Beautique Claudia

Dolphijnstraat 10, 3151RD Hoek van Holland
Routebeschrijving

06-48486019
Claudiajwillemse@gmail.com
http://www.beautiqueclaudia.nl/

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Klassieke gezichtbehandeling | 120min €89,50

  Dr.Hauschka klassieke gezichtsbehandeling Deze verzorgende behandeling begint met een salievoetenbad om het hele lichaam te verwarmen, ter ontspanning beeneffleurages en een voetmassage, de nekspieren, hoofdhuid en armen worden losgemaakt, de handen gemasseerd.De huid wordt voorbehandeld met warme lavendelcompressen, gereinigd en versterkt. Onzuiverheden worden verwijderd, hieropvolgend epileren en een reinigend masker. Vervolgens een ritmische massage m.b.v. penselen welke een stimulerend effect heeft op de lymfe. De huid wordt intensief behandeld met een bij het huidbeeld passend masker, op de ogen compressen met ogentroost.Het decolleté gemasseerd met warme olie.Warme compressen met citroenolie verkwikken huid en geest. De huid wordt verzorgd met een dagcrème of vetvrije nachtverzorging. De behandeling wordt afgesloten met het uitstrekken van het lichaam.

 • Revitaliserende behandeling | 90min €69,50

  Dr.Hauschka revitaliseringsbehandeling. Deze verzorgende behandeling begint met een salievoetenbad om het hele lichaam te verwarmen, ter ontspanning een voetmassage, de nekspieren en armen worden losgemaakt. De huid wordt voorbehandeld met warme lavendelcompressen, gereinigd en versterkt. Onzuiverheden worden verwijderd, hieropvolgend epileren vervolgens een ritmische massage m.b.v. penselen welke een stimulerend effect heeft op de lymfe. De huid wordt intensief behandeld met een bij het huidbeeld passend masker, op de ogen compressen met ogentroost. Warme compressen met citroenolie verkwikken huid en geest. De huid wordt verzorgd met een dagcrème of vetvrije nachtverzorging. De behandeling wordt afgesloten met het uitstrekken van het lichaam.

 • Tijd voor jezelf | 60min €50

  Deze ontspannende behandeling begint met het uitstrijken van de haren en de schouders ter ontspanning van de hals- en nekspieren. De huid wordt voorgereinigd met warme lavendelcompressen, onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt versterkt. Hieropvolgend epileren vervolgens lymfestimulatie met penselen, deze ritmische massage stimuleert de lymfe waardoor huidfuncties verbeteren, het decolleté wordt gemasseerd met geurende olie aansluitend volgt een warme schouder/nekcompres. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dagcrème of een vetvrije nachtverzorging.

 • Reinigingsbehandeling | 30min €28, -

  De huid wordt voorbehandeld met warme lavendelcompressen gevolgd door een reiniging met intensieve producten en opgefrist met een lotion van wondklaver. De behandeling wordt afgesloten met een vetvrije nachtverzorging of verzorgende dagcrème. Deze behandeling is inclusief epileren.

 • Uitgebreide reinigingsbehandeling | 45min €37,50

  De huid wordt voorbehandeld met warme lavendelcompressen gevolgd door een reiniging met intensieve producten en opgefrist met een lotion van wondklaver.Dan volgt een diepreinigend masker op basis van helende aarde Oost-indische kers en hamamelis. De huid wordt gladder, de poriën fijner en ontstekingen genezen. De behandeling wordt afgesloten met een vetvrije nachtverzorging of verzorgende dagcrème. Deze behandeling is inclusief epileren.

Beautique Claudia

Mijn salon bestaat al 35 jaar Het is een fijne ruime salon in een rustige omgeving.Het is gelegen op de eerste etage, bereikbaar per vaste trap helaas niet bereikbaar met rolstoel.

Claudia Willemse-Jansen

Ik ben Claudia Willemse-Jansen en ik heb al ruim 30 jaar een salon voor: gezichtsbehandelingen, harsen/waxen, epileren, wimpers verven en verschillende massages.

11 jaar geleden ben ik met Dr. Hauschka gestart. Dr. Hauschka is een mooie lijn met het Europese NaTrue keurmerk. Met het NaTrue Kenmerk wordt er gegarandeerd gewerkt met producten zonder conserveringsmiddelen, parabenen, geur/kleurstoffen, mineralen oliën. De producten van Dr. Hauschka zijn voor iedere huid goed te verdragen, zelfs voor de overgevoelige huid!