Schoonheidssalon Régine

Pelikaanweg 41, 3985 RZ Werkhoven
Routebeschrijving

0622999686
regine.heij@gmail.com
www.schoonheidssalonregine.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Klassieke gezichtsbehandeling | 120min €105,-

  Een ritmische behandeling, die de doorstroming van het hele lichaam bevordert en het zelfherstellend vermogen aanspreekt. De behandeling start met een voetenbad. Daarna volgen onderbeenuitstrijking en voetmassage, haren uitstrijken, ontspanning van hals- en nekspieren, armen losmaken met een ontspannende werking op de rugspieren, armuitstrijking en handmassage, warme geurende kompressen, reinigen en versterken van de huid, verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, reinigingsmasker, lymfestimulatie door middel van de penseelmassage, ampullen, voedend masker, massage van nek, schouders en decolleté, warm nek-/schouderkompres en complete lichaamsuitrekking. Als afsluiting de dagverzorging en een kopje thee.

 • Dr. Hauschka Revitaliserende behandeling | 90min €90,-

  Deze behandeling is een oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering zoals wisseling van de jaargetijden. De behandeling bestaat uit een ontspannend voetenbad, haren uitstrijken, ontspanning van hals- en nekspieren, warme geurende kompressen, reinigen en versterken van de huid, verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, reinigingsmasker, lymfestimulatie door middel van de penseelmassage, ampullen, voedend masker, massage van nek, schouders en decolleté, warm nek-/schouderkompres en complete lichaamsuitrekking. Als afsluiting de dagverzorging en een kopje thee.

 • Dr. Hauschka Ontspannende behandeling | 90min €90,-

  Soms heb je behoefte aan wat extra ontspanning. Het accent ligt in deze behandeling daarom met name op massage en verzorging. Om in een diepe ontspanning te kunnen komen, worden de dieptereiniging en epileren niet gedaan. De behandeling bestaat uit een voetenbad, onderbeenuitstrijking en voetmassage, haren uitstrijken, ontspanning van hals- en nekspieren, armen losmaken met een ontspannende werking op de rugspieren, armuitstrijking en handmassage, warme geurende kompressen, reinigen en versterken van de huid, lymfestimulatie door middel van de penseelmassage, ampullen, voedend masker, massage van nek, schouders en decolleté, warm nek-/schouderkompres en complete lichaamsuitrekking. Als afsluiting de dagverzorging en een kopje thee.

 • Dr. Hauschka Reinigende behandeling | 90min €90,-

  In deze behandeling, met name geschikt voor de onzuivere huid, ligt het accent op de dieptereiniging en lymfestimulatie, voor het zuiveren en verfijnen van de huid. De behandeling bestaat uit reiniging, versterken, warme geurende kompressen, verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, reinigingsmasker, lymfestimulatie door middel van de penseelmassage, ampullen, voedend masker, massage van nek, schouders en decolleté, warm nek-/schouderkompres en complete lichaamsuitrekking. Als afsluiting de dagverzorging en een kopje thee.

 • Dr. Hauschka 'Tijd voor mijzelf' behandeling | 75min €75,-

  De naam zegt het al: een moment voor jezelf. De behandeling bestaat uit haren uitstrijken, warme geurende kompressen, reinigen en versterken, verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, lymfestimulatie door middel van de penseelmassage, ampullen, voedend masker, massage van nek, schouders en decolleté, warm nek-/schouderkompres en complete lichaamsuitrekking. Als afsluiting de dagverzorging en een kopje thee.

 • Dr. Hauschka Kennismakingsbehandeling | 60min €60,-

  Een prettige korte behandeling om kennis te maken met de salon en de producten. De behandeling bestaat uit een reiniging en versterken, huidanalyse, verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, voedend masker, nek- en decolletémassage, warm nek-/schouderkompresen en dagverzorging. Aan het eind van de behandeling bespreken we het product- en huidverzorgingsadvies en krijg je je persoonlijke huidadvies mee, zodat je thuis nog eens rustig kunt nalezen welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Lichaamsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling | 105min €90,-

  Deze behandeling is een prachtige aanvulling op de verschillende Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen. De behandeling start met een ontspannend voetenbad en eindigt met 10 minuten na-rust en een kopje thee. Tijdens de behandeling van ongeveer anderhalf uur wordt het lichaam gemasseerd met een lichte aanraking, geen manipulerende druk. De massage wordt uitgevoerd met een van de dr. Hauschka bodyoliën, die een gunstig effect hebben op zowel lichaam als geest, afgestemd op wat op dat moment bij je past. In de behandeling staat, net als in de Klassieke Dr. Hauschka behandeling, ritme centraal. De ritmisch-ademende vloeiende bewegingen leiden tot ontspanning, bewustwording en geven energie. De behandeling versterkt de levenskrachten, bevordert de doorstroming van lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en gezondheid van het lichaam. Na de behandeling kun je je heerlijk ontspannen en loom of juist verkwikt en vol energie voelen. Het effect is vaak nog enkele dagen voelbaar, dus een heerlijk cadeau voor wie zichzelf iets bijzonders gunt!

Schoonheidssalon Régine

De salon bevindt zich in het centraal en landelijk gelegen Werkhoven. In het voorjaar van 2022 kwam mijn droom uit en verhuisde mijn praktijk van de 1e verdieping naar de nieuwe salon in de tuin. Hout en natuurlijke materialen geven de ruimte een rustgevende sfeer, die goed aansluit bij de ontspannende behandelingen en mooie producten van Dr. Hauschka. De salon bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

De meeste behandelingen starten met een voetenbad, een moment om te landen en om af te stemmen wat jij nodig hebt tijdens de behandeling. Bij je eerste afspraak neem ik altijd extra tijd voor een  kennismaking en een huidanalyse. Ik hoor graag wat je wensen zijn en vertel wat mogelijk is. Aan het eind van de behandeling krijg je een persoonlijk huidadvies mee, zodat je thuis nog eens rustig kunt nalezen welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Naast de behandelingen en het product- en huidadvies kun je in de salon ook terecht voor het aanschaffen van een cadeaubon en de dr. Hauschka producten. Koop je de producten liever online dan kan dat ook via mij – vraag me even naar mijn persoonlijke link. Voor een overzicht van de behandelingen, neem gerust een kijkje op mijn website.

Régine Heij

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste in mijn eigen praktijk. In maart 2013 kreeg ik de kans de opleiding tot Dr. Hauschka Therapeut te volgen. Een prachtige opleiding waarin ik kennis heb gemaakt met een meer holistische manier van werken, waarbij de mens als één geheel wordt gezien en niet in delen.

‘Aanraking levert een positieve bijdrage aan ons leven’

Alle Dr. Hauschka behandelingen hebben één ding gemeen: ‘de kwaliteit van aanraking’.  Omdat ik er van overtuigd ben dat aanraking een positieve bijdrage levert aan ons welzijn, werk ik in mijn salon zo min mogelijk met apparatuur. De aanraking is één van de meest krachtige zintuigen; aanraking zorgt voor rust, ontspanning, en een gevoel van welbehagen. De meeste behandelingen beginnen met een voetenbad: de stress van de dag lost op in warmte. In de behandelingen wordt niet alleen het gezicht behandeld, maar staat totale ontspanning van het gehele lichaam centraal. Tijdens de warme kompressen ervaar je een ‘geurreis’ van diverse natuurlijke etherische oliën: salie, lavendel, roos, dennen, citroen-lemongrass, allemaal met hun specifieke werking. Een bijzondere ervaring is de lymfestimulatie van het gezicht, die wordt uitgevoerd met zijdezachte penselen. Alle behandelingen geef ik met zorg en aandacht, waarna je je nog lang ontspannen en meer in balans zult voelen.

Je bent welkom!

Warme groet,
Régine Heij

 

 

Reviews

Ik ben heel blij met je behandelingen en oprechte aandacht en betrokkenheid. Ik verheug mij weer op mijn volgende behandeling!

Thonny

Lieve Régine, ik wil je laten weten dat je me blij maakt met je behandelingen. Ik geniet enorm van je passie en professionaliteit.

Wil

Wat was het weer heerlijk bij jou vanmiddag Régine. Heb deze keer ontzettend genoten van de warme doeken, dank!!

Jos

Lieve Régine, gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum als dr. Hauschka Therapeut! Wat heb je iets prachtigs neergezet, daar mag je met recht trots op zijn. Ik geniet elke keer weer volop, zo liefdevol en gepassioneerd voer je altijd de behandeling uit, heerlijk!

Ellen