Salon Rosely

Galileistraat 35, 2561SX Den Haag
Routebeschrijving

0644509626
roos@salonrosely.nl
www.salonrosely.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Salon Rosely

Salon Rosely is sinds 2020 gevestigd in Den Haag, in het gezellige Regentessekwartier. De salon bevindt zich op de tweede etage, te bereiken via de trap. Er is geen lift aanwezig. De ruimte waar de behandelingen plaatsvinden heeft veel daglicht, wat zorgt voor een prettige en rustige sfeer.

Doordat de salon niet voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is en ik iedereen wel de mogelijkheid wil geven om van een behandeling te kunnen genieten, kom ik hiervoor ook aan huis. Neem contact met mij op om hiervoor de mogelijkheden te bespreken.

In de directe omgeving van Salon Rosely is er doorgaans voldoende gratis (tot 18.00u) parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is Salon Rosely te bereiken met tram 3, 11 en 12 en bus 21. Je kan contant, per pin of via een betaallink betalen.

Voel je welkom voor een heerlijke Dr. Hauschka behandeling of voor advies over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Alle producten zijn ook in de salon verkrijgbaar.

 

Roos Danker

Mijn naam is Roos, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Dr. Hauschka Therapeute. Na jarenlang gewerkt te hebben in de hospitality, werd het tijd om mijn passie voor natuurlijke huidverzorging te volgen. De keuze om te gaan werken met Dr. Hauschka was vanzelfsprekend, omdat ik de producten zelf al jaren naar volle tevredenheid gebruik. Met veel plezier werk ik sinds 2020 in mijn salon.

Ik help je graag in de zachte en verwarmde behandelstoel te ontspannen en alles even te laten voor wat het is. Even niks moeten, even vertragen in deze snelle wereld.

Reviews

Roos is een enorm lieve, betrokken, kundige en empathische therapeut. Haar Dr.Hauschka behandeling voelt als een korte heerlijke vakantie.

Caroline

Heerlijk! De ontspannen en liefdevolle manier waarop Roos de behandeling heeft een helende werking op lichaam en geest. Ik kreeg echt de ervaring dat ik thuis kwam in m’n eigen lichaam. Heel veel dank!

Robin

Het klinkt als een cliché, maar het is echt een cadeau aan jezelf om bij vraag het Roos zelf in de stoel te komen liggen. Niet alleen je huid, maar ook je mind zal je dankbaar zijn.

Anna

Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer!

Iris

Zo genoten van Roos haar heerlijke klassieke Dr. Hauschka behandeling. Haar warme, zachte aanrakingen deden me helemaal wegdromen. Zeker een aanrader!

Erika

Het was heel ontspannend en plezierig. Roos was erg vakkundig en professioneel maar stelde je gerust waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde.

Josephine

Ik heb de klassieke Hauschka als zeer ontspannen ervaren. Van de massage tot aan alle heerlijke (geurende) crèmes en maskers die gebruikt werden. Roos zorgde voor een fijne sfeer, waarin ik even helemaal niets hoefde.

Aleid

Roos gaf een heerlijke ontspannende behandeling, met fijne verzorgingsproducten. Helemaal ontspannen en verkwikt daarna.

Marlon

Heel fijn, Roos is een bijzonder aardige vrouw die de tijd neemt voor je. Een heel fijne behandeling!!

Bibian

Heerlijke behandeling gehad. Door de aandacht en zorg, ook van de ruimte, raakte ik totaal ontspannen. In geen tijden zoiets fijns gedaan.

Manon

heel zorgvuldig. optimaal ontspannend en een goed verzorgd gezicht. helemaal fijn.

Monique