Beautysalon F

Regattaweg 462, 9731 NE Groningen
Routebeschrijving

06- 27 551 745
info@beautysalon-f.nl
www.beautysalon-f.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Beautysalon F

Een behandeling bij Beautysalon F geeft het rust moment dat je verdient.

Fadila Sahmanovic

Ik ben Fadila Sahmanovic, en ruim 8 jaar werkzaam met heel veel plezier en passie als Dr.Hauschka Therapeut. De persoonlijke aandacht en een eerlijk passend huidadvies staan centraal bij mij in de salon.

Graag ontmoet ik je bij Beautysalon F.

 

Reviews

Ik ben bijzonder tevreden met de uitgebreide en luxe gezichtsbehandeing. De behandeling was naast goed verzorgend ook ontzettend ontspannen. Zelfden zo’n goede en uitgebreide gezichtsbehandeling gehad.

Hennelotte

Ik kan mij geen betere schoonheidssalon voorstellen. Fadila is heel kundig maar ook super sympathiek en legt je echt in de watten. De klassieke dr Hauschka behandeling van 2 uur is een absolute aanrader om je zelf eens goed te verwennen. Uitgerust en verkwikt kom je naderhand weer thuis.

Elles

Wat een deskundigheid en passie voor haar werk. Complimenten! Verder ziet de nieuwe website er geweldig uit. Zeer professioneel ogend en overzichtelijk. Ik ben zeer tevreden en kom gauw terug. Nogmaals bedankt voor alles, ook voor de adviezen!

Renee

Wat heerlijk! Ik heb de klassieke behandeling genomen en ben volledig ontspannen terug gekomen. Ik kan iedereen aanraden om dit zichzelf af en toe cadeau te doen.

Geartsje

Het was weer heerlijk! Wat kom ik graag bij jou! Je aanraking, je aandacht, je goedgeefsheid en nu ook deze prachtige locatie, maakt er een heerlijke wellnesservaring van! O ja, en dan vergeet ik nog de mooie producten waar je mee werkt. Puur natuur! Een bezoekje aan jou maakt dat ik als mens zowel van binnen, als van buiten, ga stralen! Hoe mooi is dat?

Heleen

Een goede uitleg en relevante uitleg aan het begin (na een warm welkom). Heel fijn dat Fadila je lekker laat ontspannen tijdens de behandeling, ondertussen vertelt ze wat ze doet. Ze heeft echte aandacht, dat is in alles merkbaar. En je komt er ook nog eens prachtig puur en fris vandaan. Een aanrader!

Greetje

Heerlijk ontspannen genoten van een behandeling bij Beautysalon F. Fadila werkt zeer zorgvuldig, gebruikt fijne producten en heeft een plezierige rustige sfeer in de salon. Ik stap altijd helemaal opgeknapt de deur uit, vanbinnen en vanbuiten ;-)

Mayan

Niet alleen je huid krijgt een enorme oppepper. Ook je ziel! Ik heb weer genoten! Bedankt Fadila

Margriet