Fontijn 2000

Mariënburg 424, 1112 WM Diemen
Routebeschrijving

020 77 404 87
info@fontijn2000.nl
www.fontijn2000.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Dieptereiniging | 60min €67,-

  In deze behandeling ligt het accent op het intensief reinigen van de huid, waaronder het verwijderen van onzuiverheden. Optioneel: wenkbrauwen epileren. Afsluitend volgt een massage van nek, schouders en hoofdhuid, een passende dagverzorging en een huidverzorgingsadvies.

 • Dr. Hauschka Behandeling de Luxe | 90min €97,-

  Deze behandeling is een mooie balans tussen reinigen van de huid en ontspanning. Na een ontspannend voetenbad als start wordt na de reiniging zowel een reinigend als verzorgend masker gebruikt. Optioneel: wenkbrauwen epileren. Massage van de onderbenen, voeten, nek, schouders en hoofdhuid. Ter afsluiting passende dagverzorging en een huidverzorgingsadvies.

 • Klassieke Dr. Hauschka Behandeling | 120min €128,-

  Ritmische ontspanning van top tot teen. De gehele behandeling is erop gericht een positieve impuls aan het lymfesysteem te geven, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en het immuunsysteem een boost krijgt. Na een ontspannend voetenbad als start worden onderbenen, voeten, hoofdhuid, armen en handen in een ontspannende staat gebracht, waarna het gezicht uitgebreid wordt gereinigd. De penseelmassage op het gezicht brengt diepe ontspanning. Er wordt zowel een reinigedn als een verzorgend masker gebruikt en ter afsluiting krijgt u een decolletémassage, dagverzorging en huidverzorgingsadvies.

 • Jeugd/Acne Behandeling | 45min €48,-

  Een intensieve reiniging van de onzuivere huid, verwijderen van onzuiverheden en een reinigend masker. Afsluitend dagverzorging en huidverzorgignsadvies.

 • Dr. Hauschka Regeneratie Behandeling | 60min €77,-

  In deze behandeling ligt het accent op ontspanning en regeneratie. Hoofdhuid ontspannen, handen en armen masseren, daarna een uitgebreide reiniging zonder onzuiverheden verwijderen. De penseelmassage op het gezicht geeft het lymfesysteem een impuls tot het afvoeren van afvalstoffen. Tot slot een verzorgend masker, decolletémassage, dagverzorging en huidverzorgingsadvies.

Lichaamsbehandelingen

 • Lichaamsmassage | 60min €70,-

  Uitgebreide massage van het lichaam na een verwarmend voetenbad als start.

Fontijn 2000

Sinds 2013 is de salon gevestigd in Diemen op de eerste verdieping van mijn woning in de nieuwbouwwijk Plantage De Sniep. Omdat ik geen wachtruimte heb, zal ik altijd ruim de tijd plannen tussen twee afspraken. In een ruimte met vloerverwarming en een mooi assortiment aan Dr. Hauschka producten heet ik je van harte welkom voor een behandeling. Op de begane grond bevindt zich het gastentoilet. Met het OV is de salon goed bereikbaar met tramlijn 19, eindhalte Diemen Sniep. Komt u met de auto, dan kunt u om de hoek gratis 2 uur parkeren in de blauwe zone met parkeerschijf in het zicht. In het kader van duurzaamheid en afvalreductie werk ik uitsluitend met 100% biologisch katoenen wattenschijfjes en zoveel mogelijk met wasbare wattenschijfjes, houten wattenstaafjes en biologisch afbreekbare afvalzakjes. Voor het wassen van salontextiel gebruik ik biologisch afbreekbaar wasmiddel. Voor het zuiveren van de lucht maak ik gebruik van een ionisator en etherische oliën om de aanwezigheid van virussen, bacteriën en schimmels te reduceren, naast het regelmatig ventileren van de ruimte tussen behandelingen door.

Linde Fontijn

Sinds ik in 2002 als Dr. Hauschka therapeute begon mensen te behandelen ben ik gefascineerd door de persoon achter de huid die ik zie en aanraak. Dat resulteerde later in de opleiding tot Trainer Hormoonfactor en Vitaminecoach.  Naast holistische huidverzorging heb ik aan den lijve ondervonden hoeveel invloed onze omgeving en leefstijl heeft op ons welbevinden. Daarom integreer ik in mijn behandelingen behalve veel liefde en aandacht ook een persoonlijk en desgewenst uitgebreider advies hoe tot een optimale gezondheid van zowel binnen als buitenkant te komen. Zo komen de prachtige Dr. Hauschka producten ten slotte het beste tot hun recht. Graag tot ziens in mijn praktijk!

Reviews

Onder Linde's handen kom je helemaal tot rust, een kalmerende behandeling, heerlijk!

A. Veldhuis

Een bezoek aan Lindes salon is puur genot: wat een heerlijke behandeling! Dit kan ik iedereen aanraden.

Anja

Een heerlijke behandeling gehad bij Linde. Heerlijke massage en een stralende huid toen ik weer naar huis ging. Echt een aanrader.

Yvonne Anna

Ik heb een uitermate fijne gezichtsbehandeling met Dr Hauschka producten van Linde gehad. Linde is heel hartelijk, deskundig, rustig en ik had 100% vertrouwen in haar. Een week later heb ik mijn kleindochter van 20 een acne behandeling cadeau gegeven. Zij heeft al jaren veel acne en diversen behandelingen gehad zonder baat. Maar vandaag vertelde ze dat haar huid sinds de behandeling van 2 weken geleden en het dagelijks gebruik van twee Dr Hauschka producten zo mooi en glad was. We zijn meer dan gelukkig met Linde en haar kennis.

Sandra Maduro

De behandelingen gegeven door Linde zijn geweldig! Zij is zeer kundig en thuis in een integrale aanpak van de huidverzorging. Ik voel me altijd superrelaxed en ontspannen na een behandeling bij Linde.

Yasmina de Weert

Ik heb onlangs de klassieke Dr. Hauschka Behandeling ervaren bij schoonheidsspecialiste Linde, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een rustgevende en natuurlijk ervaring was. Vanaf het moment dat ik de salon binnenstapte, voelde ik me omringd door een serene sfeer van rust en ontspanning. Wat me meteen aansprak aan deze behandeling is het gebruik van natuurlijke ingrediënten en heilzame planten. Tijdens de behandeling werd ik in stilte verzorgd, waardoor ik echt kon ontspannen. De focus lag op de lymfestroom, wat een versterkend effect heeft op het immuunsysteem. De massagegrepen waren ritmisch, het voetenbad, de onderbeen- en voetmassage, en de arm- en handmassage zorgden ervoor dat ik mij van top tot teen kon ontspannen. De behandeling omvatte ook een penseelmassage voor de lymfestimulatie. Wat ik vooral waardeer aan de Klassieke Dr.Hauschka behandeling is dat alle producten 100% natuurzuiver zijn. Linde was buitengewoon professioneel en zorgzaam, ze had duidelijk veel kennis van de Dr.Hauschka behandelingstechnieken en de producten. Als je op zoek bent naar een rustgevende en natuurlijke schoonheidservaring, dan beveel ik je van harte de Klassieke Dr.Hauschka behandeling bij schoonheidsspecialiste Linde (Fontijn 2000) aan.

Yvonne Goverts

I've been visiting Linde for facial treatments for a year, and she's truly exceptional at what she does. With her wealth of experience, genuine attentiveness, and caring approach, I consistently leave feeling delighted, rejuvenated, and more beautiful after each session. My skin has notably improved under her care. A big thank you, Linde❤️

Irina Berladskaja

Een behandeling van Linde is veel meer dan een behandeling bij een " normale " schoonheidsspecialiste, het is niet te vergelijken! Linde is een specialist in behandelingen van Dr. Hauschka en Weleda en tijdens de behandeling kan ook inclusief een nek- of rugmassage gegeven worden . Doordat deze behandelingen holistische zijn, dus voor je lichaam en geest , kom je hierdoor tot helemaal rust wat uiteindelijk een positieve uitwerking op het functioneren van je lichaam heeft. Deze behandelingen geven mij een totale ontspanning waardoor ik na een behandeling totaal ontspannen en weer " opgeladen " ben. Maar ook de buitenkant wordt niet vergeten en deze krijgt van Linde een flinke oppepper.! Wil je meer dan een standaard gezichtsbehandeling maar een behandeling die je lichaam en geest verzorgd dan ben je in de kundige handen van Linde aan het juiste adres!

Alice Jamin