Jasmijn

Jacob Catsstraat 38, 5421 PB Gemert
Routebeschrijving

06 49657064
info@praktijkjasmijn.nl
www.praktijkjasmijn.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Klassieke behandeling | 120min €110

  Klassieke behandeling Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. De Klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Heerlijk geurend salievoetenbad, been- en voetinwrijving Ontspanning hoofd, armen en handen Hand- en armmassage Warme geurende compressen Wisselbaden gezicht en decolleté Intensieve reiniging van het gezicht Verwijderen onzuiverheden Epileren wenkbrauwen, eventueel verven wimpers (toeslag € 12,75) & wenkbrauwen (toeslag € 12,75) Reinigend masker Lymfe-stimulatie d.m.v. penseelmassage Huidconditioner/Ampul afgestemd op de huid Verzorgend masker of oliepakking Manuele decolleté-, nek- en hals- massage Dag- of nachtverzorging

 • Dr. Hauschka Tijd voor Jezelf behandeling | 60min €63

  Als je een hectisch bestaan hebt en even de tijd wil nemen om tot rust te komen terwijl je huid heerlijk verzorgd wordt. Daarnaast is deze behandeling zeer geschikt om kennis te maken met de Dr.Hauschka-producten. Uitstrijken haren Ontspanning van hals- en nekspieren Warme geurende kompressen Wisselbaden gezicht en decolleté Reiniging van het gezicht Versterken van de huidfuncties Lymfestimulatie d.m.v. penseelmassage Huidconditioner/Ampul afgestemd op de huid Keuze: Reinigend of verzorgend masker of oliepakking Decolleté-,nek- en schoudermassage Warme nek- en schoudercompressen Dag- of nachtverzorging Complete spieruitrekking

 • Dr.Hauschka Reinigende behandeling | 60min €63

  Een intensieve dieptereiniging; reinigt en verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint. Warme geurende kompressen Wisselbaden gezicht en decolleté Intensieve reiniging van het gezicht Verwijderen onzuiverheden Reinigend masker Huidconditioner/Ampul afgestemd op de huid Hals- en decolletémassage Dag- of nachtverzorging

Lichaamsbehandelingen

 • Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling | 90min €90

  Een ritmische behandeling voor ontspanning van top tot teen; voor man en vrouw. Deze behandeling versterkt de gezondheid, spreekt de krachten van het zelfregulerend vermogen aan en schenkt een gevoel van welbehagen De lichaamsbehandeling begint met een salie -voetbad. Daarna wordt het hele lichaam gemasseerd: Rug Benen-, zowel voor- als achterkant Voeten Buik Armen en handen Decolleté Gezicht en hoofd Onderdeel van de behandeling is ca. 15 minuten rust De behandeling wordt afgesloten met een complete uitrekking van het lichaam, een drankje en advies.

Jasmijn

Sinds 1995 ben ik de trotse eigenaresse van Jasmijn in de Brabantse gemeente Gemert.

Door mijn jarenlange ervaring in het vak en mijn visie over een gezonde huid, natuurlijke verzorging en hoe belangrijk ik de kwaliteit van de aanraking vind, kan ik unieke behandelingen bieden. Die wordt afgestemd op je persoonlijke wensen en dat wat jouw huid nodig heeft. Tevens voorzie ik je graag voor een passend productadvies voor thuisgebruik.

Voor een Dr.Hauschka Gezichtsbehandeling of Lichaamsbehandeling  ben je bij mij aan het juiste adres! Ik woon in de regio Zuid Oost Brabant,  Helmond, Veghel en Uden

José van Kollenburg

Mijn naam is José van Kollenburg (1960)

Ik ben gehuwd met Mart en trotse moeder van Lotte (1992) en Merijn (1994)

Hoogzwanger van ons eerste kind slaagde ik in 1992 voor de opleiding tot schoonheidsspecialist en startte een kleine salon aan huis.

Na de geboorte van onze zoon ( met down syndroom) in 1994 kreeg ik een flacon Bodyolie Rozen als geschenk . Dat was de eerste kennismaking met de producten van Dr.Hauschka.  En even later het advies van een vriendin om met de producten van Dr.Hauschka te gaan werken in de praktijk.

Ik had in die tijd een hele moeilijke huid en bezocht een Dr.Hauschka therapeute voor een behandeling en een productadvies voor thuisgebruik. Gedurende  3 maanden ging ik de producten gebruiken met tussentijds 2 behandelingen en mijn huid knapte zienderogen op. Ik besloot de inscholing te gaan volgen voor Dr.Hauschka therapeut.

Sinds 1995 is Dr.Hauschka cosmetica het merk waar ik vol enthousiasme mee werk in mijn praktijk Jasmijn.

Naast mijn werk als Dr.Hauschka therapeute werk ik als reflexzonetherapeut (gediplomeerd in 1998). Ik ben veelzijdig in mijn werk en het is mijn passie dat de klant zich lekker in zijn/haar vel voelt!

In mijn priveleven wandel ik lange afstandswandelingen, kook ik graag voor gasten, bezoek ik musea, lees ik graag een goed boek.

Ik hoop je te mogen onmoeten in de praktijk

Warme groet, José

Reviews

De Dr.Hauschka behandelingen van José waren een groot geschenk voor mij. José voerde haar behandelingen liefdevol en kundig uit. Ze raakte me met haar zachtheid en zorgde met flanellen lakens en dekens dat ik warm bleef en de massages in vertrouwen kon ondergaan. Ze heeft me met haar massages geholpen om tijdens grote veranderingen in mijn leven liefdevol voor mezelf te blijven zorgen. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.

Geesje

Een fijne vriendelijke behandeling. Heel deskundig en professioneel. Heel ontspannen ; het is genieten om dit te ervaren

Rini

Altijd fijn en ontspannen om de heerlijke "Klassieke Dr.Hauschka behandeling van José te mogen ontvangen. Fijne, zachte handen in een prettige serene ruimte. "Dank je wel José "

Melanie

Ik ben bij Jasmijn terecht gekomen via een andere kant van José die mij dat adviseerde. Daar ben ik nog steeds erg blij om. Ik had op dat moment last van eczeem in mijn gezicht en hals. José voelde prima aan hoe zij te werk moest gaan. Heel voorzichtig, geduldig en met geweldige , natuurlijke producten van Dr.Hauschka waar mijn allergie-gevoelige huid dus wel tegen kon! De "Tijd voor Jezelf" behandelingen waren en zijn erg ontspannend voor mij. Ik kom tot rust, straal dat ook echt uit en mijn eczeem is na een tijdje zelfs verdwenen

Linda

ik heb lang geleden behandeling bij José gehad voor mijn oudste dochter. Ze zat niet zo lekker in haar vel en de behandeing bestond uit een familieopstelling. Ik heb het als heel waardevol ervaren en merkte dat dit doorwerkte bij mijn dochter. Ik kan deze behandeling aanbevelen.

Marian

José is een echte topper in haar vak! Iemand bij wie je direct op je gemak voelt! Je wordt echt verwend. Haar kundige handen en heerlijke gezichts-en lichaamsbehandeling geven rust en ook schoonheid. Heerlijk! Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een goede en lieve therapeute van Dr.Hauschka!

Jacqueline

De Dr.Hauschka massage sessies in haar praktijk jasmijn waren heerlijk. Mevr van Kollenburg is een zeer kundige en toegewijde specialiste. Ze is zeer integer. De reflexzonetherapie van José heb ik ervaren als fijn en helend. Ik had last van chronische neusholte ontsteking en José heeft me goed geholpen. Tevens kwam ik in balans in mijn lichaam en geest na de behandeling

E.Braun -Donskaia

José mede dankzij jouw behandelingen heeft onze zus rust in haar lichaam gekregen. Het was fijn dat zij een beroep op jou kon doen in haar laaste levensfase. Wat een rust en verlichting heeft het haar gegeven. Wij zijn blij dat jij er voor haar was.

Juna