MOON treats (voorheen De Prakt(eik)

Loospad 17, 6815 GA Arnhem
Routebeschrijving

06-46287165
info@moontreats.nl
www.moontreats.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

MOON treats (voorheen De Prakt(eik)

MOON treats is rustig gelegen in Arnhem, nabij stadspark Zypendaal, in de bosrijke woonwijk ’t Cranevelt. De salon bevindt zich in het souterrain van ons woonhuis. Middels een korte trap kom je binnen in het winkeltje. Vanuit daar zijn de twee behandelruimtes & het toilet te bereiken.

Je bent van harte welkom voor een heerlijke Dr. Hauschka behandeling of voor advies over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Alle producten vind je in het winkeltje of zijn via mij online te bestellen (neem even contact op voor een unieke link).

Rondom MOON treats is er doorgaans voldoende gratis parkeergelegenheid. Er is een speciale fietsparkeerplaats. Met het openbaar vervoer is MOON treats te bereiken met buslijn 3 richting Burgers Zoo of met de ov-fiets. Je kan contant, per pin of via een iDeal-betaallink afrekenen.

In 2015 werd De Prakt(eik) opgericht en sinds 2024 is er een nieuwe naam gekomen: MOON treats.

Openingstijden

Maandag 8.45 – 17.00 uur
Woensdag 8.45 – 17.00 uur
Vrijdag 8.45 – 17.00 uur*

*Op vrijdag is tussen 15 en 17 uur het winkeltje geopend en is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen voor advies en de aankoop van producten.

Een impressie van De Prakt(eik)
Een kijkje bij MOON treats

Simone van Lieshout

Als kind maakte ik al kennis met de producten van Dr. Hauschka, want mijn moeder Ardine startte in 1988 met haar schoonheidssalon met Dr. Hauschka producten (Salon Ardine). Toen ik jong was vond ik het heerlijk om de penseelmassage te krijgen en als mijn moeder niet aan het behandelen was, dan mocht er soms een vriendinnetje in de stoel komen liggen en deed ik mijn versie van de penseelmassage bij haar.

Na jaren gewerkt te hebben in het toerisme wilde ik na de geboorte van mijn dochter in 2012 graag iets anders. Meer werken vanuit mijn hart en dat overbrengen op andere mensen. Mensen (aan)raken. Zodoende startte ik met het omscholingstraject.

Dagelijks word ik erg gelukkig van het geven van behandelingen. Ik help de mensen in de zachte verwarmde behandelstoel te ontspannen en alles even te laten voor wat het is. Je hoeft even niks als je bij me bent.

Naast het geven van behandelingen, organiseer ik workshops over o.a. make-up & huidverzorging en retreats (in binnen- en buitenland). Ik houd erg van dansen, ballet, pilates, yoga en experimenteren in de keuken.

In 2023 heb ik de koers veranderd en heb ik me nog meer gespecialiseerd. De behandelingen die ik aanbied zijn de Klassieke Dr. Hauschka behandeling van 2 uur, de luxe behandeling met als extra een rugmassage van 2,5 uur en de Revitaliserende lichaamsbehandeling van 1,5 uur.

Ik ben enorm dankbaar dat ik in 2019 werd benoemd tot Dr. Hauschka Therapeut van het jaar. Een prachtige erkenning.

Warme groet,
Simone van Lieshout

Reviews

Gisteren een heerlijke behandeling gehad met Dr. Hauschka producten. De behandeling heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het was een bijzonder mooie ervaring. Dankjewel Simone voor de liefdevolle en rustgevende behandeling. Ik verheug mij op de volgende afspraak.

Mieke

Ik heb weer voor 100% genoten van de behandeling, Simone. Het contact, de uitstraling en sfeer van de behandelruimte en de rust ervaar ik als een weldaad. Mijn huid geniet ook nog na, zelfs na een paar dagen!

José

Iedere keer weer een warme behandeling. Kwaliteit gecombineerd met aandacht en ruimte.

Marjan

Wat een heerlijke klassieke dr. Hauska behandeling. Met veel aandacht verzorgt Simone de voeten, de armen, de handen en het gezicht. Zachte strelingen, warme handdoeken, fijne maskers en mooie geuren maken de treat compleet. Als afsluiting een kopje water of thee met een heerlijk zelfgemaakt hapje. Met een rozig gevoel verlaat ik de behandelruimte. Voor herhaling vatbaar.

Marjo

Een behandeling vanuit liefde met aandacht en zachtheid ontvangen; zo verwend, heerlijk!

Suzanne