Schoonheidssalon Visage

Wilhelminastraat 6a, 9431BB Westerbork
Routebeschrijving

0593-332038/06-55985538
Schoonheidssalonvisage@gmail.com
www.salonvisage.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Tijd voor mezelf | 75min €75,-

  Voetenbad, gezichtsreiniging, stoom met dieptereiniging, evt epileren, reinigend masker, lymfestimulatie d.m.v. penseelmassage, verzorgend masker en manuele decolleté massage.

 • Klassieke gezichtsbehandeling | 120min €110,-

  Ritmische ontspanning van top tot teen. De gehele behandeling is erop gericht een positieve impuls aan het lymfesysteem te geven, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en het immuunsysteem een boost krijgt. Na een ontspannende voetenbad als start worden onderbenen, voeten, hoofdhuid, armen en handen gemasseerd. Daarna wordt het gezicht uitgebreid gereinigd. De penseelmassage op het gezicht brengt een diepe ontspanning. Er wordt zowel een reinigend als een verzorgend masker gebruikt en ter afsluiting krijgt u een decolleté massage. De klassieke dr Hauschka behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijk balans.

Lichaamsbehandelingen

 • Revitaliserende lichaamsmassage | 90min €90,-

  Een ritmische, zachte, ademende aanraking van deze massage met vloeiende bewegingen zorgen voor een bewuste, levendige ervaring. Met deze massage van top tot teen maak je weer contact met jezelf en voel je je weer als herboren.

Schoonheidssalon Visage

Salon Visage is gevestigd in Westerbork. De behandelingen zijn gericht op ultieme ontspanning en zijn bedoelt om je even weg te halen uit het drukke bestaan. Ik laat je graag kennis maken met de natuurlijke producten van Dr Hauschka waar ik mee werk in mijn praktijk. Nog elke dag ben ik blij dat ik heb gekozen voor dit geweldige merk. Naast dat het een 100% natuurlijk merk is en de producten heerlijk ruiken merk ik ook dat er  huidverbetering optreedt als mensen de producten thuis gebruiken.

Aandacht, sfeer, warmte en de natuurlijke producten zijn de basis elementen tijdens de behandeling die nog een lange tijd een gevoel geven van lichtheid en innerlijk balans. Ik geniet enorm als mensen tijdens een behandeling tot zichzelf komen en totaal ontspannen uit de stoel komen.

Het enige wat jij wilt is je ogen sluiten en het allemaal laten gebeuren. Beleef een moment voor jezelf, ontspan en laat je huid weer stralen.

Neem gerust een kijkje op mijn website en ontdek de verschillende behandelingen die ik aanbied.
Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik hoop je graag te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,
Jeannette

 

Jeannette Klein

Ik werk sinds 1992 als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 1998 heb ik een praktijk aan huis. In 2016 ben ik opgeleid tot Dr Hauschka therapeut. Ik heb hier kennis gemaakt met een meer holistische manier van behandelingen geven met de mooie 100% natuurlijke producten van Dr Hauschka.

Het is mijn drijfveer om je te laten stralen en dat elke behandeling voelt als een korte vakantie, een moment helemaal voor jezelf.

De bijzondere behandelingen, de aanraking, het ritme van de behandeling en de heerlijke producten maken dat mijn klanten met een ontspannen geest en met een stralende huid naar huis gaan.
Dat is mijn passie, en daarom vind ik mijn vak geweldig.

Je bent van harte welkom!
Warme groet,

Jeannette

Reviews

Ik vind je behandelingen altijd heerlijk en geniet van je oprechte aandacht en betrokkenheid. Ik verheug me elke keer weer om bij je te komen.

Henny

Het is elke keer weer een feestje om bij jou in de stoel te liggen. Lekker warm genieten van je heerlijke handen. Dank je wel.

Ankie