Praktijk Liliane van Damme

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke behandeling | 135min €110,-

  In deze rustgevende verzorging staat de kwaliteit van de aanraking centraal. Voeg daarbij de zachte geur van de producten, aangepast gekleurd licht, en deze verzorging biedt je een meditatieve diepe innerlijke rust. Waaruit bestaat een Dr. Hauschka gelaatsverzorging: een salie – voetenbad, want goed doorwarmde voeten zijn een basis om helemaal tot rust te komen. Diepte reiniging van het gelaat Speciale ampoules die het natuurlijk ritme van de huid ondersteunen Penselen die glijden over je huid en zo de diepere lagen bereiken. Deze gezichtsmassage is een orgelpunt in de behandeling, werkt stimulerend op het zelfherstellend vermogen van de huid, brengt evenwicht in de doorbloeding, en rust in de weefsels. Een rust die gaat tot in de diepere huidlagen. De vrijgekomen afvalstoffen worden dmv lymfestimulatie afgevoerd. Aan je huid aangepaste maskers Massage van voeten en benen met Dr. Hauschka body oliën Massage van handen, armen, schouders, nek en decolleté Na deze verzorging is je blik helder, je huid levendig, je energie stroomt. Een verwennend geschenk aan jezelf of aan iemand die je lief is.

 • Klassieke behandeling plus rugbehandeling | 150min €165,-

  Zalig is het om deze gelaatsverzorging uit te breiden door bijkomend je rug te laten verzorgen met een dieptereiniging en een ontspannende massage. extra tijd 45 min.

Praktijk Liliane van Damme

Dr. Hauschka cosmetica:
een bio-dynamisch product en een specifieke aanpak van huidverzorging

De mooie gelaat behandelingen van Dr Hauschka laten je kennis maken met “Dr. Hauschka producten” een verzorgingslijn voor de huid tot stand gekomen vanuit de antroposofische geneeskunde”. Een Fair Trade product. met een boeiende, specifieke bereidingswijze, vanuit een holistische visie. Hierdoor behouden de werkzame stoffen nog het energetisch subtiele ritme van de natuurlijke krachten in zich, dit levert een bio-dynamisch product.

In deze rustgevende verzorging staat de kwaliteit van de aanraking centraal. Voeg daarbij de zachte geur van de producten, aangepast gekleurd licht, en deze verzorging biedt je een meditatieve diepe innerlijke rust.

Waaruit bestaat een Dr. Hauschka gelaatsverzorging:

 • een salie – voetenbad, want goed doorwarmde voeten zijn een basis om helemaal tot rust te komen.
 • Diepte reiniging van het gelaat
 • Speciale ampoules die het natuurlijk ritme van de huid ondersteunen
 • Penselen die glijden over je huid en zo de diepere lagen bereiken. Deze gezichtsmassage is een orgelpunt in de behandeling, werkt stimulerend op het zelfherstellend vermogen van de huid, brengt evenwicht in de doorbloeding, en rust in de weefsels. Een rust die gaat tot in de diepere huidlagen. De vrijgekomen afvalstoffen worden dmv lymfestimulatie afgevoerd.
 • Aan je huid aangepaste maskers
 • Massage van voeten en benen met Dr. Hauschka body oliën
 • Massage van handen, armen, schouders, nek en decolleté

Na deze verzorging is je blik helder, je huid levendig, je energie stroomt. Een verwennend geschenk aan jezelf of aan iemand die je lief is.

Liliane Van Damme

Ik ben geboeid door de mens. De mens die zijn plek zoekt in het geheel om die plek te kunnen vinden heb ik ontdekt dat een “bewust zijn” van het lichaam een noodzaak is. Voeling met wat in ons lichaam en in ons denken en voelen gebeurt, en in de interactie hiertussen. Een ganse opgave. Een opgave waarin steun van buitenaf soms nodig is. Steun die ik u kan aanbieden als volgt.
Massage om te ontspannen en te reactiveren. Massage
Ayurveda wat letterlijk betekent : “kennis van het leven”, om de samenhang der dingen te begrijpen. Ayurveda
Verzorging als grensorgaan als brug tussen de buiten en de binnenwereld, om ons ontvankelijk én sterk te maken. Verzorging
Kleuren om de balans tussen ons lichaam en onze geest en tussen ons lichaam als deel van de kosmos in evenwicht te brengen. Kleuren
Kruiden om de inwendige kracht optimaal te kunnen aanwenden. Kruiden

Aandacht voor de verzorging van je lichaam, je tempel waar de gaven en kwaliteiten liggen opgeborgen, leidt naar verbondenheid. Verbondenheid met de mens, met de materie, met de spirituele kracht of de energetische kracht maakt je sterker. Ik wens je een boeiende reis.