Huidverzorging Melanie van Kessel

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Hauschka Behandeling | 120min €110

  de Klassieke Dr.Hauschka behandeling kan vooral gezien worden als een totaal behandeling die zich richt op de ritmische processen van de gezichtshuid en het lichaam . De start met het voetbad is hierbij onontbeerlijk. Door het voetbad voelt het letterlijk aan als landen op een plek waar je even helemaal niets meer hoeft. Het stretchen van het lichaam, de zachte pulserende aanraking , het reinigen en verstevigen van de gezichtshuid met behulp van stimulerende, kalmerende maskers en lotions. De speciaal op dat moment gekozen ampullen, het activeren van de lymfe met behulp van de daar bij behorende penselen. Het afwisselen van de koude en warme compressen tussendoor. Dit alles maakt deze behandeling tot een ware belevenis waarna je verfrist en versterkt de wereld weer in stappen kan.

 • Wellness retreat | 90min €80

  Ook bij deze behandeling wordt er met de producten van Dr.Hauschka gewerkt. Al zal ik ter plekke kunnen kiezen om het accent meer op de reiniging van de huid , de ontspanning van het lichaam of met behulp van refexologie het accent op de voeten te leggen. In ontspanning en weldaad is deze behandeling ook een goede keuze.

Huidverzorging Melanie van Kessel

In mijn salon is alles er op gericht het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Jou het gevoel te geven dat er even  niets meer toe doet. Vaak krijg ik te horen dat mijn ruimte aanvoelt als de baarmoeder. ( in zoverre we die tijd nog herinneren kunnen 😉 )  Maar veilig en vertrouwd zijn de trefwoorden en ik hou je op koers !  Na lange jaren ervaring is deze wijze van werken voor mij de beste manier gebleken. De uiterst zorgvuldig samengestelde producten van Dr.Hauschka zijn hiervoor de juiste aanvulling . Warm , soepel en meegaand. Ze dwingen niets af maar geven je huid precies die ruimte om in zijn eigen persoonlijke ritme te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melanie van Kessel

Al 38 jaar begeef ik mij als Hauschkatherapeut op het gebied van de ‘schoonheid’.  Door de  jaren heen heb ik ervaren dat echte  ‘schoonheid’   niet aan de buitenkant maar zich diep verscholen aan de binnenkant bevindt. Door af en toe eens stil te staan , jezelf de ruimte en tijd  te geven,  ontdek je al snel de echte jou. Ik help daar graag een handje aan mee. Samen het naar boven halen van de welbekende Hauschka’s  ‘Inner-Glow ‘,  die aan jou de tijdloze ‘Schoonheid’ schenkt.  Met lieve groet , Mélanie

Reviews

Na 2 uur 'op de stoel' bij Melanie voel ik me als herboren! Alsof ik een vakantie van twee weken heb gehad!

Melanie's behandelingen zijn uniek omdat ze zowel voor lichaam als geest weldadig zijn.

Ik noem Melanie ook wel mijn psychodermatoloog.