Franca van Kasteren – Dr. Hauschka therapeute

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Kennismakingsbehandeling | 50min €60,00

  Een kennismaking met mijn handen en de Dr. Hauschka aroma’s! Heerlijke warme compressen, een Intensieve Reiniging, zuiverend masker en bijwerken van de wenkbrauwen.

 • Dr. Hauschka Reinigingsbehandeling | 60min €75,00

  Een intensieve dieptereiniging die de huid verfijnt en zorgt voor een stralende tint. Een aangepaste behandeling is beschikbaar voor de acné-huid en tienerhuid.

 • Bindweefselmassage - behandeling Relax & Regenerate | 75min €96,00

  Door de stevige bindweefselmassage wordt de huid geactiveerd. Na meerdere behandelingen gaat de huid zich regenereren. Littekens en fijne rimpeltjes vervagen. Na deze behandeling heb je een frissere uitstraling en ziet je huid er gladder uit. Reiniging, dieptereiniging, epileren, maskers en ampullen en uitgebreide decolleté/nekmassage voor ontspanning.

 • Dr. Hauschka Ontspanningsbehandeling | 90min €112,00

  Een afgeleide van de Klassieke Dr. Hauschka behandeling! Een voetenbad met aromatische olien, haaruitstrijkingen, warme aromatische compressen, dieptereiniging en reinigend masker en epileren van de wenkbrauwen. Uitgebreide massages van gezicht, decolleté/nek en voeten. Voedend masker en dagverzorging. 60 min ook mogelijk.

 • Dr. Hauschka Revitaliserende behandeling | 90min €112,00

  Deze behandeling is een oppepper voor de vermoeide huid! Het combineert de Ontspanningsbehandeling met de mooie afvoerende Penselenmassage voor het stimuleren van het lymfesysteem. Na afloop heb je een heerlijke glow en voel je je verfrist.

 • Behandeling voor de oncologische patiënt

  Kankerpatiënten hebben vaak last van huidproblemen door de chemotherapie. Om hen beter te kunnen helpen heb ik de opleiding tot oncologisch schoonheidsspecialiste gevolgd en afgerond. Daarmee kan ik kankerpatiënten behandelen voor, tijdens en na hun chemotherapie met de zachte en zeer werkzame producten van Dr. Hauschka. De huid krijgt de juiste voeding en herstelt beter. Daarnaast kunnen klanten ontspannen in deze stressvolle tijd van hun leven. Neem gerust contact met mij op voor vragen over een behandeling op maat.

Franca van Kasteren – Dr. Hauschka therapeute

In mijn praktijk in ‘de Hooiberg’ geef ik holistische schoonheidsbehandelingen met de biologische cosmetica van Dr. Hauschka. Het zijn weldadige behandelingen, ritmische massages met heerlijke geuren die het hele lichaam verzorgen, ontspannen en voeden.

Het is mijn passie om jou de innerlijke en uiterlijke verzorging te geven en je weer te laten stralen!

Warme groet,
Franca

Franca van Kasteren

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. In 2005 kwam ik in contact met het merk Dr. Hauschka Cosmetica en de holistische Dr. Hauschka behandelmethode. Natuurlijk ging daar een proces aan vooraf…

Mijn moeder kreeg ongeneeslijke borstkanker. Zij bestreed haar ziekte met een grote dosis positivisme en veranderde haar levenstijl. Ze volgde onder andere het Moerman dieet. Heel lang hield zij op deze manier haar ziekte onder controle. Haar zus kreeg dezelfde diagnose en ging ook streng in de leer wat betreft voeding en gezonde leefwijze.

Helaas heeft mijn moeder het niet gered en overleed zij na een ziekte van 5 jaar. Mijn tante overleefde het wel en beleefde nog 25 mooie jaren.

Gezondheid betekent voor mij een gezonde levensstijl en goed zorgen voor je lichaam en geest. Door goede (biologische) voeding, beweging, maar ook rust en tijd en aandacht voor jezelf.

Ik zocht naar een cosmeticamerk en holistische behandelmethodes die deze gezonde levensstijl uitdragen. Zo kwam ik in aanraking met Dr. Hauschka en werd ik na vele opleidingen Dr. Hauschka therapeute.

Ik geloof dat aanraking, bewuste aandacht en een moment voor jezelf zich zal vertalen in een gezonde, mooie uitstraling. In mijn behandelingen probeer ik met bewuste aandacht er voor jou te zijn. In een rustige warme omgeving met zachte muziek kun je dan heerlijk ontspannen.

Reviews

Een behandeling van Franca is niet alleen even je huid schoon laten maken. Een behandeling staat voor mij voor heerlijke ontspanning, verzorging en energie. Een fijne warme en schone ruimte met een heerlijk ontspannen muziekje. Franca heeft gouden handen en je voelt dat alles wat ze doet met aandacht is en daarin maakt ze voor mij het verschil! Tot snel weer Franca!

Bibi

Ik kom al jaren bij Franca voor de Dr. Hauschka behandelingen. Bij Franca kom je thuis. Het is er warm en gezellig. Haar deskundigheid is top. Ook de massages zijn compleet en lang, heerlijk. We hebben ook ontzettend veel lol. Je kan veel met haar bespreken. Ze neemt alle tijd. Kortom de behandeling is meer dan compleet. Dit maak je nergens anders mee. Ik spreek uit ervaring. Ook het merk Dr. Hauschka is goed , doet wat het moet doen. Ik zal altijd bij Franca de behandelingen blijven doen. Ga zo door Franca!

Diana Detering

Ik stap altijd weer blij en opgeladen de deur uit na een behandeling van Franca. Ze is vrolijk, rustgevend en heel zorgvuldig: een unieke combinatie! Ik heb veel van haar geleerd over gezichtsverzorging en make-up. Een groot verschil! Over de behandeling en de producten van dr. Hauschka niets dan lof. En die producten ruiken heerlijk natuurlijk en zijn ook nog eens milieu- en diervriendelijk geproduceerd. Ik wil niet anders meer!

Karen Hoytema