Viv the Beauty and Health Boutique

Van Beethovenlaan 47, 5654 EB Eindhoven
Routebeschrijving

06 28 91 25 55
info@vanviv.nl
www.vanviv.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Luxe klassieke Dr. Hauschka behandeling | 145min €119,50

  Dit is de meest complete Dr. Hauschka behandeling zoals hij ooit is ontwikkeld en gebaseerd op de klassieke behandeling en aangevuld met een rugmassage. Volledig gericht op het compleet laten doorstromen van het lichaam. Kenmerkend is dat hij ruim twee uur duurt en zó compleet en ontspannend is, dat je in een slaap-waak fase raakt. Je ontspant optimaal, terwijl je huid professioneel verzorgd wordt. Het resultaat: een stralende teint én ruimte in je hoofd. Deze behandeling is incl. epileren en een korte rugmassage.

 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling | 135min €109,50

  Gun jezelf een hele speciale korte vakantie! Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige compressen laten jou ontspannen. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met een ampullenkuur regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Deze behandeling is incl. epileren.

 • Verstevigende Dr. Hauschka behandeling | 150min €139,50

  Dit is een speciale manier om de Klassieke Dr. Hauschka gezichtsbehandeling uit te breiden met extra regeneratie en versteviging. Het bevat een ontspannende behandeling van het gebied rond de ogen en een verstevigende behandeling van de hals en decolleté. Bij deze behandeling word er gebruikt gemaakt van de regeneratieproducten. Deze behandeling is inclusief de korte rugmassage, epileren, oog- en halspakking.

 • Vitaliserende Dr. Hauschka behandeling | 105min €89,50

  Soms voelt je huid net zo vermoeid of juist onrustig als jij. De vitaliserende behandeling is de oppepper voor deze huid. Bijzonder aanbevolen in periodes van verandering, zoals bijvoorbeeld in de wisseling van de jaargetijden. Deze behandeling is inclusief dieptereiniging en een massage.

 • Ontspannende Dr. Hauschka behandeling | 90min €84,50

  Gezichtsbehandeling gericht op ontspanning en doorstroming, zonder dieptereiniging.

 • ‘Tijd voor jezelf’ Dr. Hauschka behandeling | 60min €69,50

  Korte ontspannende behandeling zonder dieptereiniging gericht op ontspanning en doorstroming.

 • Jonge huid Dr. Hauschka behandeling (t/m 21 jaar) | 45min €44,50

  Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica, reinigt en verfijnt de jonge huid en zorgt voor een stralende teint.

 • Acnékuur Dr. Hauschka behandeling (5+1 gratis) | 60min €297,50

  Binnen 6 behandelingen je acné aangepakt! Speciale aanbieding: 5 behandelingen + 1 gratis! Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Wij adviseren deze behandeling om de 14 dagen aan, totdat de huid weer genormaliseerd is. Kies je voor de 5 +1 kuur, gelieve deze binnen 16 weken te gebruiken voor de beste resultaten. Losse behandeling: € 59,50 (60 min.).

Lichaamsbehandelingen

 • Dr. Hauschka herstellende oliepakking Deluxe (incl. massage) | 90min €99,50

  De Dr. Hauschka Herstellende Oliebehandeling voor het Lichaam omhult het hele lichaam als een warme jas. De behandeling begint met een geurig voetenbad, daarna wordt met zachte effleurerende bewegingen en een zachte ritmische massage een verwarmde Dr. Hauschka Bodyolie aangebracht op de warme huid. Een traktatie voor de huid en de ziel. Na het intrekken van de oliepakking wordt de olie met warme geurende kompressen zachtjes weer afgenomen.

 • Dr. Hauschka herstellende oliepakking | 75min €89,50

  De Dr.Hauschka Herstellende Oliebehandeling voor het Lichaam omhult het hele lichaam als een warme jas. De behandeling begint met een geurig voetenbad, daarna wordt met zachte effleurerende bewegingen een verwarmde Dr.Hauschka Bodyolie aangebracht op de warme huid. Een traktatie voor de huid en de ziel. Na het intrekken van de oliepakking wordt de olie met warme geurende kompressen zachtjes weer afgenomen.

 • Dr. Hauschka lichaamsbehandeling (massage) | 90min €89,50

  Laat je zacht aanraken en ontspan volledig. De ritmisch, ademende aanrakingen van deze behandeling met vloeiende bewegingen zorgen voor een bewuste, levendige ervaring. Met deze behandeling maak je weer contact met jezelf en voel je je lekker van top tot teen. Inclusief voetenbad en rusttijd na de massage.

 • Dr. Hauschka rugbehandeling (massage) | 40min €55

  Net als bij alle andere Dr. Hauschka-behandelingen speelt de kwaliteit van aanraking ook hier een belangrijke rol. Met zeer licht geoliede handen strijkt Vivianne in ademende, ritmische bewegingen over je huid. De verwarmende, strijkende aanrakingen worden niet onderbroken door kneden, plukken of vaste knepen. De behandeling duurt ruim een half uur en begint eveneens met een voetenbad. Vervolgens word je hoofd aangeraakt, je armen en je handen. En het eindigt bij het uitstrijken van je voeten.

 • Dr. Hauschka rugreinigingsbehandeling | 50min €47,50

  Bij deze behandeling krijgt de huid op de rug net zoveel aandacht als zij nodig heeft. Dankzij de korte rugmassage, de intensieve reiniging en gerichte verzorging wordt zij heerlijk gestimuleerd en voelt ze zacht aan – voor een rug die gezien mag worden. De rug wordt tijdens de Dr.Hauschka rugreinigingsbehandeling diep gereinigd. Een korte ontspannen rugmassage met een van de Dr.Hauschka bodyoliën maakt de rugreinigingsbehandeling compleet. Direct na deze behandeling merk je dat de huid van je rug zachter en soepeler aanvoelt en er mooier uitziet.

 • Dr. Hauschka voetbehandeling | 40min €39,50

  De Dr. Hauschka voetbehandeling is een oppepper voor vermoeide en zwaar belaste voeten. Deze behandeling biedt onze meest gewaardeerde ledematen en ontspanning en verzorging in één. Wil je een hand- en voetbehandeling combineren, dan krijg je € 10,00 korting!

 • Dr. Hauschka handbehandeling | 40min €39,50

  De Dr. Hauschka handbehandeling is een oppepper voor vermoeide en zwaar belaste handen. Deze behandeling biedt onze meest gewaardeerde ledematen en ontspanning en verzorging in één. Wil je een hand- en voetbehandeling combineren, dan krijg je € 10,00 korting!

Viv the Beauty and Health Boutique

Ruim 30 jaar geleden alweer haalde ik mijn diploma

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Ik had mijn opleiding particulier gedaan bij Jenny Smeets en was in die tijd de jongste ooit die haar vakdiploma haalde.

(Dank pap en mam dat jullie dit voor mij mogelijk maakte!)

Uiteraard was ik blij en trots en had ook al een baan, bij Yves Rocher, in mijn beleving toen een heel natuurlijke cosmeticamerk….

Schuin tegenover de salon en winkel lag een andere winkel, namelijk Henfling’s Kruidenboutique. Dagelijks kwam ik er voorbij en uiteindelijk had ik al vrij snel mijn zinnen er op gezet om hier te gaan werken en alles te leren over kruiden, vitaminen, essentiële oliën en zoveel meer ‘alternatieve’ mogelijkheden voor je leefstijl en gezondheid.

Ik was toen net 18 en werd verliefd op de rebel van de buurt, die net terugkwam van de ‘Golf-oorlog’, en bij de marine zat. Amper 20 jaar en ik woonde aan de andere kant van het land. als geboren en getogen Maastrichtse.

Na een korte omweg via Den Helder en een spontane actie (binnenlopen en zeggen: als ik hier mag komen werken verhuis ik meteen weer terug naar Maastricht) ben ik in deze oneindige bron van kennis en informatie aan de slag gegaan. Onder toeziend oog van Barbara en Ron Henfling en al vrij snel onder leiding van Martijn Messing, die mij de zakelijke kanten liet leren.

Ik deed vele cursussen en opleidingen van NLP en ACT tot natuurlijke kraamzorg en postpartum Doula, Ayurveda, meridianen, orthomoleculair, homeopathie, bachbloesem…. het hele ‘alternatieve stuk’ is in de jaren voorbij gekomen. En in 2009 werd ik officieel Dr. Hauschka therapeut.

Vele jaren later en met al mijn vakkennis en passie voor natuurlijke gezondheid en huidverzorging heb ik nu dus al ruim 10 jaar de ultieme combinatie gevonden. Zo help ik in mijn eigen praktijk dagelijks dames om lekker in hun vel te zitten en te stralen in ieder moment van elke levensfase.

Inmiddels met de nodige levenservaring, wijs geworden met wat schade en zelfs wat schande, ben ik trotse moeder van 2 prachtige dochters en oma van mijn kleindochter, maar bovenal ben ik …. IK, Vivianne Lemeer.

En weet je, zo eens terugkijkend herinner ik me dat ik als 8jarig meisje al helemaal in mijn element was als ik bloemblaadjes had geplukt en daar een brouwseltje van maakte in de schuur op een klein elektrisch fornuisje, ook moest een pak Brinta en een glazen fles Campina melk eraan geloven toen ik had gelezen dat Cleopatra met ezelinnenmelk, haver en rozenblaadjes baden nam om haar huid te verzorgen……

(Sorry pap, het afvoerputje is dagenlang verstopt geweest en niemand wist waarom….)

Ik kon ook heerlijk wegdromen in het huis van mijn oom (eerste yoga docent in Nederland) met al zijn mineralen en halfedelstenen, Boeddhabeeldjes, wierook en prachtige boeken (waar ik nu een grote stapel van naast mijn bank heb liggen).

Dus als je aan mij vraagt:

Wat wilde jij later worden?

Dan kan ik nu antwoorden:

Ik ben precies geworden wat ik graag wilde;

MEZELF

en ik doe ook nog wat ik altijd heb willen doen;

Dames laten stralen op een 100% natuurlijke manier!

Gun jij je dat zelf ook? Ik ont-moet je graag.

Vivianne Lemeer

Al op jonge leeftijd ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ik was altijd al geïnteresseerd in natuurlijke verzorging en ben dus ook gaan werken met verschillende natuurlijke merken. In een kruidenwinkel waar ik in de jaren ’90 werkte kwam ik voor het eerst in aanraking met Dr. Hauschka Cosmetica.
Dit beviel me zo goed dat ik gekozen heb om verder te blijven werken met deze producten en de opleiding tot Dr.Hauschka therapeut te gaan volgen.

Inmiddels had ik al een eigen salon en in 2009 werd dat dus de Dr. Hauschka Praktijk Vivafit. Deze was eerst ‘2 hoog achter’ in een kamertje van mijn woonhuis en sinds 2011 heb ik mijn werkzaamheden verplaatst naar een mooie praktijkruimte in de tuin.