Puur Natuurlijke Schoonheid

Prins Bernhardstraat 7, 4101HV Culemborg
Routebeschrijving

06-41278944
annevink@xs4all.nl
puurns.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Reinigende behandeling | 45min €42,00

  Speciale behandeling waarbij het accent ligt op de reiniging. Inclusief verzorgingsadvies. De reinigende behandeling bestaat uit een gezichtsdampbad, het verwijderen van onzuiverheden zoals milia´s en commedonen, het evt. epileren van de wenkbrauwen en harsen van overtollig haar, gezichtsmasker en een dagverzorging. Er is dus geen massage bij deze behandeling. Alle cosmetica die gebruikt wordt is van Dr.Hauschka. Uit de natuur voor de mens.

 • Dr. Hauschka 'Tijd voor mezelf’ behandeling | 60min €62,00

  Het accent bij deze behandeling ligt op de ontspanning en reiniging van de huid. De behandeling begint met een heerlijk geurend voetenbad. Via een hele reeks verschillende stappen wordt je huid gereinigd, versterkt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad geeft een dieptereiniging aan je huid. Onzuiverheden zoals milia’s en commedonen worden verwijderd en indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd en overtollig gezichtshaar verwijderd. Hierna volgt een reinigend gezichtsmasker. Vervolgens wordt je decolleté, schouders en nek gemasseerd. De haren worden uitgestreken en een warm nek en decolleté compres volgt. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van de dagverzorging.

 • Dr. Hauschka Vitaliserende behandeling | 90min €77,00

  Deze behandeling is een oppepper voor de huid. Het accent in deze behandeling ligt op ontspannen, verzorgen en voeden. Bij de Vitaliserende behandeling beginnen we met een heerlijk geurend voetenbad. Via een hele reeks verschillende stappen wordt je huid gereinigd, versterkt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad geeft een dieptereiniging aan je huid. Onzuiverheden zoals milia’s en commedonen worden verwijderd en indien gewenst worden de wenkbrauwen geepileerd en overtollig gezichtshaar verwijderd. Hierna volgt een reinigend gezichtsmasker. Terwijl het voedende gezichtsmasker inwerkt wordt uw decollete, hals, gezicht [evt. met penselen], schouders, nek, hoofd, haren en voeten gemasseerd. Vervolgens wordt het complete lichaam uitgestrekt. Een warm nek, decolleté en gezichtscompres volgt. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van de dagverzorging. Een PUUR moment voor jezelf!

 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling | 120min €99,00

  Een ritmische ontspannende behandeling, die de doorstroming van het hele lichaam bevordert. Voor regeneratie van de huid en een volledig ontspannen gevoel. De behandeling wordt begonnen met een heerlijk geurend, verwarmend en ontspannen voetenbad. Je voeten en onderbenen worden gemasseerd en daarna worden ook de armen, handen en vingers lichtjes gemasseerd. Vervolgens worden de hals-nekspieren en de haren uitgestreken. Alle dagelijkse zorgen vallen van je af! Via een hele reeks verschillende stappen wordt je huid gereinigd, verstekt en met kompressen verwarmd en gekoeld. Een gezichtsdampbad geeft een dieptereiniging aan uw huid. Onzuiverheden zoals milia’s en comedonen worden verwijderd en indien gewenst worden de wenkbrauwen geepileerd en overtollige gezichtsharen verwijderd. Hierna volgt een reinigend gezichtsmasker. De lymfestimulatie (met twee zachte penselen) tijdens de gezichtsmassage vormt het middelpunt van deze behandeling. Terwijl het verzorgende gezichtsmasker inwerkt word je decolleté, schouders en nek gemasseerd. Een warm nek en schoudercompres volgt. De behandeling wordt afgesloten met aanbrengen van de dagverzorging. Een PUUR cadeau aan jezelf!

Puur Natuurlijke Schoonheid

Welkom bij PUUR waar balans tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid centraal staat.

Mijn naam is Anne-Marie Vink, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en Dr.Hauschka therapeut. Ik heb een fijne praktijk aan huis.

In de praktijk kan je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en ontspannende massages. De behandelingen leiden tot een diepe ontspanning, geven een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Even een moment voor jezelf!

De behandelingen zijn gebaseerd op natuurzuivere cosmetica. Ik heb een bewuste keuze gemaakt om met cosmetica van Dr.Hauschka te werken omdat de cosmetica 100% natuurzuiver en dierproefvrij is. Eerlijke en heerlijk geurende cosmetica. Uit de natuur voor de mens!

Mijn kracht is oprecht, integer en met gevoel te werken en dat ervaar je. Ik stem me af op jou en jouw behoeftes. Een behandeling in zijn PUURste vorm een cadeau aan jezelf!

Kom je het ervaren?

Anne-Marie Vink

Mijn naam is Anne-Marie Vink, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en Dr.Hauschka therapeut. Ik heb een fijne praktijk aan huis.

Mijn kracht is oprecht, integer en met gevoel te werken en dat ervaar je. Ik stem me af op jou en jouw behoeftes. Een behandeling in zijn PUURste vorm een cadeau aan jezelf!

Kom je het ervaren?

Reviews

Anne-Marie werkt met passie en gevoel en geeft een heerlijke gezichtsbehandeling. Wat een fijne massage en ontspanning. In haar fijne met smaak ingerichte behandelkamer zorgt ze dat je volledig ontspannen en op je gemak bent Een echte aanrader om eens helemaal tot rust te komen en je huid weer te laten stralen!

Angelique

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde Anne-Marie geeft heerlijke behandelingen met fijne producten (van Dr Hauschka) en is ook nog eens een heel warme persoonlijkheid.

Sanne

Heerlijke behandeling,lekker relaxed..een echte aanrader!!

Nancy