Kaat.

Kalandeberg 9, 9000 Gent
Routebeschrijving

0477194944
info@kaatlannoo.be
www.kaatlannoo.be

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Boek nu!

Kaat.

Sinds 2012 werk ik als Dr.Hauschka therapeute. In het begin werkte ik samen met winkels om de behandelingen uit te geven, maar nu sinds 2021 heb ik mijn eigen salon op een heerlijk bruisend pleintje in het centrum van Gent. Hier leid ik u via een prachtige spiraalvormige trap naar mijn salon waar u in alle rust kan genieten van de behandeling. Hier staat uw welzijn centraal.

Uw huid is voor mij uw paspoort van je authentieke zijn. De huid wordt met zachte hand in ontspanning gebracht, omhuld met doeken en verzorgd met de mooie producten van Dr.Hauschka. Het is even tijd geven om harmonie en balans te ontvangen.
Welkom!

Kaat Lannoo

Mijn naam is Kaat en ik ben heel blij dat u er bent. Ik ben de afgelopen 15jaar teruggekeerd naar een heel ascetisch leven in de natuur, weg van alle drukte, op zoek naar geluk…Daar leerde ik dat geluk in jezelf zit. Het is je eigen perceptie op de zintuiglijke waarneming die maakt of je gelukkig bent. Ik leerde er de producten van DrHauschka kennen en volgde alle opleidingen. Ondertussen werk ik al 12jaar als DrHauschka therapeute. Ik doe dit met een heel grote passie en liefde voor het welzijn van mijn klant. Een behandeling geven om mijn klant wat lichter te maken, maakt mij heel gelukkig.

Reviews

Zeer welkom onthaal. Professioneel en zeer goede behandeling. Mocht nog uren duren

Sofie

Gelaatsverzorging met bijkomende rozemarijnmassage van armen en benen

Chris

Wow, wat een ervaring. Kaat is super lief en enorm deskundig. De behandeling houdt perfect het middentussen rustgevende ervaring en professionele verzorging. Ik kom zeker terug!

Daphne

Zeer rustige aangename vrouw, met aandacht voor je als persoon. De seizoensbehandeling was een heerlijk rustmoment en een grondige boost voor mijn huid.

An

Ik koos voor de seizoensbehandeling zomer. Kaat is heel vriendelijk en is zeer rustig. Alle handelingen zijn heel zacht en er is niets gehaast. Ik kom zeker terug!

Paulien

Top persoon! Je komt helemaal zen buiten.

Charlotte

Ik koos voor Kaat omdat ze me naturel overkwam in haar profiel. Ook haar producten en haar visie spraken me enorm aan. Ik koos voor een seizoensbehandeling van 1,5u Zaaaaaaaalig! Ik kreeg heel veel tips ivm de verzorging van mijn huid. Ik raad haar ten zeerste aan voor mensen die houden van puur en rust.

Mieke

Een seizoensbehandeling bij Kaat is ieder keer opnieuw een heerlijke ontspannende ervaring.

Elisabeth

Zeer rustgevende gezichtsbehandeling, vakkundig uitgevoerd in een aangename sfeer.

Riet

Aangename, rustige sfeer Behandeling met aandacht en zorg. Heerlijke natuurproducten.

Annie