Natuurlijk Marjoleine

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Kennismakingsbehandeling | 45min €47,=

  Gewoon eens heerlijk ervaren: Een fijne manier om kennis te maken met de behandelmethode en de producten. De behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging, huidanalyse, onzuiverheden verwijderen/epileren, met een korte gezichts-en decolletémassage en een dagverzorging.

 • Tijd voor Jezelf Behandeling | 60min €63,=

  Een verwenmoment, helemaal voor jezelf: Haren uitstrijken, wisselbaden met warme kompressen, reinigen en versterken, verwijderen onzuiverheden/epileren, penseelmassage voor gezicht, schouder/nek en decolletémassage en tot slot een dagverzorging.

 • Reinigende Gezichtsbehandeling | 75min €75,=

  Een frisse wind voor een stralende huid: Voetbad, reiniging, versterken, dieptereiniging, gezichtsdampbad, reinigingsmasker, verwijderen onzuiverheden/epileren, penseelmassage gezicht, speciale huidampullen en complete uitrekking lichaam.

 • Ontspannende Gezichtsbehandeling | 90min €85,=

  Ontsnap even aan alle drukte van de dag: voetbad, voet/onderbeenuitstrijking, haren uitstrijking, ontspanning hals en nekspieren, wisselbaden met warme kompressen, reinigen/versterken, evt verwijderen onzuiverheden/epileren, penseelmassage gezicht, crémemasker, decolletémassage, warme nek en schouderkompres, dagverzorging , volledige lichaamsuitrekking en een drankje ter afsluiting.

 • Klassiek Behandeling volgens Elisabeth Sigmund | 120min €102,=

  De kwaliteit van aanraking, lichtheid, balans en energie: voetbad, voet/onderbeenuitstrijking, haren uitstrijking, ontspanning hals en nekspieren, armen losmaken met werking op de rugspieren, hand en armuitstrijking, wisselbaden met warme kompressen, reinigen/versterken, gezichtsdampbad, evt verwijderen onzuiverheden/epileren, reinigingsmasker, lymfestimulatie penseelmassage gezicht, crémemasker, ampullen, decolletémassage, warme nek en schouderkompres, dagverzorging , volledige lichaamsuitrekking en een drankje ter afsluiting. Een heerlijke minivakantie voor jezelf!

 • Klassieke behandeling de LUXE | 135min €125,=

  Pure verwennerij alleen voor jezelf: Als de Klassieke Behandeling met als extraatje vooraf een heerlijke rug-schouder en nekmassage.

Lichaamsbehandelingen

 • Revitaliserende Lichaamsbehandeling | 90min €85,=

  Koesterende aanrakingen in balans komen van top tot teen, ultieme ontspanning door zachte massages van rug, benen, voeten, armen, buik, gezicht, decolleté en hoofd. Inclusief 10 minuten rusttijd.

 • Wellness behandeling | 75min €75,=

  Een heerlijke behandeling met alleen massages met als doel totale rust en lichtheid voor je lichaam en geest. Start met een ontspannende voetbad, rug-schouder-en nekmassage, voet en beenmassage, decolletémassage, penseelgezichtsmassage en hoofdhuidmassage. Met als afsluiting een kopje thee.

Natuurlijk Marjoleine

Natuurzuivere schoonheid. Jouw innerlijke schoonheid weer laten stralen. Daar gaat het om bij Natuurlijk Marjoleine! Met liefde en passie geef ik met volle aandacht de beste kwaliteit van de aanraking.

Je kunt sinds 2017 terecht  voor gezichtsbehandelingen, massages en lichaamsbehandelingen of een combinatie hiervan in Helmond-Noord tegen het bosrijke gebied de Bundertjes. Er is parkeergelegenheid voor de deur. Er kan voor een behandeling online geboekt worden via de eigen website.

Klanten ervaren de ontvangstruimte en behandelkamer als thuiskomen bij jezelf: in een oase van rust, je op je gemak voelen in een rustige intieme, warme sfeer. Ook de behandeling waarbij niet gesproken wordt vinden klanten een enorme weldaad: ontspannend, omhullend en verbindend: een mini-vakantie met altijd aan het einde tijd voor een drankje en een persoonlijk praatje of gewoon een luisterend oor. Uiteraard krijgt men een goed huidadvies en kunnen de heerlijke producten ook aangeschaft worden.

Voel je welkom!

Marjoleine van Mourik

Ik geloof dat de bodem de basis is van alles. Als we de aarde goed behandelen levert deze gezonde producten vol voedingsstoffen op. Zo ook voor de huid. Na 20 jaar verkoopervaring in de biologische wereld van voeding, voedingssupplementen en verzorging zag ik de vraag van klanten naar gezicht en lichaamsverzorging zonder chemische toevoegingen alleen maar groeien. Daardoor maakte ik zes jaar geleden een zijsprong door mijn kennis te verbreden op het gebied van 100% natuurzuivere gezichtsverzorging.

Ik volgde de opleiding schoonheidsspecialiste en daarna de opleiding Dr. Hauschka therapeute bij Dr. Hauschka Benelux. Twee jaar later heb ik ook de Dr. Hauschka  lichaamsbehandeling opleiding succesvol afgerond. Nog steeds verrijk ik mijn kennis door regelmatig cursussen te volgen. Ik geef alle behandelingen in mijn praktijk in Helmond.

Mijn hart ligt in het geven van deze prachtige gespecialiseerde behandelingen. Aandacht, sfeer, warmte en natuurlijke producten zijn de basiselementen tijdens de behandelingen die  nog een lange tijd een gevoel van lichtheid en innerlijke balans geven.

Ik geniet als mensen uit de “hectische snelle wereld” weer tijdens een behandeling tot zichzelf komen en totaal ontspannen naar huis gaan. Het enige wat jij wilt doen is je ogen sluiten en het lekker allemaal laten gebeuren. Beleef een moment voor jezelf, laat je huid weer stralen, ontspan en kom tot rust !

Voel je welkom.

Liefs Marjoleine

Reviews

Ze is een warme, zorgzame, empathische vakvrouw. Je voelt je bij haar direct welkom. Het begint met een herinneringsappje, waarin staat dat zij zich verheugt op je komst. Een heerlijke ruimte waarin je met alle zorg omringd wordt. Alsof je in een warm bad ligt.

Els

Ik voel me altijd heerlijk ontspannen en licht na de behandeling bij Marjoleine. Door samen af te stemmen wat je op dat moment nodig hebt, worden je zintuigen tot rust gebracht o.a. door massage, geuren, in stilte of met zachte geluiden.

Saskia

Als ik het druk of stress heb ga ik regelmatig "bijtanken". Even tot mezelf komen met heerlijke geuren, rust, zachte aanrakingen, gewoon mezelf weer "resetten". Ze voelt aan wat ik nodig heb.

Joke

Een behandeling bij Natuurlijk Marjoleine is een feest. De rust die van haar uitgaat en de behandeling is heerlijk. Je komt er helemaal ontspannen vandaan. Voor iedereen aan te bevelen!

Lonneke

Ze is vriendelijk en legt uit wat je gaat doen. De behandeling is verrukkelijk en je krijgt goede tips voor de huidverzorging.

Elise