Sansana

Molenhoek 12, 9620 Zottegem
Routebeschrijving

0493 46 07 06
info@sansana.be
www.sansana.be

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Sansana

Sansana is een oase van rust, gelegen aan de rand van de Vlaamse ardennen, omringd door bomen en weilanden.

Mijn wens is dat mensen hier kunnen ontspannen en herbronnen in mijn zachte handen.

De plek ademt een liefde voor natuur die helemaal strookt met de Dr. Hauschka behandelingen.

Sandra Verbanck

Dr. Hauschka is al lang mijn favoriete merk. Toen ik een aantal jaren geleden de kans had een cursus ritmische inwrijvingen te volgen in het oude Dr. Hauschka schooltje in Bad Boll was ik helemaal overtuigd en besloot ik ook de opleiding tot Dr. Hauschka therapeut te volgen. Ondertussen heb ik m’n werk als verpleegkundige stopgezet om me helemaal toe te leggen op m’n praktijk.

Vooral het werken met mijn handen vind ik zalig. De Dr. Hauschka behandelingen zijn zacht, maar toch zo diep werkend. Mijn handen voelen zich daarin thuis en de geuren en de kwaliteit van zorg voeden de ziel. Ik neem graag ruim de tijd voor een behandeling, zodat je bij mij helemaal kan ontspannen. De mooie, stille omgeving zorgt zeker mee voor een even weg-van-de-wereld gevoel. Ik loop op wolkjes als mensen stralend en voldaan zijn na een behandeling.

Reviews

Het is van een opperste zaligheid om in het rustgevende decor weg te mogen dromen onder de deskundige handen van Sandra.

Sofie

Ik hield van de zalige behandeling, de heerlijke geuren, de kwaliteitsvolle producten, de prachtige omgeving... en je huid wordt er écht beter van.

Karen

Niet alleen de behandeling was fantastisch (ik koos het zomerpakket). Ook de hartelijke, kundige zorg, de aandacht voor detail (werkelijk alles klopt!), de prachtige omgeving, de zalig geurende kwaliteitsvolle, natuurlijke producten, het theetje achteraf... Na mijn behandeling voelde het alsof ik er een week vakantie in een luxe spa had opzitten. Je bent bij Sansana letterlijk in goede handen!

Ruth

Er zijn zo van die kleine schone momenten met een gevoel dat alles klopt… De plek, de energie, de zorgzaamheid, de natuur, de kwaliteit, de rust, de puurheid, schoonheid en vooral de authenticiteit. Dankjewel Sandra.

Katrien

De zachtheid en de omhulling die Sandra tijdens een behandeling schenkt samen met de zinnenstrelende producten waarmee mijn hele lichaam wordt verzorgd, brengen een warme zelfliefde naar boven, diepe dankbaarheid en bewondering voor mijn eigen lieve lijf. Een behandeling bij Sansana is een weldaad voor je hele wezen!

Kristien