Studio Amy, Natuurzuivere huidverzorging & Make-up

Ennekerdijk 27, 7622 ED Borne
Routebeschrijving

0613901833
info@studioamy.nl
studioamy.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Studio Amy, Natuurzuivere huidverzorging & Make-up

Wanneer u bij mij komt voor een Dr. Hauschka behandeling, werk ik volgens een holistische aanpak. Ook bij alleen een gezichtsbehandeling begint het met een geurend voetenbad. In de huidige wereld draait het vooral om het hoofd, ons verstand. Onze voeten zijn vaak koud. Aandacht voor je voeten zorgt ervoor dat je weer kunt aarden, en maakt dat je hele lichaam openstaat voor de energiestromen die de behandeling teweegbrengt.

Ervaar de kwaliteit van aanraking, de zachte afvoerende massages en de lymfestimulatie met penselen. De kleine lymfecapillairen zijn belangrijk voor het afvoeren van stofwisselingsproducten en overtollig weefselvocht. Wanneer zij met zachte strijkbewegingen en penseelstreken worden gestimuleerd, ontspannen en ontgiften zij. Zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd en het weefsel raakt zijn gifstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van je lichaam worden ondertussen geactiveerd, terwijl je jezelf kunt overgeven aan de behandeling. Geniet van ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog dagen laten nagenieten. De hele behandeling wordt qua producten, de geurige kompressen en verzorgende oliën en crèmes, op jouw wensen en behoeften afgestemd. Het is een helend ritueel met een ritmisch verloop, wat voelt als een korte vakantie van bijzondere aard, eentje naar een wereld van warmte en geuren.

Dr. Hauschka is voor mij de meest pure vorm van cosmetica.
Aandacht verhoogt de kwaliteit van leven in allerlei opzichten: fysiek, mentaal en emotioneel. Het gaat om lief zijn voor jezelf. Als je leeft vanuit positiviteit komt die energie ook weer bij je terug.

Heb je vragen of wil je een keer langskomen voor een introductiebehandeling of advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

Amy Reigersman

Mijn naam is Amy Reigersman. In 2006 ben ik begonnen met de opleiding Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit  in Groningen. Al tijdens mijn studie was ik geïnteresseerd in de holistische kijk van de antroposofische geneeskunde en het natuurlijk genezen. Na het behalen van mijn bachelor heb ik het roer omgegooid en ben ik mij steeds meer gaan ontwikkelen op dit vlak. Daarnaast heb ik eindelijk mijn creativiteit weer ruimte gegeven en ben ik volop gaan tekenen en schilderen, een prachtige combinatie. Het is geweldig om de energieën weer te voelen stromen en te doen waar mijn hart ligt. Om Dr. Hauschka therapeut te kunnen worden ben ik in 2011 de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen, en begin 2014 heb ik mijn diploma voor Dr. Hauschka therapeut behaald.