Epifysioloog Sanne H van den Berg-Blok

Kruiszwin 4532, 1788 RP Julianadorp
Routebeschrijving

+31(0)223-645542 / +31(0)610916488
rob.sanne@hetnet.nl
www.epifysioloog-huid

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke Dr. Hauschkabehandeling | 120min €102,50

  Twee uur lang bent uzelf een bijzonder middelpunt tijdens de klassieke behandeling, waarin u begint met een rustgevend en ontspannend voetenbad. De aansluitende behandeling bestaat uit ontspanningsmassages afgewisseld met geurige kompressen, warme omhulling, intensieve reiniging, regenererende ampullen, verzorgende maskers en een ritmisch lymfe bevorderende penseelmassage. Na de behandeling heeft u een doorstroomd en weldadig gevoel en hervindt u uw innerlijke balans. Tijdens de behandeling zijn alle noodzakelijke handelingen en aansluitend gezondheid bevorderend advies inbegrepen.

 • 1-uursbehandeling | 60min €62,50

  Hierbij ligt het accent op uw eigen behoefte en keuze. Dit kan zijn: - een intensieve reinigende behandeling, - een vitaliserende behandeling, - behandeling voor de onzuivere huid of voor de oudere huid, - behandeling ter versteviging met oog- en halsbehandeling. een ontspanningsbehandeling met het accent op stress reductie, En wanneer u het niet weet, kijken we samen naar wat nodig is.

 • Manuele Lymfedrainage (MLD) | 50min €57,50

  De lymfe huishouding in ons lichaam is verantwoordelijk voor aan- en afvoer van afvalstoffen, drager van ons immuunsysteem en onze vochthuishouding. De lymfehuishouding is tevens in staat om ons lichaam en geest weer in balans te brengen. Een goed uit gevoerde manuele lymfedrainage leidt tot het manueel omzetten van systeem knoppen en brengt daardoor onmiddellijke rust en ontspanning in het parasympathische zenuwstelsel. Het gebruik van geurende kompressen en weldadige bodyoliën completeren de behandeling.

 • Consult Epifysiologie | 60min €60 eerste gesprek

  In dit gesprek gaan we samen op zoek naar de oorzaak van uw achter liggende gezondheidsklachten. Dit is sterk individueel gericht. Vanuit de epigenetica wordt gekeken naar de fysiologie en biochemie van het lichaam en alle epigenetische omstandigheden die geleid hebben tot de gezondheidsklachten, zoals onder andere medicijngebruik, eventueel ontstane tekorten, stress gerelateerde belasting en alles wat nodig is om de huidige gezondheidskwaliteit te bevorderen, met behulp van in- en uitwendige therapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een holistische werkwijze, uitgaande van het zelf herstellende vermogen.

Lichaamsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling | 120min €102,50

  Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling De Dr. Hauschka lichaamsbehandeling is een voortvloeiende ritmisch uitgevoerde massage die de functie van alle organen gunstig beïnvloed, de levenskrachten versterkt en de doorstroming van de lymfe bevordert. Hierdoor stimuleert de lichaamsbehandeling de regeneratie en gezondheid van het lichaam en geest. Er ontstaat door de zachte aanraking een diep gevoel van ontspanning, die gedragen wordt door het gebruik van geurende kompressen

 • Rugbehandeling | 105min €97,50

  De focus van deze behandeling ligt op het reinigen, doorstromen en vitaliseren van de rug, door middel van verwarmende geurende kompressen, het verwijderen van onreinheden en een optimaliserend masker. Aansluitend een lichte ontspannende massage met heerlijk verzorgende bodyolie.

Epifysioloog Sanne H van den Berg-Blok

Mijn moeder, Jetty Blok, was een van de allereerste Dr. Hauschka therapeutes ter wereld. Zij bracht de Dr. Hauschka kosmetika naar Nederland in haar zoektocht naar zuivere, pure, maar geneeskrachtige huidtherapie. Ik heb 28 jaar lang mogen ervaren dat het een zeer effectieve huid aansprekende werking heeft. Vanaf 1991 ben ik daarom in mijn moeders voetsporen gevolgd. Omdat de huid de spiegel van de ziel is en door ons lichaam gebruikt wordt als parkeervak, heb ik mij omgeschoold na een 4-jarige HBO opleiding tot epifysioloog, met als specialisatie de huidtherapie. De eerste in dit boeiende vak dat in- en uitwendige therapie weet te combineren. Inmiddels werk ik binnen een goed voorzien netwerk met fijne collegae, waarbij wij gebruik kunnen maken van elkaars competenties.
Het werken met oa Dr. Hauschka en de daarin te geven prachtige omhullende behandelingen waarbij de kwaliteit van aanraking voor mij bovenaan staat, geeft mij alle dagen enorm veel plezier. Wat mij betreft bestaat er geen mooier vak.
Mijn praktijk is op de begane grond gevestigd en rolstoel toegankelijk.
Ik zie u graag verschijnen.

Sanne H. van den Berg-Blok

Na de inscholing in 1991 bij het geneesmiddelenbedrijf Wala GmbH, aan de voet van de Schwabische Alp, dat verantwoordelijk is voor het maken van de Dr. Hauschka kosmetika, ben ik mij gaan toeleggen op probleemhuiden. Ik ben ervan overtuigd dat er veel meer bereikt kan worden met de Dr. Hauschka producten dan regulier bekend is. Door mijn 4-jarige HBO opleiding tot epifysioloog, heb ik een gereedschapskist gekregen, gevuld met mogelijkheden gekregen om daarbij in te zetten. Als specialist in de huidtherapie sta ik eigenlijk achteraan in de gezondheidslijn. De huid is ons grootste orgaan en de huid aan de buitenkant is dezelfde als de huid aan onze binnenkant. Als er zich iets manifesteert in de uitwendige huid, is er aan de binnenkant ook van alles mis. De huid is de spiegel van onze ziel en ons parkeervak. Alles waar het lichaam niet aan toe komt, wordt in de huid gereflecteerd. Dus ik mag de grootste puzzel samen met u helpen oplossen op een holistische wijze. Rekening houdend met uw (on-)mogelijkheden. Dat vind ik een geweldige uitdaging, waar ik graag gehoor aan geef. Door voortdurende bij- en nascholingen ben ik steeds up-to-date en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen en uitgaande van uw zoektocht, vinden we de mogelijkheden die u op de huid geschreven zijn, die u ook kunt volhouden op uw eigen wijze, om uw gezondheidskwaliteit te verdiepen. Daarbij maak ik gebruik van uw eigen vitaliteit, levenskracht, draagvlak en uw zelf herstellend vermogen. Kortom: een heerlijk vak, dat ik met veel plezier uitdraag en uitvoer!