Praktijk Simone Kamping

Hoedenmakersveste 18, 6846 BG (Zuid – Schuytgraaf) Arnhem
Routebeschrijving


info@simonekamping.nl
www.simonekamping.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

  • Massage 1 uur + Dr. Hauschka gezichtsbehandeling 30 min. | 90min €99,95

    Ik neem ongeveer 20 minuten extra tijd rondom de massage/ behandeling om thee te drinken en uit/aan te kleden.

  • Massage 1 uur + Dr. Hauschka gezichtsbehandeling 1 uur | 120min €134,95

  • Tijd voor jezelf Dr. Hauschka gezichtsbehandeling 90 min uur €99,95

  • Klassieke Dr. Hauschka behandeling: lichaam en gezichtsbehandeling, (epileren) | 120min €124,95

Praktijk Simone Kamping

In Maart 2023 heb ik mijn certificaat als Dr. Hauschka therapeut behaald. Vroeger op de MBO heb ik de schoonheidsspecialiste opleiding gevolgd. Toen met een stage in een salon gewerkt, maar ik ging leren verder op de HBO PABO. En heb er niets meer mee gedaan. En dat was juist fijn zeiden ze toen ik vorig jaar de opleiding startte, dan hoefde ik ook niet zoveel af te leren. Want de behandelingen met de Dr. Hauschka producten zijn niet te vergelijken met ” normale” gezichtsbehandelingen die elders gegeven worden.

De holistische visie vanuit de antroposofie dat de mens bestaat uit de driegeleding ( centraal zenuwsysteem, ritmisch systeem en stofwisseling-lidenmatensysteem) fascineert met bijzonder. Na de Pabo heb ik op de Vrije school en jaren op de antroposofische peuterspeelzaal gewekt als juffie.

De aanrakingen beginnen dan ook al in de lucht, zijn zacht, rustig, vloeiend en ritmisch. De lymfestimulatie en drainage zijn bijzondere onderdelen met zachte, lichte aanrakingen met handen en penselen. De natuurlijke ingrediënten met overheerlijke geuren maken de behandelingen helemaal compleet.

Ik ben dan ook heel trots dat ik deze prachtige behandelingen of eigenlijk “belevenis momenten” mag geven in mijn praktijk.

Simone Kamping

 

 

Ik ben moeder van een volwassen zoon. Ik geef inmiddels 12 jaar yoga in Arnhem en 10 jaar de zwangerschapscursussen. Zelf heb ik velen opleidingen gevolgd en heb daarin veel geleerd maar geloof vooral in DOEN en BEWUSTWORDING.

Ook op mijn levenspad heb ik diverse moeilijke periodes gehad. En door deze te herkennen en aanvaarden kon ik deze ervaren als belangrijke leermomenten in mijn leven en voel dat ik daardoor gegroeid ben als mens!
Daardoor weet ik dat het niet zozeer de eindbestemming maar de route is die het leven zo interessant maakt. Ik blijf mezelf uitdagen om iedere dag de beste versie van mezelf te zijn.

Ik ben opgeleid als zwangerschapsyoga en DRU yoga docent, hypnobirthing coach, mindfulness trainer, heb veel ervaring in bekken- en ademtherapie. Ik geef al meer dan 12 jaar Ayurvedische- en zwangerschap- en ontspanningsmassages.

In 2023 heb ik mijn praktijk uitgebreid met Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen met de 100% natuurlijke producten. En ben gecertificeerd Dr. Hauschka therapeut.