Petra Bolman | energetisch schoonheid therapeut

Hempenserweg 4, 8935 BC Leeuwarden
Routebeschrijving

06 53 73 91 28
info@petrabolman.nl
www.petrabolman.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke gezichtsbehandeling | 120min €105,-

  De klassieke gezichtsbehandeling is uniek. Ze ontspant, lost blokkades op en geeft oneindig veel rust. Deze methode volgens Elisabeth Sigmund respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Geniet van de zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende kompressen en intensieve verzorging. Ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Deze behandeling bestaat uit: voetenbad, onderbenen- en voetmassage, ontspannen van de hals- en nekspieren, armen en handen, warme en koude compressen, reiniging, versterking, gezichtsdampbad en dieptereiniging, penseel-massage, huidampullen, gezichtsmasker, zachte décolletémassage, warme nek- en schoudercompressen, uitrekking van het hele lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies en drankje ter afsluiting.

 • Zuiverende gezichtsbehandeling | 75min €65,-

  Reinigen betekent ademen. De reinigende gezichtsbehandeling maakt je huid licht, vrij en laat haar stralen. Een Gezichtsdampbad opent de poriën en een reinigend masker zuivert en verfijnt het huidbeeld. Tot slot lost de penseelmassage blokkades op, terwijl het zelfreinigend vermogen van de huid wordt gestimuleerd. Alles voor een frisse, stralende huid. Deze behandeling bestaat uit: voetenbad, ontspannen van de hals- en nekspieren, warme en koude kompressen, reiniging, versterking. gezichtsdampbad en dieptereiniging, het reinigen van de poriën, penseelmassage, Aanbrengen van speciale huidampullen, complete uitrekking van het lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies en drankje ter afsluiting.

 • Ontspanningsbehandeling | 90min €85,-

  Een rustige adem, behaaglijke warmte, een gevoel van comfort. Deze behandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. De aangename en ritmisch-ademende bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem en lossen blokkades op. Effectieve, natuurzuivere producten helpen hierbij. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Ontsnap even aan de drukte van alledag – welkom in jouw ritme.

 • Tijd voor jezelf behandeling | 75min €65,-

  Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kuur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt: dit uurtje is helemaal voor jou. Geniet van de zachte massages voor je gezicht en decolleté. Laat je verwennen door conditioners, maskers en een verzorging volledig afgestemd op jouw behoeften. Voor deze afspraak met jezelf vind je altijd wel tijd. Deze behandeling bestaat uit: ontspannen van de hals- en nekspieren, warme en koude kompressen, reiniging, versterking, penseelmassage, aanbrengen van speciale huidampullen, gezichtsmasker, zachte décolletémassage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking van het lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

Petra Bolman | energetisch schoonheid therapeut

In mijn praktijk help ik graag de verbinding met jezelf terug te vinden, door een moment van diepe rust te creëren. Met mijn behandelingen help ik je graag de balans tussen innerlijk en uiterlijk te herstellen. Zodat je in harmonie kunt leven en geborgenheid en ontspanning kunt ervaren in jezelf. Dat je leert loslaten wat je niet meer nodig hebt en er zo ruimte kan ontstaan voor nieuwe energie en nieuwe impulsen.

Tijdens de behandeling is er alle aandacht voor jou en jouw behoeften. In een veilige en vertrouwde omgeving mag je jezelf zijn, je kwetsbaar opstellen en je overgeven aan wat er voor jou op dat moment goed voelt.  Zowel voor, tijdens als na de behandeling neem ik graag de tijd voor je.

In verbinding met jou voel ik intuïtief aan wat er op dat moment nodig is. Het kan zijn dat we beginnen met een voetbad, een moment van stilte of een handoplegging. We spelen in op wat er dan gevraagd wordt en jou helpt om de verbinding met jezelf te maken en in je lichaam te komen, te ontspannen. In een harmonieuze en geborgen sfeer mag je jezelf neergeven en op je eigen innerlijke kracht en evenwichtigheid leren vertrouwen.

 

Petra Boman

Al vele jaren ben ik met veel plezier werkzaam als schoonheidsspecialiste. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd Dr. Hauschka therapeute en heb ik mijn eigen salon. Tevens ben ik afgestudeerd Vitaliteitscoach, waarbij ik mensen help blijvende positieve veranderingen in hun leven te maken.

Ik werk met liefde en aandacht en neem graag alle tijd voor jou. Ik kan goed luisteren en aanvoelen wat een ander nodig heeft. Het is mijn missie mensen het gevoel te geven dat ze er toedoen en te laten voelen dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel. Mijn salon biedt een veilige plek, waar je je in een vertrouwde omgeving helemaal kunt ontspannen en opladen.

Reviews

Ik verheug mij altijd op mijn afspraak bij Petra. Als ik geweest ben, kom ik al herboren terug. Petra is altijd relaxt, prettig en attent. Ze neemt de tijd voor je. Tijdens de behandeling wordt er nooit gepusht qua tijd, altijd even rustig en relaxt en vol aandacht. Ook de behandelingen voelen goed en nauwkeurig. Petra zegt wat ze doet en je voelt dat je haar kunt vertrouwen. Ze is niet alleen schoonheidsspecialiste, maar ook een soort relaxtherapeut. Ik hoop nog lang naar haar toe te gaan!

Vera

Naar Petra gaan voor een behandeling is altijd een feestje! In een zachte en omhullende sfeer kom je aan en is er alle tijd voor jou en jouw behoeften. Alles mag er zijn en je kan even helemaal afzakken in jezelf. Het voelt veilig en vertrouwd en langzaam voel ik me tijdens de behandeling tot rust en diepe ontspanning komen. Petra voelt intuïtief aan wat nodig is en handelt daar zorgzaam en liefdevol naar. Naderhand voel ik me volledig ontspannen en omhuld en mijn huid straalt!

Anne

Petra werkt met aandacht, kijkt en voelt wat op het moment nodig is. Ze neemt de gehele mens waar (holistisch) en in de behandeling vult ze aan waar dat nodig is. Heerlijk ontspannen, waardevol, inzichten, met liefde!

Sylvia