O·MAI Natural Skincare

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Gezichtsbehandeling | 120min €125,00

  De holistische klassieke Dr. Hauschka behandeling geeft een weldadig gevoel, een gevoel van rust en innerlijke balans. U start met een ontspannend voetenbad met salie, onderbenen en voetenmassage, het uitstrijken van uw haren, arm- en handmassage, gezichtsdampbad, dieptereiniging en geurige kompressen laten u ontspannen. Deze behandeling respecteert het natuurlijke ritme van uw huid en ondersteunt de huidfuncties. Reinigende en verzorgende maskers, oogcompressen, intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid. De penselenmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. Aan het einde van deze 120 minuten durende behandeling bent u compleet ontspannen en ervaart u het gevoel van lichtheid.

 • Relax | 90min €90,00

  Onttrek u aan alle drukte van de dag. Deze 90 minuten behandeling brengt u tot rust. De penselenmassage of Gua Sha stenen massage (beide) stimuleren de lymfe zijn zacht en rustgevend en bieden echte ontspanning, de verzorgende reinigingsproducten en een verzorgend masker maken deze ontspannende behandeling compleet. Uw huid zal stralen. De behandeling bestaat uit een ontspannend voetenbad, dieptereiniging (zacht zuiveringsproces dat onzuiverheden wegveegt), geurige kompressen, versterken van de huidfuncties, de penselen- of Gua Sha massage, intensieve verzorging met speciale ampullen, een verzorgend masker met oogkompressen en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een complete dagverzorging. *) Let op epileren van de wenkbrauwen niet inbegrepen, zie add-on.

 • Cleansing | 90min €90,00

  Een intensieve dieptereiniging met de natuurzuivere Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Deze behandeling reinigt en verfijnt uw poriën en zorgt voor een stralende teint. Ervaar de compositie van heilzame planten zoals goudsbloem, hamamelis, sint janskruid en wondklaver in combinatie met fijn gemalen amandelen. Deze 90 minuten behandeling bestaat uit een ontspannend voetenbad, verschillende reinigingen, dampbad, onzuiverheden verwijderen, een reinigend masker met oogkompressen en intensieve verzorging met speciale ampullen. Afhankelijk van uw huidbeeld maakt Angèle de keuze voor of de penselenmassage of voor een vitaliserend masker en zachte decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een complete dagverzorging die is aangepast aan dit huidbeeld. *) Let op epileren van de wenkbrauwen niet inbegrepen, zie add-on.

 • The best of both | 135min €135,00

  Is het uw wens om naast een optimale gezichtsbehandeling ook uw rug te laten masseren dan is deze behandeling echt iets voor u. Een ontspannend voetenbad met salie, het uitstrijken van de haren en geurige kompressen laten u ontspannen. Uw rug, nek en schouders worden gemasseerd met een verwarmde olie waarna de spanningen zijn verlicht. De verzorgende reinigingsproducten, het dampbad, epileren wenkbrauwen, een reinigend en verzorgend masker, oogkompressen en intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren de huid. Deze behandeling respecteert het natuurlijke ritme van uw huid en ondersteunt de huidfuncties. Voor uw gezicht heeft u de optie om te kiezen voor de klassieke penselenmassage of voor de massage met Gha Sua stenen. Beide gezichtsmassages bevorderen de stroming van de lymfe, voeren afvalstoffen af en versterken het immuunsysteem. Geniet en verwen uzelf. De behandeling duurt 135 minuten en is Ladies Only. **) Let op onzuiverheden verwijderen is niet inbegrepen, zie add-on.

Lichaamsbehandelingen

 • Harmony for body and soul | 60min €75,00

  Vanuit een vast geloof in de helende kracht van de handen, combineer ik verschillende technieken en verwarmde geurige olie om een unieke ontspannende lichaamsmassage aan de achterzijde van uw lichaam te gegeven. Totale ontspanning, weldadig, rustgevend. De behandeling duurt 60 minuten.

O·MAI Natural Skincare

O·MAI NATURAL SKINCARE is een haven van rust in het levendige centrum van Doorn, Utrechtse Heuvelrug.

Een rotsvast geloof in de natuur, de helende kracht van de handen en de impact van aanraking. O·MAI NATURAL SKINCARE biedt uitgesproken behandelingen met huidverzorging die 100% biologisch is en die uw lichaam, ziel en geest koesteren. Producten die uw huid zullen laten stralen.

Een gezonde en mooie huid komen niet enkel van verzorging aan de buitenkant maar juist van binnenuit. Het is het holistische plaatje; gezond leven en eten, innerlijke en mentale balans, bent u op de plek in uw leven waar u echt wilt zijn, beweegt u genoeg maar vooral ontspant u voldoende zijn slechts enkele invloeden op de behoeften van uw huid. Daarnaast hebben de seizoenen hun invloed op de huid. Uw huid krijgt heel veel alleen voor elkaar en verzorgt en vernieuwt zichzelf op eigen kracht, maar wanneer uw huid uit haar ritme raakt, brengt O·MAI NATURAL SKINCARE haar weer in balans.

Die balans komt niet ineens of met één behandeling, daarom is het mijn grootste plezier om samen met u mijn behandelingen, adviezen te combineren met het thuis gebruiken van de producten van Dr. Hauschka.

Verenig lichaam, ziel en geest

Angèle Holtkamp

Ciao bella,

Ik ben Angèle Holtkamp. Toen ik 50 werd en de balans opmaakte, besloot ik om nu te gaan doen wat ik eigenlijk al lang wilde namelijk schoonheidsspecialiste worden. In 2023 behaalde ik mijn diploma en ben ik mijn tweede carrière gestart schoonheidsspecialist met een eigen schoonheidssalon.

Mijn eerste carrière begon in 1990 als secretaresse bij een groot ICT bedrijf. Na mijn opleiding aan de M.E.A.O. en later Schoevers heb ik altijd gewerkt als management ondersteuner bij diverse organisaties. Naast mijn passie voor uiterlijke verzorging ben ik gek op Italië, gezonde voeding, het leven, mijn gezin, katten en nog heel veel meer.

Niets maakt mij blijer dan iemands huid natuurlijk te verzorgen en optimale ontspanning te bieden. Ik streef in mijn salon naar een veilige ruimte van zorg en verbondenheid waar de aandacht bij u wordt gelegd. Er heerst rust, geen heen-en-weer geloop, geen muziek op de achtergrond maar zachte geuren en stilte. U bent het middelpunt en krijgt onverdeelde aandacht. Handen voelen die uw grenzen respecteren en toch diep van binnen raken.

Mijn unieke behandelingen begeleiden u op een reis die uw innerlijk en uiterlijk zullen verzorgen en helpen uw aandacht te leggen op uw doelen. Leer, groei, beweeg en leef.

Uw mooiste huid begint hier.
Welkom bij O·MAI NATURAL SKINCARE

Angèle Holtkamp

Reviews

Genoten van een heerlijke en professionele behandeling in een relaxte sfeer. Door het voorafgaande voetenbad en de massage begin je al heel ontspannen aan de gezichtsbehandeling. Angèle heeft passie voor haar vak en oog voor de klant. Heel fijn dat de producten waar O·MAI mee werkt 100% natuurlijk zijn. Geen allergische reactie gehad met mijn gevoelige huid. Een aanrader.

Petra

Bij O·MAI krijg je niet alleen een heerlijke gezichtsbehandeling maar een volledige ontspanning experience. Ik ben helemaal opgeladen! Nogmaals dank Angèle!

Merel

De Cleansing gezichtsbehandeling was top! Een mooie salon en fijne, natuurlijke producten.

Anita

Ik heb van begin tot eind genoten van de behandeling. Rust en ontspanning in een comfortabele en verwarmde behandelstoel, wat wil je nog meer. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Anne

De uitgebreide gezichts- en rugbehandeling (Best of Both) bij O·MAI was een ware weldaad. Dank daarvoor!

Suzanne

Ik heb afgelopen zaterdag een heerlijke gezichtsbehandeling bij Angèle gehad. De penseelmassage vond ik magisch. Alles wat Angèle doet, doet ze met veel zorg en aandacht. Dit is heel ontspannend en daarmee exact wat ik nodig had.

Anne-M

Voor het eerst in de prachtige salon bij O·MAI Natural Skincare een behandeling geboekt. Wat een ervaring, zo ontspannen en heerlijke dieptereiniging van mijn gezicht. Angèle is zo professioneel een echte aanrader. Ontzettend bedankt lieve Angèle.

Angelina

Als je denkt dat een gezichtsbehandeling slechts een gezichtsbehandeling is dan heb je het mis. Bij Angèle wordt je vanaf het moment dat je binnenkomt volledig in de watten gelegd. Van een voetenbad tot massages en zelfs een theetje en wat lekkers achteraf. Met haar holistische visie kan ze ook voedingstips geven om je huid van binnenuit te helpen. Wanneer je de deur uitstapt heb je het gevoel dat je uit een vijf-sterren spa stapt. Ik kan het alleen maar aanraden om het zelf te ervaren.

Annemarie

Ik heb een super fijne 'Harmony for Body & Soul massage' gehad van Angèle. Het was een fijne massage en heerlijk ontspannen daarna. Angèle is erg klantgericht en is enthousiast om meer te vertellen over haar werkwijze. Ik kom zeker nog een keer terug!

Lisette