Hebe – Salon voor natuurlijke schoonheid

Oudeweg 27, 3770 Kanne (Riemst)
Routebeschrijving

+31 638280160
cschellekens12@gmail.com

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Luxe Gezichtsbehandeling | 135min €140

  Voetenbad, onderbeen- en voetenmassage, rugmassage, ontspannen hals- en nekspieren, arm- en handmassage, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, epileren wenkbrauwen en bovenlip, dampbad, reinigen van poriën, reinigend masker, penseelmassage, huidampullen, gezichtsmasker, decolleté-massage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, 3-minuten make-up, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

 • Verstevigende Gezichtsbehandeling | 135min €140

  Voetenbad, onderbeen- en voetenmassage, ontspannen hals- en nekspieren, arm- en handmassage, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, epileren wenkbrauwen en bovenlip, dampbad, reinigen van poriën, reinigend masker, penseelmassage, huidampullen, gezichtsmasker, kompressen voor ogen en hals, decolleté-massage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, 3-minuten make-up, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

 • Klassieke Dr. Hauschka-behandeling (volgens Elisabeth Sigmund) | 120min €125

  Voetenbad, onderbeen- en voetenmassage, ontspannen hals- en nekspieren, arm- en handmassage, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, epileren wenkbrauwen en bovenlip, dampbad, reinigen van poriën, reinigend masker, penseelmassage, huidampullen, gezichtsmasker, decolleté-massage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, 3-minuten make-up, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

 • Revitaliserende Gezichtsbehandeling | 105min €110

  Voetenbad, ontspannen hals- en nekspieren, stretchen van armen, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, epileren wenkbrauwen en bovenlip, dampbad, reinigen van poriën, reinigend masker, penseelmassage, huidampullen, gezichtsmasker, decolleté-massage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, 3-minuten make-up, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

 • Ontspannende Gezichtsbehandeling | 90min €95

  Voetenbad, ontspannen hals- en nekspieren, stretchen van armen, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, penseelmassage, huidampullen, gezichtsmasker, decolleté-massage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, 3-minuten make-up, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

 • Reinigende Gezichtsbehandeling | 75min €80

  Voetenbad, ontspannen hals- en nekspieren, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, dampbad, reinigen van poriën, reinigend masker, penseelmassage, huidampullen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

 • Zuiverende Gezichtsbehandeling | 60min €65

  Voetenbad, ontspannen hals- en nekspieren, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, dampbad, reinigen van poriën, reinigend masker, huidampullen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, 3-minuten make-up, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

 • Gezichtsbehandeling "Tijd voor Mijzelf" | 60min €65

  Ontspannen hals- en nekspieren, warme en koele kompressen, gezichtsreiniging, penseelmassage, huidampullen, gezichtsmasker, decolleté-massage, warme nek- en schouderkompressen, complete uitrekking lichaam, dagverzorging, 3-minuten make-up, huidverzorgingsadvies, drankje ter afsluiting.

Lichaamsbehandelingen

 • Vitaliserende handbehandeling | 40min €45

  Handbad, nagelverzorging, zachte massage van armen en handen, handmasker, drankje ter afsluiting.

 • Vitaliserende voetbehandeling | 40min €45

  Voetenbad, nagelverzorging, zachte massage van onderbenen en voeten, voetmasker, drankje ter afsluiting.

Hebe – Salon voor natuurlijke schoonheid

Welkom bij Hebe – Salon voor natuurlijke schoonheid

Vlak over de Nederlandse grens, op een steenworp afstand van Maastricht, ligt Kanne. In dit pittoreske Belgische dorp aan de Oudeweg 27 bevindt zich mijn schoonheidssalon: Hebe.
Ik heb voor de naam Hebe gekozen omdat deze een dubbele betekenis heeft. De naam verwijst zowel naar de natuur als naar de schoonheid.
Enerzijds is Hebe de Griekse godin van de Schoonheid en Jeugd maar ook de struikveronica draagt deze naam. Deze heester bloeit met paars-blauwe, roze of witte bloem-aren tot ver in de herfst als alle andere bloemen al uitgebloeid zijn. Daardoor is deze struik zo laat in het jaar een belangrijke voedselbron voor vlinders.

In mijn salon bied ik verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen aan, van korte of langere duur, met de 100% natuurlijke producten van Dr. Hauschka. Alles in mijn salon is er op gericht om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken: een warm voetenbad als welkom met de zachte geuren van een toepasselijke badolie, gedempt licht, een aangenaam warme omgeving (warmtekruik en /of Angora-wollen slofjes tijdens de behandeling), een kopje thee of een sapje.

En geen muziek want in stilte kun je nóg beter ontspannen. De ritmische aanrakingen met handen en penselen alsook de geurige oliën en de verzorgende natuurlijke producten dragen eveneens hun steentje bij aan het geheel.
Het is ontzettend fijn om deze behandelingen, – hetzij kort, hetzij van langere duur -, te geven en na afloop te mogen ervaren hoe weldadig  en rustgevend alles is geweest. Het resultaat:  de mooie gloed van een weldoorvoede en ontspannen huid die voor zich spreekt… .

Laat je verwennen en verzorgen. Geniet en kom tot jezelf.

Bel me voor een afspraak, ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Een hartelijke en warme groet van

Claudia

Ps: er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur!

Claudia Schellekens

In 2023 heb ik mij laten omscholen tot Dr. Hauschka-therapeut. Twee-en-twintig jaar eerder ben ik echter afgestudeerd als kunsthistorica. Dit is terug te vinden in de naam van mijn salon en de aankleding ervan.
Zo hangt aan de muur de wereldberoemde foto van Whoopi Goldberg liggend in een melkbad. Zij werd gefotografeerd door Annie Leibovitz: een knipoog naar Cleopatra die in ezelinnenmelk baadde om haar huid te verzorgen.
Maar ook het werk van eigentijdse kunstenaars koop ik aan om hen te steunen. Zo staat er een heel toepasselijk lichtobject van Ritz Art Creations in mijn salon in de vorm van een boom met blaadjes. Bij de keuze voor een bepaald kunstwerk laat ik mij wel zo veel mogelijk leiden door een onderwerp dat een relatie met mijn huidige werkzaamheden als Dr. Hauschka-therapeut heeft.
Voor mij schept het een fijne omgeving waarin ik mijn klanten kan behandelen met producten die ik zelf al langer gebruik en waar ik volledig achter kan staan.
Hoe vaker ik de behandelingen geef, hoe meer bewondering ik krijg voor het vernuft en de “know-how” die spreekt uit de zorgvuldige samenstelling van de producten en de ritmische behandeling die er naadloos bij aansluit. Deze wijkt af van de reguliere schoonheidsbehandeling mede door de aandacht die er is voor de klant. En dat is iets wat ik heel belangrijk vind. De klant staat centraal en samen gaan we op zoek naar de meest geschikte behandeling om een optimaal resultaat te behalen.