Schoonheidsinstituut Carmen Dona

Loeffplein, 11, 5262 AJ VUGHT
Routebeschrijving

0640269404
carmendona1@gmail.com

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling | 120min €113,95

  De Dr. Hauschkabehandeling is een ritmische behandeling waarbij u zich totaal kunt ontspannen. Het is een behandeling van lichaam en geest met gebruik van Dr. Hauschka cosmetica. Dr. Hauschka heeft een uniek verzorgingsconcept waardoor de lichaamseigen functies worden gestimuleerd en de huid in balans gebracht.

 • Klassieke Dr. Hauschka luxe behandeling (duur 2,5 uur) € 142,50

  Klassieke Dr. Hauschka luxe behandeling (duur 2,5 uur) De klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling aangevuld met een rugbehandeling.

 • Dr. Hauschka reinigingsbehandeling. | 60min €64,95

  Dr. Hauschka reinigingsbehandeling. Middelpunt van deze behandeling voor het zuiveren en verfijnen van de huid.

Schoonheidsinstituut Carmen Dona

Visie

Als schoonheidsspecialiste vind ik dat ieder individu een eigen unieke schoonheid heeft. Mijn behandelingen zijn erop gericht deze persoonlijke uiterlijke en innerlijke schoonheid te accentueren, ondersteunen en verbeteren.

Bij de behandelingen die ik uitvoer gebruik ik alleen natuurzuivere producten, die gemaakt zijn van hoogwaardige grondstoffen (zuivere kleisoorten, algen, etherische oliën e.d.) welke gecontroleerd worden. Er zijn geen synthetische conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen toegevoegd. De producten worden vanzelfsprekend dierproefvrij geproduceerd.

Vanuit het willen werken met natuurzuivere producten werk ik sinds 2002 als Dr hauschkatherapeute. Dr. Hauschka heeft namelijk een uniek verzorgingsconcept, waardoor de lichaamseigen functies worden gestimuleerd en de huid in balans wordt gebracht.

Carmen Dona

Graag stel ik mij aan u voor…..

Mijn naam is Carmen Dona. Ik werk al sinds geruime tijd als schoonheidsspecialiste, iets wat ik altijd met veel bevlogenheid en passie uitoefen.

Toen mijn interesse gewekt was in het beroep van schoonheidsspecialiste, heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Naast de basisopleiding heb ik de voortgezette opleiding gevolgd. Dit werd aangevuld met diverse specialisaties zoals: acné, lymfedrainage, pincement, shiatsu, visagie, praktijkplus, wellness en spabehandelingen, aromatherapie enz… en wordt eigenlijk doorlopend aangevuld met nieuwe cursussen. Als schoonheidsspecialiste ben je namelijk nooit uitgeleerd.

Kwaliteit staat bij mij bovenaan en daarom is schoonheidsinstituut Carmen Dona vanzelfsprekend aangesloten bij ANBOS. ANBOS zet zich in om de Code van de schoonheidsspecialiste te introduceren in de schoonheidsverzorging. De Code geeft de wettelijke verplichtingen en branchenormen weer en is een onmisbaar hulpmiddel voor de schoonheidsspecialiste op het gebied van hygiënisch werken, arbeidsomstandigheden en het milieu. De schoonheidsspecialiste die zich bij de ANBOS heeft aangesloten doet meer dan het minimale noodzakelijke en levert echte kwaliteit. Kwaliteit die gegarandeerd wordt door verplichte en regelmatige bijscholing.