Aditi schoonheidssalon

Verkoop Dr. Hauschka lijnen:

 • Dr. Hauschka Gezichtsverzorging
 • Dr. Hauschka Lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Gezichts- en lichaamsverzorging
 • Dr. Hauschka MED Mondverzorging
 • Dr. Hauschka Zonverzorging
 • Dr. Hauschka Make-up

Neem contact op voor een afspraak

Gezichtsbehandelingen

 • Extravaganza | 120min €115

  De klassieke behandeling van Dr.Hauschka : Salie-voetenbad, voet-en onderbeenmassage, hoofhuid-, hand-en armmassage, stomen, dieptereiniging, verwijderen van comedonen en gerstekorrels, epileren, reinigend en voedend masker, penseelmassage, huidconditioner, decollete- en nekmassage, dagverzorging.

 • Adagio | 75min €75

  Klassieke ontspannende behandeling : Reiniging van de huid, stomen, verwijderen van comedonen en gerstekorrels, epileren, massage van gezicht, nek, decollete, hoofdhuid en oren, voedend masker en dagverzorging. .

 • Allegro | 60min €65

  Diep reinigende behandeling : Reiniging van de huid, stomen, verwijderen van comedonen en gerstekorrels, epileren, reinigend masker, dagverzorging

 • Dolce | 60min €65

  Ontspannende behandeling zonder epileren en zonder dieptereiniging : Reiniging van de huid, stomen, massage van gezicht, nek, decollete, hoofdhuid, oren, masker en dagverzorging.

 • Persoonlijk make-up advies | 75min €90

  Een goede make-up ondersteunt je eigen natuurlijke schoonheid. In een persoonlijk make-up advies gaan we op zoek naar de kleuren die jou het meest flatteren. Ik leg de nadruk op de mooie delen van je gezicht, waardoor minder mooie delen wegvallen.

Aditi schoonheidssalon

In schoonheidssalon ‘Aditi’ kun je volledig ontspannen en helemaal tot jezelf komen tijdens een behandeling. Aditi is een Indiase godin wiens taak het is om mensen even de beslommeringen van de dag te laten vergeten. Ook een persoonlijk make-up advies behoort tot de mogelijkheden.

De salon bestaat al sinds 2001 en is gevestigd in de Groene Passage op de eerste verdieping. Het is onderdeel van Gimsel, de biologische supermarkt op de begane grond. De Groene Passage is een uniek winkelcentrum in Nederland, waar je duurzaam kunt winkelen, eten en beleven. Er is ook een opleidings-en cursuscentrum voor een natuurlijke en gezonde lifestyle.

Nadat je je hebt laten verwennen in Aditi, kun je genieten van een heerlijk kopje koffie met of zonder huisgemaakt gebak in het vegetarisch-biologisch restaurant ‘Spirit’. Of neem eens een kijkje in de wereldwinkel of de interieurzaak ‘Van Binnen’.

Alle produkten van Dr.Hauschka kun je kopen op de drogisterij-afdeling van Gimsel. Een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling is hier ook verkrijgbaar.

Bereikbaarheid: De salon ligt in het centrum van Rotterdam en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom je met de auto dan kun je in de buurt betaald parkeren.

Hanneke Verbrugge

Hallo, ik ben Hanneke Verbrugge. Sinds 2001 werk ik met Dr.Hauschka-produkten in ‘De Groene Passage”, maar ik ben al sinds 1987 werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ik hou van mijn werk, met name het contact met klanten boeit me. Ik geef mensen graag het gevoel dat ze even een momentje voor zichzelf hebben, een “you-time-momentje” in deze drukke wereld. Het mooie van de produkten van Dr.Hauschka is dat ze de meest kwetsbare huid sterker maken. Dit komt door het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van de huid.  Kom eens ervaren wat ik voor je kan betekenen. Een afspraak kun je maken bij de drogisterij van Gimsel, in de winkel of via het telefoonnr: 010- 4047342. Je bent van harte welkom!

Reviews

Zodra ik bij Hanneke binnenstap is er aandacht en tijd voor mij. Die aandacht blijft er gedurende de hele behandeling. Een prettige behandelruimte, fijne producten, heerlijke massages, muziek op de achtergrond.... Met name de massages worden iedere keer aangepast aan mijn behoeften van dat moment. Even lachen, een overdenking.... ik kom er altijd beter en opgeruimder vandaan. Een aanrader dus!

Ellen

Ik ben al jaren trouwe klant bij Hanneke tot voller tevredenheid. De produkten van Dr.Hauschka zijn een echte oppepper voor mijn huid. Hanneke's gave om een fijne energie neer te zetten maken een schoonheidsbehandeling zeer de moeite waard! Ik ben haar heel dankbaar. Na afloop ga ik geheel verfrist en ontspannen weer naar huis. Het lijkt wel magie!

Petra

Als ik van de stoel bij Hanneke stap ben ik als herboren, zo ontspannen! Niet alleen mijn gezicht is weer voldaan, maar ook mijn lijf en geest. Haar behandeling is een 'Totaalervaring' dankzij haar persoonlijke aandacht. Ik ga er met plezier naar toe!

Geraldine

Al 20 jaar kom ik naar Aditi omdat Hanneke Verbrugge een erg prettig mens en specialiste is. Ze is ervaren, weet wat ze doet. Haar massages van gezicht-nek-decollete zijn geweldig. Ik kom niet voor niets al zo lang naar Aditi. Hanneke neemt echt de tijd voor je oftewel: 5-sterren!

Suzanne