Mooi in Balans

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Tijd voor Mezelf | 50min €57,50

  ZORGVULDIGE AANRAKING. PENSEELMASSAGE. DIEPE ONTSPANNING. WERKZAME IMPULSEN. De gezichtsbehandelingen van Dr. Hauschka zijn therapeutisch, want ze zijn een weldaad voor huid, lichaam en geest. De lymfestimulatie is de basis van een Dr. Hauscka Behandeling. Wanneer de lymfestroom met zachte strijkbewegingen en penseelstreken wordt gestimuleerd, ontspant en ontgift je huid. Zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd, het weefsel raakt zijn afvalstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van je lichaam worden geactiveerd, terwijl jij je overgeeft aan de behandeling. Naar wens kunnen onderstaande behandelingen uitgebreid worden met gezichtsontharing, verven van wimpers en wenkbrauwen en een mooie make-up. DR. HAUSCHKA BEHANDELING TIJD VOOR MIJZELF Deze behandeling kun je beschouwen als een kennismakingsbehandeling met de producten van Dr. Hauschka en mijn werkwijze als Dr. Hauschka Therapeut. Zeker in deze tijd, waarin veel mensen stress kennen en hier graag iets aan willen doen, kan ik deze behandeling aanbevelen. De behandeling bestaat uit: Haren uitstrijken, ontspanning van de hals- en nekspieren – Wisselbaden met geurige kompressen – reinigen/versterken van de huid – lymfestimulatie m.b.v. penselen – voedend masker – decolletémassage – warm kompres nek en schouders – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

 • DR. HAUSCHKA KLASSIEKE BEHANDELING | 120min €95,00

  DR. HAUSCHKA KLASSIEKE BEHANDELING Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een ontspannend voetenbad, het uitstrijken van je haren en geurige kompressen laten jou ontspannen. Reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren je huid. De penseelmassage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. Deze behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. De behandeling bestaat uit: Voetenbad – epileren – uitstrijken van benen en massage voeten – haren uitstrijken, ontspanning van hals- en nekspieren – armen losmaken met werking op de rugspieren – uitstrijken van armen en massage handen – reinigen/versterken van de huid – wisselbaden met geurige kompressen – stoombad – verwijderen onzuiverheden – reinigend gezichtsmasker – penseelmassage – huidconditioner – voedend masker – decolletémassage – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

 • DR. HAUSCHKA ONTSPANNINGSBEHANDELING | 90min €70,00

  DR. HAUSCHKA ONTSPANNINGSBEHANDELING Een behandeling zonder dieptereiniging, die van top tot teen ontspant. Voetenbad – uitstrijken benen en massage voeten – haren uitstrijken, ontspanning van hals en nekspieren – armen losmaken met werking op de rugspieren – reinigen/versterken van de huid – wisselbaden met geurige kompressen – penseelmassage – huidconditioners – voedend masker – decolletémassage – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

 • DR. HAUSCHKA REINIGINGSBEHANDELING | 90min €70,00

  DR. HAUSCHKA REINIGINGSBEHANDELING Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka, reinigt en verfijnt je huid en zorgt voor een stralende teint. De Reinigingsbehandeling bestaat uit: Haren uitstrijken, ontspanning van hals- en nekspieren – wisselbaden met geurige kompressen – reinigen/versterken van de huid – stoombad – verwijderen onzuiverheden – reinigend masker – penseelmassage – huidconditioners – voedend masker – dagverzorging – lichaamsuitrekking – drankje ter afsluiting.

 • DR. HAUSCHKA REVITALISERENDE BEHANDELING | 105min €82,50

  DR. HAUSCHKA REVITALISERINGSBEHANDELING Een oppepper voor de vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes van verandering zoals bij wisseling van de jaargetijden. Deze behandeling bevat veel elementen van de Klassieke Behandeling, maar is exclusief het uitstrijken van benen en armen en exclusief massage van voeten en handen.

 • DR. HAUSCHKA ACNE BEHANDELING | 60min €57,50

  DR. HAUSCHKA ACNE BEHANDELING Deze behandeling komt overeen met de Reinigingsbehandeling, maar bevat geen penseelmassage. Er worden producten gebruikt die speciaal zijn afgestemd op het reguleren van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Deze behandeling bestaat uit: Voetenbad, uitstrijken haren en ontspanning hals- en nekspieren – uitstrijken armen, wisselbaden met geurige kompressen, stoombad, verwijderen onzuiverheden, gezichtsmasker, decolletémassage, dagverzorging. Voor optimaal resultaat is het aan te bevelen deze behandeling in kuurverband te volgen! Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, je betaalt 5 behandelingen.

Lichaamsbehandelingen

 • DR. HAUSCHKA LICHAAMSBEHANDELING | 105min €75,00

  DR. HAUSCHKA LICHAAMSBEHANDELING Deze heerlijke massage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd, wordt gekenmerkt door een zachte harmonieuze aanraking en door ritmische vloeiende bewegingen. Door deze massage gaan lichaam en geest samenwerken om een algehele verbetering te brengen en heling in gang te zetten. Deze lichaamsbehandeling kan een hulp zijn bij het loslaten en meer tot zichzelf komen. Zo kan zij zowel als versterkend en verfrissend ook als diep ontspannend ervaren worden. Deze behandeling bevordert de lymfestroom en kan ook prima als detoxkuur ingezet worden bij bijvoorbeeld huidklachten en diëten. Resultaten: • Diepe ontspanning en een algemeen gevoel van welbehagen. • Losmaken van geestelijke en lichamelijke verkrampingen.

Mooi in Balans

Mijn praktijk heet Mooi in Balans en is gevestigd op de eerste etage van mijn woning in het Friese Joure.

In mijn praktijk vind je een breed aanbod van therapeutische- en wellness behandelingen, alsook anti-aging behandelingen.

 

Een specialisatie bij Mooi in Balans zijn de therapeutische behandelingen van Dr. Hauschka. Ook kun je advies krijgen over de verzorgingslijn en de make-up van Dr. Hauschka en deze producten zijn ook allemaal bij Mooi in Balans verkrijgbaar.

Bij alle behandelingen hecht ik grote waarde aan persoonlijke aandacht, ontspanning en resultaat. Ik volg regelmatig trainingen en opleidingen die ik een aanvulling vind voor mijn praktijk en de behoeftes van mijn cliënten. Meest recent zijn de HBO opleiding Medische Basiskennis en Orthomoleculair Adviseur.

Mijn praktijk is aangesloten bij vakorganisaties ANBOS en de Bond van Europese Reflexologen (BER).

Je leest meer over de behandelingen op mijn site www.mooiinbalansjoure.nl. Graag verwelkom ik jou in mijn praktijk en nodig je uit voor het maken van een afspraak.

 

Warme groet,
Anja Wiegersma

 

Anja Wiegersma

Mijn naam is Anja Wiegersma, ik woon in Joure en ben moeder van een prachtige dochter. Een groot deel van mijn werkzame leven ben ik secretaresse/managementassistente geweest. Omdat ik voelde dat dit niet mijn ware bestemming was, heb ik me om laten scholen tot schoonheidsspecialiste en begon een salon in Heerenveen. Na de geboorte van mijn dochter is de salon een tijdlang op een zijspoor geraakt. Uit passie voor geneeskrachtige kruiden en belangstelling voor natuurgeneeskunde, heb ik wel de vakopleidingen kruidentherapie en voetreflextherapie gevolgd. Bij het opstarten van mijn praktijk Mooi in Balans, wilde ik de schoonheidsverzorging, de kruidentherapie en de voetreflextherapie combineren met elkaar. Ik wilde een 100% biologische verzorgingslijn waar de geneeskracht van kruiden voorop staat, dus ik kwam al snel uit op Dr. Hauschka. In 2015 heb ik mij in laten scholen als Dr. Hauschka Therapeut en leerde ik meer over de antroposofische achtergrond en gedachtengoed, het productieproces, en over de bijzondere behandelingen van Dr. Hauschka; wat een feest van herkenning en een echt thuiskomen was dat!

Mijn specialiteit is het geven van de therapeutische Dr. Hauschka gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, die ik na al die jaren nog steeds  met veel passie en voldoening geef. Deze behandelingen zijn helend, ze brengen jou en je huid weer in balans en geven blijvende ontspanning.  Ook de producten verkoop ik met trots en in vol vertrouwen, want ik heb al vaak gezien dat klanten hiervan een verbeterd, rustiger en stralender huidbeeld kregen.

 

Reviews

Goedenmorgen Anja, ik wil je graag bedanken voor het heerlijke uurtje gister. Het is altijd meer dan alleen maar een schoonheidsbehandeling bij jou. Dank je wel daarvoor.

Joanne

Anja is zeer vakbekwaam. Werkt met natuurlijke producten. Relaxte ruimte. Gezichtsbehandeling was heerlijk en fijn. Ik raad Anja zeker aan! Een fijn mens en je voelt je meteen op je gemak.

Elza

Voor een heerlijke, ontspannen behandeling, bent u bij Mooi in Balans aan het juiste adres. Geen haast, lieve schoonheidsspecialiste, met aandacht voor de mens. Even helemaal niets, alleen maar ontspannen.

Anita

De behandeling is goed, je voelt je herboren.

Grietje

Anja doet haar werk met passie!

Romy

Een heerlijk moment voor jezelf. Met veel ervaring, kennis en passie maar ook rust doet Anja alles om je échte ontspanning te brengen. De producten van Dr. Hauschka ruiken heerlijk en kan je meteen na de behandeling ook meenemen voor thuis.

Hedwych

Het was geweldig! Heerlijk ontspannen, ik ga hier zeker nogmaals heen!!

Ellen

Geweldig. Heerlijke behandelingen, mooie producten. Superfijne sfeer in de behandelruimte. Je wordt er zorgzaam behandeld en heerlijk in de watten gelegd.

Marjo