Arc-en-Ciel

Andantestraat 57, 1312 TS Almere
Routebeschrijving

06-18628619
odine.ekker@gmail.com
www.odine.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Arc-en-Ciel

De naam van mijn praktijk is Arc-en-Ciel, dit is Frans voor Regenboog: wie wordt er nu niet blij als de regenboog aan de hemel verschijnt? Alle kleuren, en tenslotte een potje goud!

Ik werk hier al bijna 20 jaar met Dr. Hauschka cosmetica, en met aanvullende behandelingen, aan balans en gezondheid. Mijn kennis deel ik graag, en om mijn kennis up‑to‑date te houden volg ik regelmatig cursussen.

De praktijk is voor iedereen toegankelijk, op de begane grond aan mijn woonhuis, en je parkeert gratis voor de deur in een rustige groene wijk, waardoor je tijdens je behandeling van een weldadige rust kun genieten en kunt opladen.

Je kunt een zeer persoonlijke en ontspannen behandeling verwachten, in overleg en afgestemd op wat nodig is voor jou op dat moment. Soms is dat ook een goed gesprek. Mijn andere werk als yogadocente draagt aan je ontspanning bij.

Een kopje thee na afloop, ik neem voor jou de tijd.

Mijn warme en voelende handen zijn mijn handelsmerk, hier komen mijn klanten voor terug. Bij mij lig je omhuld in warmte en stilte en kom je weer bij jezelf aan. Wees welkom.

 

Odine Ekker

Het beste moment van mijn dag is om aan het eind van de behandeling de klant te zien in rust en overgave, helemaal in zichzelf. Dan straalt de mens, en komt de ware ik naar boven. Als dat geen schoonheid is…!

Schoonheid komt van binnenuit zegt men, en ik voeg eraan toe dat een beetje mascara daarbovenop wonderen doet. Wel puur natuur, met respect voor mens en milieu. Het kenmerkt mij om respectvol maar met een vrolijke knipoog te werken. Ik geef je een goede basis voor rust en je herboren voelen en geef je na de behandeling bagage mee om goed gevoed en stevig geaard verder te gaan. Met tips voor verzorging, die verder reiken dan mijn zeer geliefde merk. Ik put mijn kennis uit ayurveda, yoga, voeding en de antroposofie. Ik hou van een goed gesprek, maar ook van stilte. Ik hou van gekkigheid, maar ben ook ingetogen. De tegenstellingen van het leven brengen je in het midden, in balans.

Mijn inspiratie haal ik uit mijn lievelingsstad Parijs (ik studeerde Frans), uit de zee en het strand, Zadkine en Hundertwasser, uit ecologische mode, schapenwol en biologische groente van de boerderijen in de buurt. Ik hou van eigenheid en vrolijkheid, van eerlijkheid en schoonheid, van vernieuwing en van trouw. Wat me stil maakt is het wuivende riet in de Flevopolder, wat me gelukkig maakt is de merel die zingt in de boom in de tuin. Het zijn de kleine dingen die het leven grote waarde geven.

Yoga en fietsen houden mij fit, meditatie houdt mij aanwezig. En mijn werk in mijn praktijk maakt me blij.

Tot gauw!

Zonnegroet, Odine ☀

 

Reviews

Mijn huid is zó verbeterd! Odine denkt mee, zoekt oplossingen en heeft alle aandacht voor je. Die rust draagt zij over tijdens een behandeling. En een grote plus: de behandeling is in stilte, zodat je je helemaal kunt ontspannen. Ik raad dit iedereen aan.

Iris, 30 jaar (klant sinds 1 jaar)