelstraat 268, genaamd Studio wijZ.

Ik hou ervan om mensen in de watten te leggen en ik doe dan ook heel graag wat ik doe in mijn praktijk. In alle rust en aandacht de behandelingen geven, waardoor er diepe ontspanning ontstaat. In die diepe ontspanning ontstaan er ook hele mooie inzichten, omdat mensen meer tot zichzelf komen. Er zijn dan ook bijzondere momenten ontstaan waar ik getuige van mocht zijn. Heel bijzonder!

Naast mijn dagelijkse bezigheden heb ik een brede interesse in het welzijn van de mensen. Maar muziek heeft helemaal mijn passie! Het spelen van saxofoon en zang is wat mij ontspanning en plezier geeft. Het is als meditatie voor de geest!

Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten in mijn praktijk en heet je van harte welkom!

Graag tot ziens bij Studio wijZ!

Hartelijke groet,

Esmeralda Sitompul

Reviews

Ik heb een heerlijke klassieke dr Hauschka behandeling gehad bij de lieve Esmeralda. Was precies wat ik nodig had. Alle stress gleed zo van me af en ik was daarna helemaal ontspannen met die mooie glow die je hiervan krijgt.

Tanja Jess

Een heerlijke ontspannen massage gehad van Esmeralda. Zoveel rust ervaren en echt even een momentje in dromenland geweest. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!!!! Een super fijne salon met een super lieve schoonheidsspecialiste xxx

Charlene

De expertise van de eigenaresse is groot. Een behandeling bij haar is een heerlijke mini retraite waar je altijd weer wijZer vandaan komt. Wat een fijne plek en een fijn mens! Op de Gijsbrecht van Amstelstraat 268 in Hilversum.

Jennifer

Whether it is a treatment session or a massage, I always leave with a healthy skin, a happy soul and a smile on my face... :)

Selin

Ik heb zelf een aantal weken geleden zo’n weldadige behandeling ondergaan en het was pure wellness. Selfcare to the max. Een zintuiglijke ontspannende belevenis.

Julia

Heerlijke behandelingen met topproducten van Dr. Hauschka. Esmeralda is zeer klantvriendelijk. Fijne plek!

Els