Natuurlijk Mooi

Muurhuizen 30 (ingang aan de Kortegracht), 3811 EJ Amersfoort
Routebeschrijving

0332584763
info@natuurlijkmooi.nl
https://natuurlijkmooi.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Natuurlijk Mooi

Jouw mooiste huid begint hier…

In hartje Amersfoort vind je Natuurlijk Mooi in een schitterend authentiek pand.

Wij geloven in de natuur. Wij zijn er zelf onderdeel van. Wij werken met haar in harmonie. We nemen en geven terug. Daarom is onze huidverzorging 100% natuurzuiver. Daarom werken we met producten die je huid stimuleren om te gaan stralen. Maar dat is niet het hele verhaal. Bij echte schoonheid komt meer kijken. Je huid reageert niet alleen op impulsen van buitenaf. Ook van binnenuit vraagt ze om verzorging. Je helpt haar door gezond te leven. Door in balans te zijn. Door lekker in je vel te zitten. Daar helpen we je bij. Met producten en helende behandelingen, met tips en adviezen. Met hart en ziel. Want als jij je goed voelt, straal je.

Alle Dr. Hauschka producten zijn bij ons te koop of kan je online bestellen via natuurlijkmooi.nl

Christel Elbertse

Mijn zoon Bart – nu drieëntwintig, toen één jaar oud – had last van eczeem. Ik wilde geen hormoonzalf gebruiken en via een natuurwinkel ontdekte ik de lichaamspoeder van Dr. Hauschka Cosmetica. Hierin is zuiver zijde in de vorm van zijdepoeder verwerkt. Het werkte perfect, eindelijk hadden we iets gevonden. Ik was zo verbaasd en dacht: Wow, als zo’n product zoveel kan betekenen bij het herstel van de huid, wat zit daar dan allemaal achter?’ En zo begon mijn ontdekkingsreis naar de huid en huidverzorging.

De Dr. Hauschka-filosofie is voor mij een way of life geworden. Ik geloof heilig in de geneeskracht van planten. De 100% natuurzuivere producten, gemaakt van heilzame planten, nemen het werk niet over, maar stimuleren de huid om het (weer) zelf te doen.

Naomi Ooijevaar

Welkom, ik ben Naomi. In 1999 behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste, dit heb ik op diverse bijzondere plekken in Europa mogen uitvoeren. Sinds 2011 bij Natuurlijk Mooi, daar ben ik opgeleid tot Dr. Hauschka Therapeut. Dit voelt als thuiskomen, zo is huidverzorging bedoeld! Kijken naar jou als geheel, ontspanning, eerlijk advies, natuurzuivere producten en verwennerij: het zit allemaal in onze behandelingen. Naast dat ik al dit moois verzorg, ben ik ook Klassiek Homeopaat. Deze oude geneeswijze toepassen geeft mij inzicht en verdieping in de mens.

Ruth van Deursen

Ik ben 20 jaar geleden afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heb bij verschillende salons gewerkt, ook heb ik 10 jaar mijn eigen salon gehad. Er kwamen andere dingen op mijn levenspad, waaronder 3 prachtige kinderen, en zo heb het vak een tijdje losgelaten.

Een aantal jaar geleden kwam ik via Natuurlijk Mooi in aanraking met de behandelingen en de producten van Dr. Hauschka, ik was op slag verliefd op dit prachtige merk. Wat een mooie visie heeft Dr. Hauschka om het lichaam en de huid impulsen te geven om het zelf te kunnen doen. En het werken met het ritme van de natuur vind ik zo mooi, want wij zijn immers onderdeel van die natuur.

Ik zie erg uit naar het geven van de behandelingen. Om mensen even dat moment van diepe ontspanning te kunnen geven, in hun vaak drukke levens, geeft mij voldoening.

Even niets.

Even stilte.

Even tot jezelf komen en in contact komen met jouw lichaam.

Om dan ontspannen en opgeladen weer verder te kunnen, en dan ook nog met een stralende en verzorgde huid.

Odine Ekker

Het beste moment van mijn dag is om aan het eind van de behandeling de klant te zien in rust en overgave, helemaal in zichzelf. Dan straalt de mens, en komt de ware ik naar boven. Als dat geen schoonheid is…!

Schoonheid komt van binnenuit zegt men, en ik voeg eraan toe dat een beetje mascara daarbovenop wonderen doet. Wel puur natuur, met respect voor mens en milieu. Het kenmerkt mij om respectvol maar met een vrolijke knipoog te werken. Ik geef je een goede basis voor rust en je herboren voelen en geef je na de behandeling bagage mee om goed gevoed en stevig geaard verder te gaan. Met tips voor verzorging, die verder reiken dan mijn zeer geliefde merk. Ik put mijn kennis uit ayurveda, yoga, voeding en de antroposofie. Ik hou van een goed gesprek, maar ook van stilte. Ik hou van gekkigheid, maar ben ook ingetogen. De tegenstellingen van het leven brengen je in het midden, in balans.

Mijn inspiratie haal ik uit mijn lievelingsstad Parijs (ik studeerde Frans), uit de zee en het strand, Zadkine en Hundertwasser, uit ecologische mode, schapenwol en biologische groente van de boerderijen in de buurt. Ik hou van eigenheid en vrolijkheid, van eerlijkheid en schoonheid, van vernieuwing en van trouw. Wat me stil maakt is het wuivende riet in de Flevopolder, wat me gelukkig maakt is de merel die zingt in de boom in de tuin. Het zijn de kleine dingen die het leven grote waarde geven.

Yoga en fietsen houden mij fit, meditatie houdt mij aanwezig. En mijn werk in mijn praktijk maakt me blij.

Reviews

Hele fijne behandeling en tips gehad! Kwam ontspannen terug, net als mijn huid. Professioneel, hygiënisch en de specialisten zijn ook echt specialisten.

Ingelise

Perfecte plek om je te laten verzorgen. Gezicht, voeten, massage. Toppers!

Elize

Heerlijke, lange, professioneel uitgevoerde behandeling met geweldige producten van Dr. Hauschka. Enorm verfrissend en ontspannend! Daarbij goede adviezen over huidproblemen die ik al jaren heb. Ben echt heel tevreden!

Ellen

Al jaren ben ik hier klant, en ik voel mij hier altijd erg in de watten gelegd. Ze geven 100% aandacht. En de producten zijn niet alleen zalig, maar ook nog eens duurzaam. Ik ben fan!

Anthea

Lucky me! I had the honour to have experienced the Dr. Hauschka treatment. The softness and warmth of their hands, the pureness of the products and the stillness of the treatment rooms all contribute to a feeling of wellness, relaxation en cleansing. Totally destressed and fit to go.. well, fit to crash on the couch, my goal at the time. I'd recommend Natuurlijk Mooi to all my friends.

Steve Lomas

De regenererende massage bracht een diepe ontspanning bij mij teweeg zowel fysiek als mentaal. De massage dringt zo diep door dat het voor een blijvende ontspanningsshift zorgt - heel bijzonder.

Marjolein

De massages zijn een welkome aanvulling op de gezichtsbehandelingen, het maakt mij compleet want alle lichaamsdelen worden aangeraakt. Als persoon word je als het ware ingepakt en dat voelt goed.

Immy