Fontijn 2000

Mariënburg 424, 1112 WM Diemen
Routebeschrijving

020 77 404 87
info@fontijn2000.nl
www.fontijn2000.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Dieptereiniging | 60min €64,-

  In deze behandeling ligt het accent op het intensief reinigen van de huid, waaronder het verwijderen van onzuiverheden. Optioneel: wenkbrauwen epileren. Afsluitend volgt een massage van nek, schouders en hoofdhuid, een passende dagverzorging en een huidverzorgingsadvies.

 • Dr. Hauschka Behandeling de Luxe | 90min €93,-

  Deze behandeling is een mooie balans tussen reinigen van de huid en ontspanning. Na een ontspannend voetenbad als start wordt na de reiniging zowel een reinigend als verzorgend masker gebruikt. Optioneel: wenkbrauwen epileren. Massage van de onderbenen, voeten, nek, schouders en hoofdhuid. Ter afsluiting passende dagverzorging en een huidverzorgingsadvies.

 • Klassieke Dr. Hauschka Behandeling | 120min €122,-

  Ritmische ontspanning van top tot teen. De gehele behandeling is erop gericht een positieve impuls aan het lymfesysteem te geven, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en het immuunsysteem een boost krijgt. Na een ontspannend voetenbad als start worden onderbenen, voeten, hoofdhuid, armen en handen in een ontspannende staat gebracht, waarna het gezicht uitgebreid wordt gereinigd. De penseelmassage op het gezicht brengt diepe ontspanning. Er wordt zowel een reinigedn als een verzorgend masker gebruikt en ter afsluiting krijgt u een decolletémassage, dagverzorging en huidverzorgingsadvies.

 • Jeugd/Acne Behandeling | 45min €43,-

  Een intensieve reiniging van de onzuivere huid, verwijderen van onzuiverheden en een reinigend masker. Afsluitend dagverzorging en huidverzorgignsadvies.

 • Dr. Hauschka Regeneratie Behandeling | 60min €74,-

  In deze behandeling ligt het accent op ontspanning en regeneratie. Hoofdhuid ontspannen, handen en armen masseren, daarna een uitgebreide reiniging zonder onzuiverheden verwijderen. De penseelmassage op het gezicht geeft het lymfesysteem een impuls tot het afvoeren van afvalstoffen. Tot slot een verzorgend masker, decolletémassage, dagverzorging en huidverzorgingsadvies.

Lichaamsbehandelingen

 • Lichaamsmassage | 60min €65,-

  Uitgebreide massage van het lichaam na een verwarmend voetenbad als start.

Fontijn 2000

Sinds 2013 is de salon gevestigd in Diemen op de eerste verdieping van mijn woning in de nieuwbouwwijk Plantage De Sniep. Omdat ik geen wachtruimte heb, zal ik altijd ruim de tijd plannen tussen twee afspraken. In een ruimte met vloerverwarming en een mooi assortiment aan Dr. Hauschka producten heet ik je van harte welkom voor een behandeling. Op de begane grond bevindt zich het gastentoilet. Met het OV is de salon goed bereikbaar met tramlijn 19, eindhalte Diemen Sniep. Komt u met de auto, dan kunt u om de hoek gratis 2 uur parkeren in de blauwe zone met parkeerschijf in het zicht. In het kader van duurzaamheid en afvalreductie werk ik uitsluitend met 100% biologisch katoenen wattenschijfjes en zoveel mogelijk met wasbare wattenschijfjes, houten wattenstaafjes en biologisch afbreekbare afvalzakjes. Voor het wassen van salontextiel gebruik ik biologisch afbreekbaar wasmiddel. Voor het zuiveren van de lucht maak ik gebruik van een ionisator en etherische oliën om de aanwezigheid van virussen, bacteriën en schimmels te reduceren, naast het regelmatig ventileren van de ruimte tussen behandelingen door.

Linde Fontijn

Iedereen kan liefde en oprechte aandacht gebruiken. Ik geef die met heel mijn hart in mijn behandelingen. Ik zal elk persoon en de unieke persoonlijkheid die hij of zij is tegemoet treden. Naast de opleiding tot Dr. Hauschka Therapeute heb ik mij verdiept in voeding, leefstijl en de invloed daarvan op de huid en gezondheid. Daarom zal je naast een huidadvies altijd meer achtergrondinformatie ontvangen over hoe de prachtige huidverzorging van Dr. Hauschka helemaal tot zijn recht komt op een gezonde huid. Sinds 2002 werk ik met Dr. Hauschka producten en nog steeds blijf ik gefascineerd door de puurheid van de producten en de filosofie erachter. Deze veelzijdige producten blijven mijn zintuigen prikkelen en ik geniet nog steeds enorm van mijn werk. In de periode van lockdowns heb ik met veel verdriet mijn werkzaamheden gestaakt, dus met nog meer zin dan voorheen ben je welkom voor een verwenbehandeling van top tot teen. Ik neem ruim de tijd voor iedereen om zoveel mogelijk rust en ontspanning te waarborgen. Zie ik je snel?

Reviews

Onder Linde's handen kom je helemaal tot rust, een kalmerende behandeling, heerlijk!

A. Veldhuis

Een bezoek aan Lindes salon is puur genot: wat een heerlijke behandeling! Dit kan ik iedereen aanraden.

Anja

Een heerlijke behandeling gehad bij Linde. Heerlijke massage en een stralende huid toen ik weer naar huis ging. Echt een aanrader.

Yvonne Anna

Ik heb een uitermate fijne gezichtsbehandeling met Dr Hauschka producten van Linde gehad. Linde is heel hartelijk, deskundig, rustig en ik had 100% vertrouwen in haar. Een week later heb ik mijn kleindochter van 20 een acne behandeling cadeau gegeven. Zij heeft al jaren veel acne en diversen behandelingen gehad zonder baat. Maar vandaag vertelde ze dat haar huid sinds de behandeling van 2 weken geleden en het dagelijks gebruik van twee Dr Hauschka producten zo mooi en glad was. We zijn meer dan gelukkig met Linde en haar kennis.

Sandra Madura