Lavendelroos – pure schoonheid & welbevinden –

Eijkskensweg 29, 6243 AA Geulle
Routebeschrijving

06 37564504
info@lavendelroos.nl
www.lavendelroos.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund | 120min €132

  De natuurzuivere cosmetica van Dr.Hauschka heeft een preventieve werking tegen veroudering en geeft de huid een natuurlijke glans. 100% natuurzuivere verzorging voor de verbetering van elk huidbeeld. De behandelingen brengen een gezonde harmonie tot stand die voor een hernieuwde vitaliteit en schoonheid zorgen. De lymfestimulatie Sinds Elisabeth Sigmund in de jaren '60 de basis voor de natuurzuivere cosmetica legde, vormt de lymfestimulatie het centrale onderdeel van elke Dr.Hauschka Behandeling. Wanneer de lymfestroom met zachte strijkbewegingen en penseelstreken wordt gestimuleerd, ontspant en ontgift je huid. Zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd, het weefsel raakt zijn afvalstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van je lichaam worden geactiveerd, terwijl jij je overgeeft aan de behandeling. Geniet van ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog dagen laten nagenieten. Zorgvuldige aanraking. Diepe ontspanning. Werkzame impulsen. In vertrouwen en liefde je pad volgen en jouw eigen spoor achterlaten. Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. Een geurig voetenbad, een onderbeen- en voetmassage, een arm- en handmassage en het uitstrijken van je haren laten jou ontspannen. Dit vormt de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka. Geurige compressen, een reiniging en dieptereiniging, reinigende en verzorgende maskers en een intensieve verzorging met speciale ampullen regenereren je huid. De penseelmassage met aansluitend een nek- en decolletemassage bevordert de stroming van je lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke behandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans en verbetert elk huidbeeld.

 • Luxe Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund | 145min €160

  Geniet van de Luxe Klassieke Gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund en verwen jezelf extra. Laat ook je rug masseren; voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

 • Verstevigende Dr.Hauschka Behandeling | 135min €147

  De Klassieke behandeling wordt hier uitgebreid met regenererende producten en een verstevigende impuls voor de ooghuid en de halshuid.

 • Ontspannende Gezichtsbehandeling | 90min €105

  Verkorte Klassieke Behandeling met de nadruk op ontspanning; de dieptereiniging, gezichtssauna en reinigend masker komen bij deze behandeling te vervallen. Een behandeling die van top tot teen ontspant en jouw huid laat stralen.

 • Reinigende Gezichtsbehandeling | 90min €105

  Reinigende Gezichtsbehandeling Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka; zuivert en verfijnt je huid en zorgt voor een stralende teint.

 • Moment voor Jezelf Behandeling | 75min €90

  Deze behandeling is een verkorte versie van de Klassieke Behandeling en omvat een voetenbad met voetmassage, uitstrijken van de haren, warme aromatische compressen, lymfestimulatie middels een penseelmassage, gezichtsmasker, decolleté- en nekmassage en dagverzorging.

Lichaamsbehandelingen

 • Vitaliserende Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling | 105min €120

  Sinds juni 2015 ben ik tevens gediplomeerd voor de Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling. De Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling is een ritmische ontspanningsmassage voor het hele lichaam die het lymfesysteem en het immuunsysteem versterkt; een complete detox die verkrampingen losmaakt, tot diepe ontspanning leidt en een algemeen gevoel van welbehagen schenkt. Op emotioneel gebied geeft de behandeling een gevoel van doorstroomd zijn, een gevoel van licht, lichtheid, levendigheid, orde en innerlijk evenwicht. Deze behandeling start met een voetenbad met een van de baden. Vervolgens wordt de lymfestroom rustig en ritmische gestimuleerd door de bijzondere kwaliteit van aanraking van de rug, nek en schouders, armen en handen, benen en voeten, buik, decolleté, gezicht en hoofdhuid.

Lavendelroos – pure schoonheid & welbevinden –

Met liefde, aandacht, kennis van zaken en vanuit een holistische aanpak werk ik in mijn praktijk aan jouw schoonheid en welbevinden.

Volledig jezelf zijn
Wanneer je in de spiegel kijkt, zie je meer dan alleen een vertrouwd gezicht; je neemt signalen waar via je huid, je lippen en je ogen.

Zo bekijk ik jou althans. Volgens mijn visie is alles met elkaar verbonden; je gezicht met je lichaam, je lichaam met je gemoedstoestand en je stemming met je uitstraling.

Natuurlijk mooi.
Authentiek en expressief.
Puur en levendig.
Het gezicht weerspiegelt de levenslust.

Voor de holistische behandelingen bij Lavendelroos worden plantaardige oliën en crèmes gebruikt waarvan de ingrediënten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd zijn.

De “Heilplanzen” / helende planten die hiervoor gebruikt worden, zijn zonder gift, kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en zonder kunstlicht verbouwd.

Deze Heilplanzen wordt de benodigde tijd gegeven om uit zichzelf te groeien en bloeien.
Ze komen voort uit biologisch-dynamische tuinbouw waarbij onder bepaalde standen van de verschillende planeten gezaaid en geoogst wordt.
Het handmatig oogsten vindt plaats wanneer de meeste energie in de lucht is; tussen 5 en 10 uur in de ochtend.

Dit alles zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit van het eindproduct, Dr.Hauschka Cosmetica. Deze uitzonderlijke kwaliteit is terug te vinden in alle gezichts- en lichaamsverzorging èn in alle make-up producten van Dr.Hauschka.

Dr.Hauschka verbetert elk huidbeeld en brengt daarnaast lichtkracht en harmoniserende impulsen over op de mens. Iets dat we in deze tijd heel goed kunnen gebruiken.
Dr. Hauschka: 100% natuurlijk, dierproefvrij, biodynamisch en fair trade.

In mijn praktijk geef ik Dr.Hauschka gezichts- en lichaamsbehandelingen en aromatische massages met Dr.Hauschka Cosmetica; deze raken meer dan alleen jouw huid.

Volg niet alleen maar het pad,
Maar laat je eigen spoor achter.

Door je huid op een verantwoorde manier te verzorgen, wordt deze volledig doorstroomd en stralend; dit is wat Dr.Hauschka behandelingen en producten doen.
Zo kun jij jouw eigen spoor achterlaten en in vertrouwen en liefde je pad volgen.

Ontmoet je innerlijke schoonheid.

Je bent welkom bij Lavendelroos!

 

 

 

Lea Bovens

Biografie

Mijn naam is Lea Bovens, ik ben geboren in 1968.
Na het afronden van de opleiding tot leerkracht basisonderwijs in 1989 heb ik in Limburg en Leiden in het basisonderwijs gewerkt.
In 1995 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en bij Chi in Breda de specialisaties aromatherapie en shiatsu kosmetiek massage gevolgd. Vervolgens heb ik jarenlang in mijn praktijk voor schoonheidsverzorging gewerkt.
In die tijd werd ik moeder van 3 prachtige kinderen; Max (1999), Merle (2001) en Lars (2004).
In 2006 heb ik bij WALA Nederland de opleiding tot Dr.Hauschka therapeute gevolgd. Sinds die tijd bezoek ik regelmatig nascholingen (o.a. spa & wellness, rugbehandelingen, acnebehandelingen, lymfe, natuurzuivere cosmetica, kwaliteitscursussen) en congressen bij WALA Nederland.

In 2009 ben ik mijn specialisaties aromatherapie en ontspanningsmassages gaan inzetten als vervangend leerkracht aan de Bernard Lievegoed Vrije School in Maastricht. Vervolgens ben ik hier als klassenleerkracht gaan werken.

Ik heb mogen ervaren dat iedere individuele leerling zich ontwikkelt aan de mensen en aan de wereld om zich heen.
Naast mijn werk als klassenleerkracht heb ik bij Helicon de nascholing tot Vrije School leerkracht gevolgd. Gezien het aantal uren dat ik in die tijd op school werkte, zou de combinatie met een eigen praktijk, opleiding en gezin te veel worden en ben ik gestopt met mijn praktijk.

Op enig moment heeft het leven mij uitgedaagd de balans op te maken en opnieuw te kijken waar mijn focus ligt. Ik heb ontdekt dat mijn hart bij zowel het lesgeven als de schoonheidsverzorging ligt.
Vanaf medio 2013 verwelkom ik je bij Lavendelroos, pure schoonheid & welbevinden.
Mijn passie is mensen laten stralen middels holistische behandelingen, een persoonlijk huidverzorgingsadvies, een prachtige make-up en inspirerende workshops.

“Schoonheid is zichtbaar geworden Liefde”

Zaterdag 24 september 2016, tijdens het jaarlijkse Congres voor Dr.Hauschka Therapeuten, werd ik benoemd tot Dr.Hauschka Therapeut van het jaar 2016.

Graag deel ik het juryrapport met je:

“Op Facebook heeft ze de meest mooie recensies: “Hartverwarmend, zeer gepassioneerd, omringd worden met de heerlijke producten van Dr. Hauschka en herboren thuis komen van een behandeling na de carnaval.”

Natuurlijk heeft ze de Inscholing Lichaam gedaan. Onze trainster Marie-Louise schrijft in haar verslag dat deze dame een goede behandeling geeft en ritmische handen heeft. Daarnaast in haar werken ook een hele ijverige therapeut.

Als wij de dame in kwestie moeten omschrijven dan praten wij over iemand die op een professionele wijze haar praktijk runt. Met heel veel energie en vooral zorgvuldigheid in datgene wat ze laat zien.

Zs is heel fijn om mee samen te werken omdat ze open staat voor feedback, luistert en datgene wat je mee geeft ook daadwerkelijk oppakt en daar mee aan de slag gaat.

Ze weet hoe het is om vanuit een donkere periode met ontzettend veel kracht zichzelf en haar gezin op te pakken om weer verder door te kunnen gaan. Haar gezin is dan ook erg belangrijk voor haar.

Ze kijkt verder dan alleen maar haar eigen stoel, komt naar buiten. Ze brengt haar eigen boodschap, die sterk verbonden is aan datgene wat ze wil uitstralen, met veel overtuiging.

Ze omarmt onze achtergrond met heel veel liefde en weet uit eigen leren hier veel over. Ze durft hiermee ook voor een grotere groep mensen mee naar voren te treden.”

Je bent welkom bij Lavendelroos

Hartelijke groet,

Lea Bovens
Dr.Hauschka Therapeut van het jaar 2016

Reviews

Lieve Lea, ik ervaar een zachtheid en een frequentie die ik lang niet of misschien nooit ervaren heb. Een lieve dankjewel!

Nicole

Super bedankt voor de geweldige ervaring, de warme en liefdevolle ontvangst en alle gedeelde kennis.

Anouk

Dank je wel lieve Lea. Ik heb weer ruim 2 uur heerlijk, ontspannen mijn hoofd leeg kunnen maken. Voelt zo goed, dit cadeau voor mezelf, zo blij dat jij met Lavendelroos op mijn pad zijn gekomen. Heel waardevol!

Marga

Ik waardeer de waarde van jou als Mens en als Dr.Hauschka Therapeut met al je mooie verdiepende verhalen, zodat ik het kan toepassen. Het klopt. Dank daarvoor. Ik geniet ervan en het heeft een dieper helend effect zo. Dank je wel dat je me inspireert.

Yvette

Lieve Lea, bedankt. Ik loop altijd anders naar buiten bij jou ... je behandelingen zijn top kwaliteit.

Conny

Dankjewel voor de fantastische behandeling en dank dat ik jou heb mogen ontmoeten. Vanochtend heb ik de producten gebruikt. Ging helemaal prima! Ben er blij mee.

Mirthe

Dank je wel lieve Lea. Ik voel me alsof ik vervuld ben van stralende sterren in en om me heen, zowel overdag als in het donker van de nacht. Zo'n bijzondere momenten bij jou het afgelopen jaar. Hoe komen speciale mensen op je pad ;) Ik ben een dankbaar mens dat ik steeds maar weer engelen tegen kom op mijn pad. Dus dank je wel voor alles; je zijn, je woorden, je aanrakingen, je heerlijke producten die nu bij me horen en omringen met hun heerlijke geuren.

Hannie

Bj deze, lieve Lea, dankjewel voor het afgelopen jaar, je luisterend oor, je super behandelingen; het voelt altijd als een moment van rust, even niks ... alleen pure verwennerij! Blij dat ik je jaren geleden heb opgezocht op internet, zoekend naar "meer" als "gewoon" een schoonheidsspecialist en gevonden!

Mieke