Salon Ardine

Schoonoord 8, 6931 BT Westervoort
Routebeschrijving

026-3112335
info@salonardine.nl
www.salonardine.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Salon Ardine

Schoonheid vanuit de kern, daar gaat het om bij Salon Ardine. Omdat geestelijk welzijn en een stralende huid nauw met elkaar verbonden zijn, concentreert Salon Ardine zich op het pure, eigen zijn. Dat geeft als resultaat een effect dat langer duurt dan de behandeling zelf.

Al sinds 1988 werkt Salon Ardine met Dr. Hauschka Cosmetica. Door de zuivere kracht van Dr. Hauschkaproducten blijven de huidfuncties in harmonie en komt de huid in evenwicht. De producten zijn natuurzuiver; afkomstig van biologische (en indien mogelijk biologisch-dynamische) landbouw, zonder toevoeging van synthetische kleur- geur- en conserveringsmiddelen en vanzelfsprekend dierproefvrij.

De salon beschikt over 2 behandelkamers op de begane grond en een behandelkamer op de 1e verdieping. Het toilet bevindt zich op de begane grond.

Ardine Pennings

Geboren in het Brabantse Uden en sinds mijn 21-ste schoonheidsspecialiste. Ik ging toen werken bij een gangbare schoonheidssalon annex drogisterij. Maar ik wilde nog wat meer ‘van de wereld zien’. Meer sociaal bezig zijn. Ik stapte in het diepe en werd groepsleidster bij een gezinsvervangend tehuis voor ex-psychiatrische mensen en later meervoudig gehandicapte jong-volwassenen.

In 1982 ging ik werken in de natuurvoeding (Vereninging voor verantwoorde leefwijze en gezonde voeding ‘De Kimme’) en in 1983 werd ik moeder. In deze tijd kwam ik in aanraking met de natuurlijke kant van huidverzorging (aromatherapie, Dr Hauschka, e.d.). Dat zette me op een nieuw spoor ten aanzien van mijn ervaring als schoonheidsspecialiste wat geresulteerd heeft in het volgen van de voortgezette opleiding ‘Vakos’ (VAKOpleiding Schoonheidsverzorging) en in het opzetten van een eigen praktijk in 1988.

Gaandeweg kwam ik met meerdere aspecten van natuurlijk leven in aanraking. Zo wordt al het water in huis gevitaliseerd en is leem toegepast in combinatie met warmtemuren wat voor een zeer aangenaam binnenklimaat zorgt.

In 2005 ben ik door Dr. Hauschka uitgeroepen tot Dr. Hauschkatherapeut van het jaar. Een mooie bekroning op mijn werk en een extra inspiratie om het werk voort te zetten.

Ik ben ingeschoold bij Wala in Eckwälden; de oorsprong van de Dr. Hauschka cosmetica. Hier heeft Elisabeth Sigmund met Dr. Rudolf Hauschka de Dr. Hauschkaproducten ontwikkeld.