Alexandra Beauty Care

Albertine Agneslaan 3, 1411 ES Naarden
Routebeschrijving

0654671094
info@alexandrabeautycare.nl
www.alexandrabeautycare.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
  • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

Alexandra Beauty Care

Voel je welkom ! In mijn praktijk aan huis (2e etage) met een warme, rustgevende en persoonlijke sfeer, vind ik het belangrijk dat je je prettig voelt en optimaal kunt ontspannen

Het is mijn passie om je te laten stralen en dat elke behandeling voelt als een korte vakantie, een moment helemaal voor jezelf. Met mijn warme zachte handen, de bijzondere behandelingen en de mooie producten van Dr. Hauschka lukt dat gelukkig telkens weer. Het resultaat: een ontspannen geest en een stralende huid.

Wil je alvast een indruk krijgen van de sfeer in mijn praktijk en wat ik doe? Bekijk dan eens onderstaand TV item uit het RTL 4 TV programma “Altijd Jong” 2021.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in mijn praktijk.

Met stralende groet, Alexandra

 

Alexandra Rouwendal

Na jarenlang in de ‘corporate wereld’ te hebben gewerkt, koos ik 9 jaar geleden voor het mooie vak schoonheidsspecialiste. Ik ging op 45 jarige leeftijd weer naar school en daarna werd ik door Dr. Hauschka Benelux opgeleid tot Dr. Hauschka therapeute.

Nog elke dag ben ik blij dat ik heb gekozen voor dit 100% natuurlijke merk. De bijzondere behandelingen, de aanrakingen, het ritme van de behandeling en de heerlijke producten maken dat het telkens weer lukt om mijn klanten verlicht, ontspannen en met een mooie huid naar huis te laten gaan. Dat is mijn passie en waarom ik hou van mijn vak.

 

Reviews

Bij Alexandra stap je een oase van rust, warmte en fijne sfeer binnen. Tijdens haar persoonlijke, liefdevolle en kundige behandeling, waan je je even in een andere wereld. Waarna je weer stralend en herboren de deur uit stapt.

Mariska

Altijd genieten. Alexandra geeft altijd dat stukje extra. Haar professionaliteit en talent om je helemaal tot rust te brengen, maken van haar echt een top schoonheidsspecialiste.

Ashlin

Tijdens een behandeling van Alexandra voel ik me helemaal ontspannen en kan ik alles even loslaten. Daarna zit ik weer goed in mijn energie. Een schoonheidsbehandeling die ook zorg biedt aan mijn innerlijk en respect heeft voor de natuur.

Stefanie

Alexandra's salon heeft een warme, natuurlijke inrichting. Alles klopt ; van een lekker drankje bij binnenkomst tot aan de complete massages, pure verwennerij. Ze heeft echt gouden handen, haar massages zijn werkelijk zalig ! Ik ervaar haar behandelingen als een complete beleving. Voor mij echt ultieme me-time !

Yvonne

Heel fijn! Alexandra neemt de tijd voor de behandeling, ze laat je op je gemak voelen en de producten voelen heerlijk aan op de huid

Laura

Vandaag weer een heerlijke behandeling gekregen bij Alexandra Beauty Care. Altijd met aandacht, oog voor detail en fijne producten. Een echte aanrader.

Alide

Dank Alexandra, voor weer een heerlijke ontspannen behandeling. Met een stalende huid en wenkbrauwen in shape was ik klaar voor de feestdagen.

Lieke

Alle aanrakingen van Alexandra doen ertoe. De warme doeken op de huid dragen bij aan diepe ontspanning. De Hauschka producten voelen puur en goed.

Karen

Tijdens en na de behandeling altijd 'n heerlijk ontspannen gevoel in mijn lijf. Huid voelt echt aan alsof het een booster heeft gekregen. De ruimte waar je ligt is fijn licht en mooi. Echt een aanrader om regelmatig te doen.

Christianne