Salon De Natuurlijke Weg

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling | 120min €95,00

  Dé Dr. Hauschkabehandeling! Een schoonheidsbehandeling en welness-ervaring in één. Bij deze behandeling komt het gehele lichaam aan bod. We beginnen met een voetenbad gevolgd door verschillende lichte massages van o.a. voeten, onderbenen, handen en armen. Uitgebreide reiniging met stoombad. Diverse maskers en een intensieve huidconditioner. Gezichtsmassage (lymfestimulatie) met penselen en décolletémassage met warme olie. Licht epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen. We sluiten de behandeling af met een op uw huid afgestemde dag- en oogcrème. Tot slot een kopje kruidenthee waarbij u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen en/of advies te krijgen.

 • Reinigingsbehandeling | 75min €64,00

  Reiniging, stoombad, verwijderen onzuiverheden, reinigend masker, gezichtsmassage met penselen (lymfestimulatie), intensieve huidconditioner. Dag- en oogcrème. Tot slot een kopje kruidenthee waarbij u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen en/of advies te krijgen.

 • Reinigingsbehandeling extra | 90min €70,00

  De naam zegt het al: een reinigingsbehandeling maar dan met een extra. We starten met een voetenbad en lichte massages van onderbenen en voeten. Daarna volgt het reinigend gedeelte met o.a. stoombad en reinigend masker. Gezichtsmassage met penselen, décolletémassage met warme olie. Intensieve huidconditioner. Dag- en oogcrème. Licht epileren van de wenkbrauwen is inbegrepen. Tot slot een kopje kruidenthee waarbij u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen en/of advies te krijgen.

 • Onderhoudsbehandeling | 40min €45,00

  Een behandeling zonder massage maar waarbij uw huid toch optimaal verzorgd wordt. Reiniging, stoombad, evt. verwijderen van onzuiverheden, masker en een dag- en oogcreme afgestemd op uw huid.

 • Introductiebehandeling | 15min €25,00*

  Deze behandeling is bedoeld om kennis te maken met de behandelmethode en de producten van Dr. Hauschka. Na een lichte reiniging volgt een uitgebreide huidanalyse en advies over de verzorging van uw huid en de producten die daarbij passen. We sluiten af met een masker en een op uw huid afgestemde dagverzorging. Prijs is exclusief wenkbrauwen epileren; licht epileren is mogelijk tegen een meerprijs van € 7,50

Salon De Natuurlijke Weg

Salon De Natuurlijke Weg is een kleinschalige, professionele salon aan huis.
Op de eerste verdieping heb ik daarvoor een aparte ruimte ingericht waar ik zowel behandel als de productverkoop doe.
De salon is goed toegankelijk maar er is geen lift aanwezig.
Komt u met de auto, dan zijn er in de nabije omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen.

Annette Migo

Op 28-jarige leeftijd heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald.
Ik vond de opleiding ontzettend leuk om te doen, maar kon door omstandigheden er niet direct mijn werk van maken.
Het vak is echter altijd aan mij blijven trekken en het zat in mijn achterhoofd dat ik er “ooit” mee aan de slag zou gaan.
Dat moment kwam in 2012 toen ik de scholing tot Dr. Hauschka schoonheidsspecialiste met goed gevolg heb afgelegd en mijn eigen salon kon starten.
In de loop der jaren en gevoed door diverse ervaringen (leuke en minder leuke zoals dat nu eenmaal hoort bij het levenspad), was mijn belangstelling gewekt voor natuurlijke producten en een holistische kijk op de mens.
De producten, de filosofie en vooral de behandelingen van Dr. Hauschka sloten en sluiten daar naadloos op aan.
Ik vind het iedere keer weer bijzonder om na een behandeling te zien hoe een klant van binnenuit is gaan stralen en de rust bij zichzelf gevonden heeft.
Het mooiste compliment kreeg ik van een klant die medicatie gebruikte voor haar depressies. Zij zei letterlijk na een behandeling: de ontspanning en het goede gevoel die de behandeling geeft, daar kan geen pilletje tegenop.
Een Dr. Hauschka-behandeling is voor iedereen geschikt; het maakt niet uit waar u naar op zoek bent: rust en ontspanning, persoonlijke aandacht, een specifiek huidprobleem waar u een oplossing voor zoekt, of “alleen maar” een fijne behandeling waarin uw huid optimaal verzorgd wordt.
Een behandeling wordt altijd afgestemd op datgene wat u op dat moment wenst of nodig heeft.
Ik hoop u binnenkort in mijn salon te mogen begroeten.