Shirin Arts – Skincare

Bisschop Lindanusstraat 45, 5914 SE Venlo
Routebeschrijving

0681398112
info@shirin-arts.nl
www.shirin-arts.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling | 120min €120,-

  De kwaliteit van de aanraking. Wat een rust. Even totaal in het middelpunt staan. Onverdeelde aandacht. Handen voelen die je grenzen respecteren en je toch diep van binnen raken. Laat je aanraken, en vergeet even de wereld om je heen. Het gaat om het geheel. De behandeling wordt opgebouwd met zorgvuldige aanraking, diepe ontspanning en werkzame impulsen. De klassieke behandeling is nauw verbonden met de oorsprong van Dr. Hauschka. Een belangrijk onderdeel is de Lymfestimulatie. Laat u dragen door het ritme van de beweging. Zachte strijkbewegingen en penseelstreken stimuleren de cellen en activeren het zelfreinigend vermogen van het lichaam. Een schone huid lucht op.

Lichaamsbehandelingen

 • Klassieke Dr Hauschka lichaamsbehandeling | 90min €100,-

  Dr. Hauschka Lichaams- en Gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op en het gebruik maken van het natuurlijke ritme van ons lichaam. Tijdens de lichaamsbehandeling van ongeveer anderhalf uur komt je gehele lichaam aan bod. Ritme is belangrijk voor de massage en komt terug in de manier waarop je wordt aangeraakt. De ritmisch-ademende kwaliteit van de aanraking met vloeiende bewegingen leidt tot bewustwording en geeft energie. Resultaat: De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling versterkt je levenskrachten, bevordert de doorstroming van lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en gezondheid van het lichaam. De behandeling geeft een gevoel van balans. Veel mensen hebben last van spanningen en dankzij deze behandeling verdwijnen deze spanningen langzaam, wordt je hoofd leger en kun je dieper ademhalen.

Shirin Arts – Skincare

 

 

Shirin Arts – Skincare

 

 

 

 

 

De schoonheidssalon voor ontspanning, huidverbetering, gezichts- en lichaamsbehandelingen, verzorging en natuurcosmetica. Persoonlijk advies voor wat jij én je huid nodig hebben.

Mijn praktijk staat in het teken van innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Een optimale behandeling van elke huid met hoogwaardige en natuurlijke cosmetica in een luxe, ruimtelijke inrichting.

Jij wilt toch ook het beste voor jouw lichaam, mooi én gezond blijven, ook voor de lange termijn. Natuurlijke producten garanderen een ideale verzorging. Voor iedereen, voor elke huid, voor elke dag.

 

 

Shirin

Om mij voor te stellen: mijn naam is Shirin Arts.

Sinds Maart 2022 is de praktijk gevestigd in hartje Venlo.
Ik ben in 2006 als schoonheidsspecialiste afgestudeerd waarna ik werkervaring heb opgedaan bij een spa- en wellnesscentrum. Ook werkte ik als schoonheidsspecialist en adviseur binnen een gezondheidswinkel, hier heb ik kennis gemaakt met al het moois dat de natuur ons biedt.

Door mijn jarenlange ervaring in het vak en mijn visie over een gezonde huid, natuurlijke verzorging en hoe belangrijk ik de kwaliteit van de aanraking vind, kan ik unieke behandelingen bieden. Die wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en dat wat uw huid nodig heeft.
Mijn passie ligt erin om het voor u een prettig en ontspannen bezoek te maken. Voor een massage, ritmische Dr. Hauschka- of een huidverbeterende behandeling en advies voor thuis bent u bij mij aan het juiste adres!