SenseSara

Muurbloemweg 55, 2555NC Den Haag
Routebeschrijving

06-45832365
sari.valstar@outlook.com

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling volgens Elisabeth Sigmund | 120min €115,-

  Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannen warm voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige kompressen laten je ontspannen. Dit is de ideale voorbereiding op de aansluitende reiniging en verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met ampullen regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. de klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel; een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Duur: 120 minuten.

 • Dr. Hauschka Ontspannende Gezichtsbehandeling | 90min €99,-

  In deze behandeling ligt de focus op diepe ontspanning. We starten met een warm voetenbad, dat zorgt ervoor dat je even aankomt bij jezelf. Nadat je comfortabel en warm in de behandelstoel bent geinstalleerd, wordt je huid gereinigd en jouw huidfuncties versterkt. Zachte penselen stimuleren je lymfesysteem, een crememasker zorgt voor een intensieve verzorging en de warme, geurende kompressen en de zachte massage voor een diepgaande ontspanning. De behandeling wordt afgesloten met dag- of nachtverzorging. Een behandeling, die van top tot teen ontspant.

 • Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling "Tijd voor mezelf" | 60min €75,-

  Deze behandeling wordt afgestemd op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je hoge eisen stelt, maar weinig tijd hebt. Reiniging, versterking en verzorging.

 • Verven wimpers/wenkbrauwen. -Epileren. -Harsen kin of bovenlip. | 15min €27,-

  Per onderdeel, als aparte behandeling berekend. Is wel inclusief bij de gezichtsbehandelingen.

SenseSara

Vanuit mijn verbondenheid met de pure zuiverheid van de natuur en het ritme van het leven, werk ik met aandacht aan ontspanning en in balans komen.

Mijn praktijk SenseSara aan de Muurbloemweg 55 in Den Haag, vlakbij Kijkduin, bevindt zich op de tweede etage van ons appartement. Met prachtig uitzicht vanuit de Salon op het Landgoed Meer en Bosch: wat direct aan de overkant ligt. Je ervaart het seizoen terwijl je in alle stilte op de behandelstoel ligt. Genietend van vogelgezang, het ruisen van de bladeren van de bomen en de frisse geuren van het park Meer en Bosch. Soms hoor je zelfs de zee, die vlakbij ligt in Kijkduin.

Sinds 1989 werk ik als Dr.Hauschka therapeut aan huis, met veel bezieling voor mens en schoonheid van binnen naar buiten.

Mijn intentie is de cliënt een moment van diepe ontspanning, stilte en welbevinden te laten ervaren met aandacht voor de kwaliteit van de behandeling met de natuurzuivere producten van Dr.Hauschka.

In een tijd van onrust en haast is het een weldaad voor lichaam en geest om een moment van diepe ontspanning en aanraking te ervaren door de werking van de Dr. Hauschka behandeling.

Het voelt als een dankbare opgave, begeleidend te mogen zijn in het aanreiken van balans in lichaam en geest.

Naast het werk als Dr.Hauschka therapeut werk ik als therapeut met psychisch kwetsbare mensen in de GGZ en als vrijgevestigd yoga docent. Voor Dr. Hauschka heb ik winkeldemonstraties gegeven.

 

Sari Valstar - Eigenares SenseSara

Na de opleiding bij Instituut:Dangremond in Den Haag heb ik aansluitend de inscholing bij Wala in Duitsland afgerond. Het werken met producten met natuurzuivere ingrediënten past helemaal bij mij. Daarbij wordt de hoogste zuiverheid en werkzaamheid gehaald door de biologisch dynamische teelt van de producten en de verwerking daarvan door middel van ritmische processen.
Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar onafgebroken actief als Dr. Hauschka natuurzuivere therapeut.
Naast mijn salon werk ik in als therapeut in de Geestelijke Gezondheidszorg voor kwetsbare mensen, die na een crisis een behandel/lifestyle programma aangeboden krijgen. Daarnaast ben ik als Integrale yoga docent actief bij een yoga school in Den Haag. Hierbij wordt ontspanning bereikt door een combinatie van :Adem,beweging en meditatie. Vanuit de ontspanning ontstaat verdere mentale fitheid, balans tussen lichaam en geest.

Kenmerkend voor mijn behandelingen is het op weg gaan naar verbinding en verdieping door middel van de Dr. Hauschka behandeling. Zuiverheid, ritme en subtiliteit in aanraking en beweging ondersteunen het proces naar ontspanning van geest en diepe verzorging van de huid als vitaal orgaan.
Vanuit mijn jarenlange ervaring met de producten en de therapeutische behandelingen van Dr. Hauschka kan ik u de juiste ondersteuning in verzorging en ontspanning bieden.