AHA Massage, Therapie & Mooi Jezelf

Thomsonplein 1, 2565 KS Den Haag
Routebeschrijving

070-3462093
info@ahamassage.nl
www.ahamassage.nl

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

  • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
  • Dr. Hauschka Zonverzorging
  • Dr. Hauschka Make-up

Boek direct online

AHA Massage, Therapie & Mooi Jezelf

AHA Massage, Therapie en Mooi Jezelf is gevestigd in Den Haag in een mooi hoekpand in de vruchtenbuurt en staat al 20 jaar bekend om haar vakkundige massages, klachtgerichte therapeutische behandelingen en dr. Hauschka schoonheidsbehandelingen. We hebben 3 behandelruimtes, waarvan 1 in gebruik is als dr. Hauschka behandelruimte. Christel zorgt ervoor dat de cliënten met een goed, verzorgd en ontspannen gevoel de praktijk verlaten, ze komen dan ook graag weer terug.

Christel

AHA Massage, therapie en Mooi Jezelf biedt een fijne en relaxte ambiance om klanten te ontvangen en een behandeling aan te bieden naar behoefte van de klant.

Ik ben dan ook trots om op deze plek te werken en de producten van Dr. Hauschka te gebruiken.

De natuurzuivere en complete behandelingen geven naast de standaard schoonheidsbehandeling een totaal gevoel van welbehagen. Denk daarbij aan de warme kompressen met speciale badolie, een voetbad met salie of een uitgebreide schouder- en nek massage met rozenolie. De geurbeleving en de weldaad  voor de huid is meteen voelbaar en geeft een volledige ontspanning en hernieuwde energie aan het lichaam.

Laat jezelf verwennen en maak een keuze uit de behandelingen die ik aanbied zodat je huid weer straalt en je terug komt bij jezelf. Ik geef je graag een toelichting op de verschillende Dr. Hauschka behandelingen. Samen kijken we welke behandeling het best bij jou past.

Ieder mens is uniek in zijn schoonheid en uitstraling en ik draag daar graag met mijn ervaring en kennis aan bij.

 

 

‘Schoonheid is je comfortabel voelen in je eigen huid.’

‘Het gaat erom dat je weet en accepteert wie je bent.’

Reviews

De behandeling was precies wat ik nodig had. Echt heerlijk ontspannen. Alle behandelingen bij Christel worden met de grootste zorg en uiterste professionaliteit uitgevoerd.

Roxanne

De Dr. Hauschka reinigingsbehandeling door Christel was super! Vakkundig, intensief en tegelijkertijd voorzichtig genoeg, zodat de ontspanning niet tekort kwam. Graag weer!

Eva

Als gewoonlijk geweldig weer. Dr Hauschka is zo wie zo een ervaring, maar in de handen van Christel helemaal top.

Patricia

Prima behandeling, zeer ervaren schoonheidsspecialiste die precies weet wat ze doet. Erg blij met de behandeling

Ankie