Salon Alouette

kanoweg 126, 3851 DG Ermelo
Routebeschrijving

0341561980
info@salonalouette.nl
www.salonalouette.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging

Salon Alouette

Schoonheidssalon ‘Salon Alouette’ werd op 1 april 2000 opgericht door eigenaresse Selma de Waal. Sindsdien weten veel klanten – van heinde en ver – de salon te vinden. Inmiddels is deze uitgegroeid tot een schoonheidspraktijk met meerdere disciplines:

De moderne, sfeervolle praktijk is uitgerust met uitstekende faciliteiten en hoogwaardige apparatuur. Alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij werken uitsluitend met vakkundige, gediplomeerde schoonheidsspecialisten en zijn aangesloten bij brancheorganisaties als ANBOSProvoet en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP) van stichting Procert.

Selma de Waal

“Door mijn uitgebreide opleiding, vakkennis en jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van de beste, meest effectieve behandeling op maat. Ik heb de opleiding voor sportmassage, voetreflexmassage, schoonheidsspecialiste, pedicure én medisch pedicure gedaan. Dus ook mensen met een diabetische, reumatische of ander type risicovoet – zoals een gehandicapte voet – kunnen bij mij terecht.

Het is dankbaar werk. Het is fijn om voetproblemen op te lossen, pijn weg te kunnen nemen en een passend advies te geven. Wat voor mij het belangrijkste is? Dat mensen met een goed gevoel de salon verlaten. Of ze nu geholpen zijn met een voet- of huidprobleem, of een schoonheidsspecialistebehandeling hebben ondergaan… als ze met een lach de deur uit gaan, kan mijn dag niet meer stuk.”