Puur & Mooi

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling | 120min €140,00

  Deze bijna twee uur durende gezichtsbehandeling begint met een kruidenthee en een warm voetenbad met salie. Vervolgens beginnen we met een voetmassage, een hand- en armmassage en een hoofdhuidmassage. Na een stoombad en een diepwerkende reiniging worden onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen geëpileerd. Een intensieve huidconditoner wordt aangebracht om de huid weer in optimale conditie te brengen. Tijdens een diep werkend crème masker wordt een nek en decolleté massage uitgevoerd met heerlijk geurende aromatische oliën. Vervolgens wordt het masker ingemasseerd op de gezichtshuid. Het hart van deze behandeling is de lymfestimulatie die uitgevoerd wordt met fijne penseelbewegingen en zachte aanrakingen van de handen. Hierdoor worden de vloeistofprocessen in het weefsel ondersteund en het herstel en de gezondheid van de huid gestimuleerd. Warme kompressen met rozemarijn, dennen, salie, lavendel of citroen verwennen uw huid. Tot slot wordt een dagverzorging aangebracht. ​Een Dr. Hauschka behandeling leidt tot een diepe ontspanning, geeft een doorstroomd en weldadig gevoel en is geschikt voor ieder huidtype. Kortom, voor echt ontspannen is deze behandeling een aanrader!

 • Volledige gezichtsbehandeling | 75min €100,00

  Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en voor een licht onzuivere, normale tot droge huid. De behandeling wordt per persoon afgestemd. De volledige gezichtsbehandeling begint met een stoombad en een diep werkende reiniging van de huid. Vervolgens wordt er een huidanalyse gemaakt, zodat de behandeling precies op u is afgestemd. Onzuiverheden worden verwijderd en wenkbrauwen geëpileerd. Met een verkoelende lotion brengen we de huid weer tot rust. Daarna volgt een weldadige massage met aromatische oliën. De warme kompressen geuren heerlijk naar dennen, rozemarijn, lavendel, citroen of salie. Vervolgens wordt de huid geharmoniseerd en verzorgd met een intensieve huidconditioner en een pakking speciaal afgestemd op uw huidtype. Oogkompressen kalmeren de ogen en verstevigen de huid rond de ogen. Ter afsluiting wordt een dagverzorging en een oogcrème aangebracht.

 • Kalmerende gezichtsbehandeling | 75min €100,00

  Deze behandeling is speciaal afgestemd op de gevoelige, geïrriteerde, extreem droge en/of jeukende huid. De behandeling is geschikt voor klanten met huidaandoeningen als Rosacea, Psoriasis en eczeem die vaak extra aandacht en verzorging nodig heeft. Tijdens deze behandeling worden producten gebruikt om die huid weer in optimale conditie te brengen. Dr.Hauschka heeft voor deze huidtypen een speciale medische lijn ontwikkeld. Naast dat de huid gekalmeerd wordt komen reinigen, epileren en een heerlijk ontspannende massage ook aan bod. Na afloop krijgt u een uitgebreid verzorgingsadvies om zelf thuis ook aan een sterkere rustigere huid te werken. Samen met u zet ik een behandelprogramma op zodat uw huid daadwerkelijk verbetert.

 • Zuiverende gezichtsbehandeling | 75min €100,00

  Deze behandeling is speciaal afgestemd op de onzuivere, geïrriteerde huid die vaak extra reiniging en verzorging nodig heeft. Tijdens deze behandeling worden producten gebruikt om die huid weer in optimale conditie te brengen. Diepreinigende maskers en huidconditioners zorgen voor een frisse uitstraling. Uiteraard worden onzuiverheden verwijderd en krijgt u na afloop een uitgebreid verzorgingsadvies. Samen met u zet ik een behandelprogramma op zodat u huid daadwerkelijk verbetert.

Puur & Mooi

JOUW MOOISTE HUID BEGINT HIER

Puur & Mooi is de plek voor de vrouw die bewust kiest. De salon is gevestigd in hartje Amsterdam in de gezellige Helmersbuurt van Oud-West vlakbij het Vondelpark.

NATUURLIJK MOOI

Ga voor resultaat en laat jezelf op een natuurlijke manier stralen, kleine onvolmaaktheden corrigeren en accentueer wat mooi is. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige biologische producten.

Naomi van Duijn

HOLISTISCH SCHOONHEIDSSPECIALISTE NAOMI

Sinds het jaar 2000 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en Dr.Hauschka huidtherapeut. Dit is voor mij de allerleukste baan die ik mij maar kan wensen! Als jong meisje wist ik al dat ik mensen graag wilde verzorgen en een goed gevoel over hunzelf wilde geven. Elke dag weer geniet ik van de heerlijke producten waar ik mee werk, de gesprekken met mijn klanten en het verbeteren van uw huidconditie.

Ik ben begonnen met werken in de praktijk van mijn moeder, Wilma Bast die zowel huidtherapeut als natuurgeneeskundige is. Nadat zij haar zaak in Amsterdam verkocht en buiten de stad ging wonen heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan in een schoonheidssalon in het centrum van Amsterdam. Sinds 2006 heb ik mijn eigen schoonheidssalon. Inmiddels is Puur & Mooi uitgegroeid tot een goed lopende salon met veel trouwe klanten.

Bij Wala Nederland ben ik opgeleid tot Dr.Hauschka therapeut, gespecialiseerd huidtherapeut. Jaarlijks volg ik de kwaliteitscursussen en woon het Dr.Hauschka congres bij. Zo blijf ik op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

De afgelopen jaren heb ik mij vooral verdiept in huidverjongingstechnieken op natuurlijke wijze. Hierbij kunt u denken aan Guasha, bindweefselmassage en anti-aging acupunctuur. Dit zijn hele mooie technieken om de huid op een natuurlijke manier jong te houden.

BEWUSTE KEUZE VOOR NATUURLIJKE COSMETICA

Tijdens de behandelingen werk ik uitsluitend met de producten van Dr.Hauschka.

De reden waarom ik hiervoor kies is omdat de producten van dit merk zeer hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten bevatten. Ze zijn vrij van schadelijke chemische stoffen en de planten zijn geteeld op biologische wijze. Uiteraard wordt er niet op dieren getest en zijn de producten ecologisch verantwoord verpakt.  Allemaal waarden die ik enorm belangrijk vind. De geneeskracht uit de natuur zorgt ervoor dat uw huid weer gaat stralen en gaan wij samen verantwoord met de natuur om.

De behandelingen met de producten van Dr. Hauschka hebben al van begin af aan mijn hart gestolen. Naast een mooie, schone en stralende huid, komt ook uw geest volledig tot rust. De uitgebreide behandelingen die met aandacht uitgevoerd worden geven nog lange tijd een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Door de specialisaties die ik gevolgd heb kan ik diverse behandelingen helemaal toepassen op uw vraag en op wat uw huid nodig heeft. Uw huid knapt er zienderogen van op en dat geeft mij veel plezier en voldoening in mijn werk.

Puur & Mooi een weldaad voor lichaam en geest.