Flower Power Huidverzorging

Arabislaan 47, 2555DH Den Haag
Routebeschrijving

06 15567604
marja@flowerpower.info
www.flowerpower.info

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschka behandeling | 120min €110,-

  De klassieke gezichtsbehandeling is uniek. Ze ontspant, lost blokkades op en geeft oneindig veel rust. Deze methode volgens Elisabeth Sigmund, medeoprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica, respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Geniet van de zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende kompressen en intensieve verzorging. Vertrouw op de kennis van de Dr. Hauschka Therapeut en ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

 • Gezichtsbehandeling "Tijd voor mijzelf" | 60min €75,-

  Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kuur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt: dit uurtje is helemaal voor jou. Geniet van de zachte massages voor je gezicht en decolleté. Laat je verwennen door conditioners, masker en een verzorging volledig afgestemd op jouw behoeften. Voor deze afspraak met jezelf vind je altijd wel tijd.

 • Ontspannende gezichtsbehandeling | 90min €95,-

  Een rustige adem, behaaglijke warmte, een gevoel van comfort en veiligheid. De Ontspannende Gezichtsbehandeling brengt je weer helemaal bij jezelf. De aangename en ritmisch-ademende bewegingen, uitgevoerd met handen en zachte penselen, stimuleren het lymfesysteem en lossen blokkades op. Effectieve, natuurzuivere producten helpen hierbij. Verwennende conditioners en maskers maken de verzorging compleet. Ontsnap even aan de drukte van alledag – welkom in jouw ritme.

 • Reinigende gezichtsbehandeling | 75min €85,-

  Reinigen betekent ademen. De Reinigende Gezichtsbehandeling maakt je huid licht, vrij en laat haar stralen. Een Gezichtsdampbad opent de poriën en een Reinigend Masker zuivert en verfijnt het huidbeeld. Tot slot lost de penseelmassage blokkades op, terwijl het zelfreinigend vermogen van de huid wordt gestimuleerd. Alles voor een frisse, stralende huid.

 • Kennismaking met Dr. Hauschka en Flower Power | 45min €40,-

  In een eerste kennismaking mag je ervaren hoe de aanraking met Dr. Hauschka is. Voelen, ruiken en jezelf overgeven aan een korte behandeling waarin reinigen , versterken en verzorgen centraal staan. Indien gewenst krijg je een persoonlijk huidadvies en kan je heel veel producten zelf uitproberen.

Flower Power Huidverzorging

De praktijk  bevindt zich op de 1e etage en is  goed bereikbaar met de fiets of met het OV, tram 3 of bus 24. De auto kan je gratis voor de deur parkeren.

De beleving is meer die van het platteland en niet de grote stad, de behandeling gaat vaak gepaard met vogelgeluid uit de omgeving.

Voor een compleet dagje ontspannen of dagje “uit”, kan je een bezoek aan Flower Power aangenaam combineren met een wandeling over het strand of door het natuurgebied het Westduinpark, dat op 500 meter afstand ligt. Met het OV reis je makkelijk naar het centrum van Den Haag of het Statenkwartier met o.a. het Kunstmuseum.

.

Marja van Vliet

Het zaadje voor Flower Power is gepland in 2019. Toen werd de gedachte aan een ommezwaai ineens concreet. Alle praktische bezwaren ruimden het veld voor een goed gevoel bij mensen, de natuur en verbinding. Dat ben ik.

Tijdens de globale crisis heb ik de opleiding schoonheidsspecialist gevolgd bij Dangremond om vervolgens door te groeien naar de opleiding voor dr. Hauschka therapeut, de kers op de taart.

Dit is een prachtig vak.

Reviews

“Fijne behandeling in relaxte sfeer met een duidelijke Dr. Hauschka handtekening. Marja’s aanpak is ontspannen, zorgvuldig en doortastend. Prettige ervaring. ”

Mirjam

“Ik heb weer erg genoten van de behandeling. Het heeft mij erg ontspannen en mijn huid voelt ontspannen én verzorgd.”

Anne Marie

“Dank je wel voor het meedenken en je zachte, zorgvuldige, rustige en vriendelijke behandeling. Ik werd er helemaal “zen” van. ”

Hennie

“Ik ben door de zachte hand van Marja aangeraakt, het heeft me enorm geïnspireerd en ik voel me zalig. Het is een therapie, geen behandeling. ”

Florence