Ayurveda by Sarah

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Dr. Hauschka Klassieke Gezichtsbehandeling | 120min €120

  Adem in…. Adem uit…. Meer hoef je niet te doen. Alleen maar er ZIJN! Laat de rust maar stromen.Deze behandeling  start met een ontspannend salie voetenbad. Je voeten en onderbenen, arme en handen worden gemasseerd.Geniet van het kruidige gezichtsdampbad, dieptereiniging en geurige kompressen.Deze behandeling respecteert het natuurlijke ritme van uw huid en ondersteunt de huidfuncties. Laat je verwenen door verzorgende maskers, oogcompressen, speciale gezichtsampullen.De penselenmassage is de DNA van Dr. Hauschka want deze massage bevordert de stroming van de lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem.  Na de behandeling ben je compleet ontspannen en je huid straalt.

 • Dr Hauschka "Moment voor jezelf" | 60min €85

  Ik heb geen haast, daar heb ik geen tijd voor! Deze behandeling is een korte versie van de Klassieke Behandeling en omvat een voetenbad met voetmassage, warme aromatische kompressen.Gezichtsreiniging,warme aromatische kompressen, lymfestimulatie middels een penseelmassage, verzorgende gezichtsmasker, decolleté massage, dagverzorging en huidadvies.

 • Dr Hauschka Deluxe Klassieke behandeling incl rugmassage | 135min €145

  Soms heeft je rug ook aandacht nodig! Deze behandeling is de Klassieke behandeling gecombineerd met een ontspannende rugmassage.

Ayurveda by Sarah

Ayurveda by Sarah

In deze moderne drukke snel draaiende tijd zijn we vaak vergeten wat ontspanning, simpelweg gelukkig zijn of leven zonder klachten en pijn is. We gaan maar door en door, maar verhoogt dit de kwaliteit van je leven? Swasta is Sanskriet en betekend: ”in je kracht staan”. Weet je nog hoe dit voelt?

Met mijn kennis en de kracht uit de natuur ga ik samen met jou aan de slag om meer balans te vinden in je dagelijkse leven.

Geniet van de Dr Hauschka behandeling of een Ayurvedische massage.

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk Ayurveda by Sarah!

 

Sarah Poortman

Mijn naam is Sarah Poortman, geboren en opgegroeid in Duitsland. Sinds 2010 woon ik samen met mijn partner en kinderen in Nederland.

Ik ben trotse eigenaresse van mijn praktijk Ayurveda by Sarah. Een praktijk waar ik authentieke Ayurvedische massages en behandelingen geef. Het is een plek waar je even kunt ontsnappen van al de drukte. Even niks….even alleen maar ZIJN !

En Hoezo Dr. Hauschka??

Ik heb voor Dr. Hauschka gekozen omdat het een holistische gezichtsverzorging merk is die 100% natuurljk is. Een merk die respect heeft voor Mens en natuur. Dr. Hauschka kijkt niet naar je huidbeeld maar naar je huidconditie en wat je huid NU op dit moment goed doet en nodig heeft om zich zelf weer te herstellen. Hier sta ik helemaal achter en ben blij dat ik deze merk met jullie mag delen.

It’s all about balance.

De Dr. Hauschka behandelingen kunnen gecombineerd worden met Ayurvedische behandelingen.Voor meer info stuur mij gerust een bericht via: www. info@ayurvedabysarah.nl

 

 

Reviews

"Sarah, dankjewel! Voor de heerlijke Massage! Ik was in totale ontspanning vanaf het moment dat ik binnenliep, tot een paar dagen erna. Door jou prettige, fijne en zachte energie en het gebruik van de heerlijke warme massage (kruiden) olie, creëer je rust en voelde ik me echt ontspannen en kon ik even alles loslaten. Deze beleving, heb ik als bijzonder ervaren en kom graag nog eens terug! Liefs Lotty"

Lotty

"Onlangs heb ik een Ayurvedische massage ontvangen van Sarah. Ik ben onder de indruk van de professionele en warme manier van werken. Wat een ontspannende, liefdevolle en rustgevende massage is dit. De heerlijke warme olie en de zachte aanraking zijn weldadig.Ik raad je van harte aan om het zelf te gaan ervaren!"

Marjolijn

"🧘 Sarah Poortman heeft zo'n positieve en aardende energie om haar heen, dat alleen haar aanwezigheid je al helpt met landen en aanwezig zijn. De anderhalf uur durende diepe massage met warme oliën was oprecht de beste massage die wij ooit hadden gehad. Niet alleen doet Sarah haar werk met liefde en aandacht voor alle details, haar werk heeft een diep effect op het lichaam. Ik raad haar van harte aan. ps het is een geweldig cadeau om te geven aan iemand van wie je houdt. 🤩"

Rogér