De Prakt(eik)

Loospad 17, 6815 GA Arnhem
Routebeschrijving

06-46287165
info@deprakteik.nl
www.deprakteik.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

De Prakt(eik)

In 2015 werd De Prakt(eik) opgericht. De naam is geïnspireerd op de grote eikenboom in de achtertuin.

De Prakt(eik) is rustig gelegen in Arnhem, nabij stadspark Zypendaal, in de bosrijke woonwijk ’t Cranevelt. De salon bevindt zich in het souterrain van ons woonhuis. Middels een korte trap kom je binnen in het winkeltje. Vanuit daar zijn de twee behandelruimtes & het toilet te bereiken.

Je bent van harte welkom voor een heerlijke Dr. Hauschka behandeling of voor advies over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Alle producten vind je in het winkeltje of zijn via mij online te bestellen (neem even contact op voor een unieke link).

Rondom De Prakt(eik) is er doorgaans voldoende gratis parkeergelegenheid. Er is een speciale fietsparkeerplaats. Met het openbaar vervoer is De Prakt(eik) te bereiken met buslijn 3 richting Burgers Zoo of met de ov-fiets. Je kan contant, per pin of via een iDeal-betaallink afrekenen.

Door aanhoudende drukte is er momenteel een cli├źntenstop, maar je kan contact opnemen voor een plekje op de wachtlijst.

Een impressie van De Prakt(eik)
Een kijkje bij De Prakt(eik)

Simone van Lieshout

Als kind maakte ik al kennis met de producten van Dr. Hauschka, want mijn moeder Ardine startte in 1988 met haar schoonheidssalon met Dr. Hauschka producten. Toen ik jong was vond ik het heerlijk om de penseelmassage te krijgen en als mijn moeder niet aan het behandelen was, dan mocht er soms een vriendinnetje in de stoel komen liggen en deed ik mijn versie van de penseelmassage bij haar.

Na jaren gewerkt te hebben in het toerisme wilde ik na de geboorte van mijn dochter in 2012 graag iets anders. Meer werken vanuit mijn hart en dat overbrengen op andere mensen. Mensen (aan)raken. Zodoende startte ik met het omscholingstraject.

Dagelijks word ik erg gelukkig van het geven van behandelingen. Ik help de mensen in de zachte verwarmde behandelstoel te ontspannen en alles even te laten voor wat het is. Je hoeft even niks als je bij me bent.

Naast het geven van behandelingen, organiseer ik workshops over o.a. make-up & huidverzorging en retreats (in binnen- en buitenland). Ik houd erg van dansen, ballet, yoga en experimenteren in de keuken.

Ik ben enorm dankbaar dat ik in 2019 werd benoemd tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Een prachtige erkenning.

Warme groet,
Simone van Lieshout