Kracht van Schoonheid

Steijnlaan 57, 4818 ES Breda
Routebeschrijving

06-53337482
info@evamariavelmans.nl
evamariavelmans.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Kracht van Schoonheid

De praktijk ‘Kracht van Schoonheid’ in Breda staat voor een stralende, gezonde, vitale huid met gezichts- en lichaamsbehandelingen in stilte, persoonlijke aandacht en 100% biologische Dr. Hauschka Cosmetica. De salon Kracht van Schoonheid van Eva-Maria Velmans, ligt centraal in Breda, net buiten het centrum. Klanten waarderen, de prettige sfeer, de rust, de ruimte, het daglicht en het uitzicht.

Voor alle vragen over huid en huidverzorging met natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica kun je via de website een afspraak maken voor een (telefonisch) advies, winkelbezoek of behandeling. Tot je beschikking staan de expertise van Eva-Maria Velmans als schoonheidsspecialist en haar ervaring met het volledige Dr. Hauschka assortiment, inclusief de make-up en Dr. Hauschka Med. Alle producten zijn te koop in de salon of ook online via mij (neem even contact op voor een unieke link).

De salon bestaat sinds 2012 en is gevestigd aan de voorkant van het woonhuis, op de begane grond. Parkeren rondom Steijnlaan 57 in Breda is gratis. Het adres is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Betalen in de salon kan met pin, contant of via iDEAL-betaallink.

Eva-Maria Velmans

‘Schoonheid is zichtbaar geworden liefde en brug tussen lichaam en geest”

Als schoonheidsspecialist werk ik, Eva-Maria Velmans, met de producten van Dr. Hauschka Cosmetica vanuit mijn praktijk in Breda. Mijn passie is de relatie tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ik geef gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages, advies voor huidverbetering, ik schrijf tips over innerlijke en uiterlijke schoonheid en ik geef workshops. In 2018 ontving ik de eervolle benoeming tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Tevens ben eigenaar van Beauty in de Brievenbus, een thuisprogramma waarin je leert om bewust tijd te maken voor je eigen heelheid en harmonie, zodat de kracht van jouw schoonheid kan stralen.

Reviews

“Met haar deskundigheid en betrokkenheid geeft ze me aandacht en voel ik me langzaam tot mezelf komen.”

Carla

"Haar goeie uitleg en haar rust maken een behandeling meer dan compleet."

Ilja

"De behandelingen bij Eva-Maria zijn een cadeautje voor mezelf."

Nanda