Natuurlijk Wilma Bast

Gerard ter Borchstraat nr 53, 7944 GM Meppel
Routebeschrijving

06-11911339
Puur@natuurlijkwilmabast.nl
www.natuurlijkgezondwilmabast.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Reinigende behandeling | 45min €52,50

  Voor een heerlijk schone en opgefriste huid.

 • Volledige behandeling | 75min €75,00

  Uitgebreide behandeling, inclusief stoom, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en een zeer ontspannende nek/decolletémassage van 20 minuten.

 • Klassieke behandeling | 120min €115,00

  Een volledige behandeling die start met een voetenbad en waar naast de nek/decolleté massage nog extra massages bij komen zoals voet/hand en -hoofdhuidmassage. Een twee uur durende behandeling om tot volledige rust en balans te komen!

Natuurlijk Wilma Bast

In mijn praktijk leert de ervaring dat een gezonde levenswijze en gezonde voeding in directe relatie staan tot vitaliteit en een mooie, gave huid. Combineer de natuurgeneeskundige adviezen die ik je kan bieden met een optimale verzorging met dr. Hauschka en je zult een vitale, energieke en aantrekkelijke uitstraling hebben! Zo haal je het beste uit elke leeftijd.

Naast gezichtsbehandelingen ben ik gespecialiseerd in verschillende massages als voetreflex, cupping en energetische massages.

Om gezond te blijven is het goed om regelmatig een therapeutische massage te laten doen. Je kunt ze combineren met je gezichtsbehandeling of een aparte afspraak maken.

Wilma Bast

Mijn naam is Wilma Bast. Ik heb sinds 30 jaar een eigen praktijk. Van oorsprong ben ik opgeleid als huidtherapeute en daarom gespecialiseerd in huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Tevens kun je bij mij terecht voor leefstijl- en voedingsadviezen, massages en mindfulness. Want naast een goede uiterlijke verzorging van je huid, is het ook aan te bevelen om naar onderliggende oorzaken te kijken als je huid ernstig opspeelt. Is je spijsvertering op orde en hoe is het met je cortisolwaarden. Om ook daar gedegen in te kunnen adviseren heb ik een HBO opleiding gevolgd in Natuurgeneeskunde.

Ik interesseer me al van jongs af aan voor een natuurlijke manier van leven. Omdat het beter is voor het milieu en voor je eigen gezondheid. En ik weet uit ervaring dat een verandering in leefstijl en voeding mega effectief is om een mooie huid te krijgen en te behouden. Ook het verminderen van stress geeft een positieve werking op je huid.

Door mijn diversiteit in opleidingen,  kan ik je verantwoord en gedegen adviseren over je gezondheid en welbevinden.  Ik ben zelf vrouw en moeder van drie volwassen kinderen. De persoonlijke ervaring die ik uit mijn eigen leven meeneem zie ik als een voordeel. Ik doe dit alles met veel passie en plezier. Ik volg regelmatig bijscholingen omdat ik nooit uitgekeken raak op dit vak en voor mijn klanten altijd het beste te bieden wil hebben!