Praktijk GAIA

Westlanderstraat 71, 5301XJ Zaltbommel
Routebeschrijving

0641757586
info@praktijk-gaia.nl
www.praktijk-gaia.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Tijd voor mijzelf | 60min €69,00

  Even een uurtje voor een rustmoment? In deze behandeling vindt de basis verzorging plaats: reinigen, versterken, verzorgen, met als middelpunt de penseelmassage. Deze behandeling is tevens een kennismaking met Dr.Hauschka cosmetica en haar bijzondere behandelmethode.

 • Dr. Hauschka Ontspanningsbehandeling | 90min €86,50

  Een behandeling die begint met een warm Salie voetenbad. Zorgvuldige uitstrijkingen van je benen en haren laten je de bijzondere aanraking ervaren. Zachte reiniging en als het even kan vermijden we de prikkels van harsen en epileren. De ontspanning is wat je wilt. De zachte penselen en de ervaren aanraking brengen je lymfestroom opgang. Intensieve conditioners regenereren je huid. Speciaal masker geeft je huid een normaliserende impuls, gevolgd door een mooie ritmische decollete massage. Warme kompresdoeken met Citroen Lemongrass Bad sluiten de behandeling af. Kopje thee en advies om je huid thuis te ondersteunen.

 • Dr. Hauschka Klassieke behandeling | 120min €112,25

  Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. De behandeling begint met een voetenbad. De stress van de dag lost op in warmte en omhulling, het uitstrijken van benen en voeten, armen en handen met weldadige oliën en cremes. Geurige compressen laten je ontspannen. Dit vormt de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met natuurzuivere cosmetica van Dr.Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met ampullen kuur regenereert. Lymfestimulatie Het hart van de behandeling is de lymfestimulatie die uitgevoerd wordt met zachte penseelbewegingen en zachte handbewegingen. Dit bevordert de vloeistofprocessen in je huid en stimuleert het herstel en de gezondheid van je huid.

Lichaamsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling | 90min €90,00

  Zonder je af van al je beslommeringen, put nieuwe kracht en energie uit deze ritmische lichaamsbehandeling. Onderga de weldaad van aandacht en zorg. Ervaar de warmte en geuren die jou weer bij jezelf brengen. Aan te bevelen: * als detox * bij kouwelijkheid * bij spanningen en onrust * bij lage energie

Praktijk GAIA

In harmonie komen met je natuurlijke ritme en je ware innerlijke schoonheid ontdekken. Warmtekwaliteiten op gang brengen, waardoor je huid en lichaam het zelfherstellend vermogen aan kunnen spreken.

Ritme en warmte zijn volgens Rudolf Steiner twee belangrijke aspecten voor de mens om in balans te komen. Dr.Hauschka Cosmetica ondersteunt je in deze processen door haar specifieke behandelmethode en haar biologisch-dynamische producten.

Maak kennis met de Kwaliteit van de Aanraking.

Praktijk GAIA

Mijn praktijk is sinds 1990 gevestigd net buiten het centrum van Zaltbommel. Vanuit het raam van mijn werkkamer zie ik de bekende torenspits. Een herkenningspunt in de wijde omgeving.  De geur van Dr. Hauschka producten ruik je al bij binnenkomst. Natuurlijk en herkenbaar. Mijn werkruimte biedt warmte en geborgenheid. Als een heerlijke deken. Stap binnen en laat los.

 

 

 

 

 

 

 

Margaret Bosman

Wie ben ik?

Getrouwd en moeder van 2 zonen, schoonmoeder en oma van 3 kleindochters, mijn kersen op de taart. Regelmatig ga ik struinen langs de Waal en kom ik tot rust. Fotograferen van het bewegende water, veertjes, wilde bloemen doe ik graag. Evenals helpen met het overzetten van amfibieën tijdens de paden- en salamandertrek. Mijn vakanties breng ik graag door op een camping waar niets te doen is, behalve rust en natuur. Wilde planten hebben mijn aandacht en ik maak graag oliën, maceraten en zelfzorgproducten.